Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kordinaryus1

arkadaşlar allahını seven üzerime atmel fix dosyasının linkini atsın. tüm internette tek bi link var, o da kırık. çıldıracağım!

Buradan olması lazım.Denedim link çalışıyor.

http://www.mediafire.com/download/5hhen1nv0jzz0m2/atmel-sensitivity-fix.zip

Edit:Linki buldum ama ideos x5 için olup olmadığna emin olamadım.Bazı yerlerde HTC falan için de var gibi görünüyor.Emin olmadan yüklemeyin şimdilik.

Edit 2 : Blefish in u8800 için olan fixiymiş bu.Sakınca yoktur sanırım kurmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 4 Şubat 2014; 16:23:42 >

• B528 Official ROM için Atmel FİX linkleri ölmüş. Araştırdım bulamadım. Elinde olan var mı?
  • eski telefonum olan x5 için aldığım ama taktırmadan yenilediğim telefonumun sıfır ekranı var. bana yaklaşık 30 tl üzerine mal olmuştu çinden getirtmiştim. isteyene 20tl ye verebilirim.
  • Hurda ideos x5 alınır arkadaşlar...

telefonu yere düşürdük ve üst-arka tarafta kalan kapağı ve güç düğmesini bulamıyorum..

ümidi kestiğiniz ve artık kullanmadığınız dışı sağlam bir Huawei İdeos x5 arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkak

Hurda ideos x5 alınır arkadaşlar...

telefonu yere düşürdük ve üst-arka tarafta kalan kapağı ve güç düğmesini bulamıyorum..

ümidi kestiğiniz ve artık kullanmadığınız dışı sağlam bir Huawei İdeos x5 arıyorum

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=huawei+u8800+case&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XAntenna+Case+Cover+For+Huawei+IDEOS+X5+U8800&_nkw=Antenna+Case+Cover+For+Huawei+IDEOS+X5+U8800&_sacat=0

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=huawei+u8800+case&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XAntenna+Case+Cover+For+Huawei+IDEOS+X5+U8800&_nkw=Antenna+Case+Cover+For+Huawei+IDEOS+X5+U8800&_sacat=0

Hocam sağ olun da içerisinde buton geldiğine dair bir şey yazmıyor, ayrı satılıyor diye biliyorum. bu sadece arka-üst kapak mı acaba ?

birde bana ön cam lazım, şu an dokunmatikte sorunlu. akı mokunu kurtarır inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Hocam sağ olun da içerisinde buton geldiğine dair bir şey yazmıyor, ayrı satılıyor diye biliyorum. bu sadece arka-üst kapak mı acaba ?

birde bana ön cam lazım, şu an dokunmatikte sorunlu. akı mokunu kurtarır inşallah

Evet sadece üst kapak. Butonla beraber geliyor ama yerine göre değişir belki emin olmak için satıcıya soru sorabilirsin. Ben hem kamera kapağını hem ön camı değiştirdim zamanında.

B olandan alacaksın.
    http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Frame-Cover-For-HTC-Huawei-U8800-Ideos-X5-Impulse-/281158381534?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4176586fde

• arkadaşlar telefonu tamir ettim cillop gibi oldu.. fakat b528 orijinal romu ve atmel(ne işe yaradığını bilmiyorum ) yüklemek istiyorum..

yardımcı olabilecek varmı rom konusunda ? ilk kez yapacağım

edit: romu buldum. kernel falan güncellemek lazım sanırım nasıl olacak yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkak -- 15 Mayıs 2014; 1:13:57 >
  • quote:

arkadaşlar telefonu tamir ettim cillop gibi oldu.. fakat b528 orijinal romu ve atmel(ne işe yaradığını bilmiyorum ) yüklemek istiyorum..

edit: romu buldum. kernel falan güncellemek lazım sanırım nasıl olacak yazarsanız sevinirim.

hocam nasıl tamir ettin telefonu. benim şu anda power buton ve arka kapak ölü durumda. ebay'dan mı sipariş verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

arkadaşlar telefonu tamir ettim cillop gibi oldu.. fakat b528 orijinal romu ve atmel(ne işe yaradığını bilmiyorum ) yüklemek istiyorum..

hocam nasıl tamir ettin telefonu. benim şu anda power buton ve arka kapak ölü durumda. ebay'dan mı sipariş verdin?

hocam 50 tlye hurda bir telefon buldum internetten satın aldım... babam eski televizyon tamircisi olduğundan elimizden geliyor bu tarz işler..
    fakat ebaydan sipariş edebilirsiniz siz 5 dolardan satıyorlar kamera kapağını..
    power buton şeridi ise 10-15 dolardan bulabilirsiniz... şeridi takma işi biraz hassas fakat yapılmayacak bir şey değil. youtube da telefonu açma videoları illaki vardır onlardan yardım alın.
    değişik uçlu bir tornavida gerekebilir tanıdığınız telefoncu varsa ondan temin edebilirsiniz olmadı ince uçlu saatçi tornavidaları var onları uydurmak gerekebilir..

• Konuyu devrettiğim halde hala konunuza mesaj geldi bildirimi geliyor anlamadım bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

Konuyu devrettiğim halde hala konunuza mesaj geldi bildirimi geliyor anlamadım bu işi

Konuyu favorilerinizden kaldırdınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    favorilerde değildiki zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barleycorn

Merhaba;

Çok uzun zamandır denemediğim rom kalmadı. O rom senin, bu rom benim, hep tam oldu bu sorunsuz derken en nihayetinde hepsi bir sıkıntı çıkardı.

Benim b528 de ki tek sorunum karşı tarafın sesimi zor duyuyor olmasıydı. Bununla ilgili bir çözüm varsa tekrar offical b528 e döneceğim. Var mıdır bildiğiniz bir çözüm ?

hocam geç oldu ama aynı sorunu yaşıyorum bunu düzeltmek için önerebileceğiniz rom ya da yöntem var mı?
  • Merhaba,

B528 de ses sorununu çözemedim maalesef. Son olarak AuroraSP kullandım. Akıcı kullanım rehberindeki değişiklikler ile biraz daha kullanışlı oluyor fakat yine tam olarak tatmin etmiyor. Muhtemelen siz de denemişsinizdir zaten. En sonunda akıllı telefon kullanmayı bıraktım ben :)
  • Merhabalar,

B526 yükledim ve wifi'yi açtığımda internete bağlanıyorum yalnız internete girmeye başladığımda kısa bir süre sonra modem reset atıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba ya da böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?

modem : türk telekomun TILGIN fiberoptik modemi
  • arkadaslar bana b528 link lazım nette bulamadım elinizde varsa alabilirmiyim lütfen yardım......
  • quote:

Orijinalden alıntı: barleycorn

Merhaba,

B528 de ses sorununu çözemedim maalesef. Son olarak AuroraSP kullandım. Akıcı kullanım rehberindeki değişiklikler ile biraz daha kullanışlı oluyor fakat yine tam olarak tatmin etmiyor. Muhtemelen siz de denemişsinizdir zaten. En sonunda akıllı telefon kullanmayı bıraktım ben :)

Yok o romu henüz denemedim hocam... ses problemi azalıyorsa onu yükleyeyim :) sağolun cevap için

• arkadaslar bana b528 link lazım nette bulamadım elinizde varsa alabilirmiyim lütfen yardım......

yok mu arkadaslar bi el atan sevabına.....
  • Buyur :)
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.