Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
322.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saygısızlığın, saldırının küçüğü, büyüğü yoktur. Samimiyetin lisanı yoktur. Samimiyet sözlerle açıklanamaz. O, gözlerden ve tavırlardan anlaşılır. Medeniyetin esası, ilerlemesi ve kuvvetin temeli, aile hayatın-dadır. Bu hayattaki fenalık mutlaka toplumsal, ekonomik ve politik beceriksizliği doğurur. [ M.K. ATATÜRK ]
  • Merhaba,

Forumda biraz araştırdım bir arkadaş paylaşmış ancak apk uzantılı dosyayı indiremedim. Aradığım uygulama Richpad Turkcell romunda vardı ve içerisine birçok bilgimi kaydetmiştim. Daha sonra telefona Huaweinin kendi romunu yükledim ve yedek almamıştım. Richpade kaydettiğim bilgilerime ulaşamıyorum. Richpad uygulamasını nasıl kuracağım (uygulama linkini bulamadım) yada bilgilerimi nasıl geri alabileceğim konusunda yardım edebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: stornado

arkadaşlar yılbaşı tatili için şehir dışına çıkmıştım. bugün arızalı ideos x5 telefonumu teslim ettiğim kvk bayisi aradı bana kvk merkezden tamiratı yapılamayan x5 im için teklif edilen telefonumun bayilerine geldiğini teslim alabileceğimi belirtti.

teklif edilen huawei ascend g301 in detaylarını bilmeden sadece kvk merkezden beni arayan şahsın daha önceki telefonunuza göre daha üstün özellikte olan cihaz dediği için kabul etmiştim.
    şimdi teslim almadan tekrar red etsem parasını istesem olur mu?
    acilen öneri bekliyorum.

g301 i kullanıp da ideos x5 den iyi yada kullanışlı diyen olursa da kimseyle tartışıp sinir katsayımı arttırıp moralimi bozmadan alsam mı?
    kullanıcılardan özellikle rica ediyorum. yönlendirebilirmisiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_65760962/tm.htm burayı oku. herşeyden öte makina 2.3 yüklü geliyor o bile artı sayılır, tabi keşke vision yada t20 verseler ama vermezler.

• Acil nakit ihtiyacımdan dolayı telefonumu satıyorum.İlgilenenler Pm atsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_71017976/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71017976

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yıldız Teknik Üniversitesi
    İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1980681

bu linkte bi arkadaş orjinal romda radyoyu çalıştırdığını belirtmiş orjinal rom kullananlara duyurulur.

Ben normalde bizim telde radyo yok biliyordum, radyo olan x5 pro versiyonu diyorlardı, en son bi deneyeyim dedim, denedim çalıştı, ama oradaki program stabil çalışmıyor, mesela son sesradyoyu çalmaya başlıyor, sesi kulaklıktan ver diye seçiyorum kafasına göre telden veriyor ve inanılmaz yüksek ses, normal ses açma kapama tuşları da kısmama rağmen kısılmıyor, telefonu komple kilitliyor ancak pili çıkartıp kapatabiliyorum.

Yani radyo var mı var, onu öğrenmiş olduk, adam gibi stabil çalışan bir FM programı da bulursak problem kalmayacak.

• Arkadaşlar telefon dünden beri simkartı görmemeye başladı. Başka telefonda denedim hatta sorun yok. Başka bir hat taktım benim tele(ideos x5) yine görmedi simkartı.
    Telefonu hepsiburada dan almıştım. Garantiye göndereceğim ama nereye göndermem gerekir? Veya bu sorunun çözümü var mı?

Edit: Sorunu çözdüm. Launcsher8 i yüklemiştim launcher olarak telefonu açtığım zaman simkart parola sorma ekranını direk geçip laucnheri başlatıyordu. Simkart parolasını giremediğim içinde simkart açılmıyordu. Launcherı kaldırınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Source- -- 1 Şubat 2013; 22:58:06 >

wipe işlemlerini yaptım sonra dload klasörünü attım. ses açma ve ses kısmaya basarak telefonu açtığımda güncelleme ekranı geliyor fakat Unpacking'te yani ilk aşamada kalıyor. İlerleme bölümünde hiçbir ilerleme yok. Ne yapmam gerekiyor?

Orijinalden alıntı: mz_snr

arkadaşlar dzo ics update 4.1a kullanıyordum, şarj konusunda sıkıntı yaşadığım için b526'ya döneyim dedim.

wipe işlemlerini yaptım sonra dload klasörünü attım. ses açma ve ses kısmaya basarak telefonu açtığımda güncelleme ekranı geliyor fakat Unpacking'te yani ilk aşamada kalıyor. İlerleme bölümünde hiçbir ilerleme yok. Ne yapmam gerekiyor?

hocam telefonun pili çıkar usbye takarak yüklemeyi başlat sonra pili tak usbyi koparma ama sorunun çözümü bu

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/huawei-ideos-x5-batarya-hb4f1-75019037

Orijinalden alıntı: umidigo

quote:

arkadaşlar dzo ics update 4.1a kullanıyordum, şarj konusunda sıkıntı yaşadığım için b526'ya döneyim dedim.

hocam telefonun pili çıkar usbye takarak yüklemeyi başlat sonra pili tak usbyi koparma ama sorunun çözümü bu

hocam çok teşekkürler, aynen dediğiniz gibi yaptım başladı şimdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

quote:

hocam çok teşekkürler, aynen dediğiniz gibi yaptım başladı şimdi.

yardımım olduysa ne mutlu :)

• Orijinal B528'de ekran zaman aşımını 15 saniye 30 saniye gibi ayarladıktan sonra ekranın kendiliğinden kapanmaması gibi kronik bir sorun var mıydı, yoksa bir tek bende mi oluyor ? ve tabiki bu sorunu nasıl halledebilirim?

Neyse cevap gelene kadar hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 9 Şubat 2013; 16:45:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emasu83 -- 14 Şubat 2013; 17:01:35 >
    her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol
  • Beyler B528 Rom için ses tuşlarıyla uyandırma var mı?
    İlk sayfada anlatılmış fakat verilen linklerin başında ''B526, B522 için ve B518 için'' yazıyor, 528 için yok mu?

herşey normal ama resetten sonra menüye girdiğimde superuser yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz_snr -- 24 Şubat 2013; 20:26:44 >

Çok uzun zamandır denemediğim rom kalmadı. O rom senin, bu rom benim, hep tam oldu bu sorunsuz derken en nihayetinde hepsi bir sıkıntı çıkardı.

Benim b528 de ki tek sorunum karşı tarafın sesimi zor duyuyor olmasıydı. Bununla ilgili bir çözüm varsa tekrar offical b528 e döneceğim. Var mıdır bildiğiniz bir çözüm ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.