Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b528 deki kilit ekranı apk sının adı neydi root explorer la sildim şimdi 2.2 deki haline dondu
    b528 romunu açamadım system klasorunden bulabilirim dediydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

quote:

Orijinalden alıntı: emreial

Merhaba gençler öncelikle
    Benim telefonun power tuşu iyice laçkalaştı tuş kilidi için baya bi abanmam gerekiyor artık 5 mi 10 kere mi deniyorum anca algılıyor.
    bu konuda telefonumu garantiye yollamak istiyorum hepsiburada.com'dan almıştım telefonu, nasıl yapabiliriz bilgilendirebilecek olan var mı garanti kapsamına girer mi?
    girerse nereye yolliyacagız telefonu. kvk garantisi filan vardı bi şekilde kvk ile bi münasebetiiz olabilir mi? bir de telefonun içinde çok az bi toz var ön ekranda sol üstte bunla ilgili bişe yapabilirler mi?

O dediginiz problem bendede var ancak ben onun 2.3.5 romdan kaynakli bir durum oldugunu dusunuyorum 2.2 de boyle birsey yoktu bu yuzden zor algilamasindan dolayi hepimiz abanip bozuyoruz tuşu. size en yakin herhangi bir kvk servisine Internet sitesinde adresleri mevcut. şikayetinizi bir not kagidina yazarak kutusuyla birlikte karsi ödemeli bir sekilde mng kargo ile yollayin.

telefonun kamerasının olduğu bölümdeki parçayı çekip çıkarın ordan power butonunu göreceksiniz. buton iki tane sacın üstüste yapıştırılmış hali. bu sacları birbirinden ayırın arasında yapıştırıcı var biraz orayı temizleyin tekrar takın power tuşu düzeliyor. Benimkisi en azından bu şekilde düzeldi.

• Merhabalar winat9diye bir uygulama cikmis markettede bulabilirsiniz .. Aksam 9a kadar reklamlari izliyorsunuz aksam 9da 90kr paypal hesabiniza yatiyor .uygulama superde uygulamadaki bazi reklamlarda video oynatilamiyor diye hata aliyorum mxplayer full codec falan yuklu ancak uygulama videoyu illa telefonun kendi player iyla acmaya calisiyor telefondaki player icin codec paketi falan varmi 2.3.5 orjinal rom kullaniyorum ...Simdiden tesekkurler (cevap yazarken alintilarsaniz sevinirim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkan

b528 deki kilit ekranı apk sının adı neydi root explorer la sildim şimdi 2.2 deki haline dondu
    b528 romunu açamadım system klasorunden bulabilirim dediydim

potterlock ya da potterunlock
  • b528 romun kamerasını nasıl iyileştirebiliriz teranın elorasının ayarlarını buna yükleme imkanı var mıdır
  • Bir up çekelim konuya.
  • Bir zamanlar sayfayı takip etmekte zorlanıyorduk yoğunluktan şimdi yeller esiyor, efsanenin çöküşü
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Bir zamanlar sayfayı takip etmekte zorlanıyorduk yoğunluktan şimdi yeller esiyor, efsanenin çöküşü

herseyin bir sonu vardir işte o zamanda geldi.

• telefonun pili perte çıkmakta yedek olarak alınabilecek bir yer var mı yoksa günde 2 defa şarj ederek mi devam edeceğiz? bilgi verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar lütfen bana bir yardım edin :((

cihaza yazılım attım, açışlışta pembe ekran geldi düzelmedi..
    garantiye verdim darbeden dolayı böyle olmuş diye 170 lira istediler..
    bu pembe ekranı kendim kaldırıp versiyonu farketmez cihazı tekrar canlandıramaz mıyım acaba kafayı yicem çalışan telefonu kendim yaktım

lütfen el atın arkadaşlar lütfen
  • Dostlar selamlar,

Bende gelen aramaları alamama sorunu var, biraz araştırdım nedeni deep sleep moda girmesiymiş. Bunu nasıl çözeriz bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
  • telefonun kendi hafızasına şarkı attim bilgisayardan , şimdi de göremiyorum file explorerla baktım yine çıkmadı, nasıl bulacam ben bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Bir zamanlar sayfayı takip etmekte zorlanıyorduk yoğunluktan şimdi yeller esiyor, efsanenin çöküşü

herseyin bir sonu vardir işte o zamanda geldi.

10 gün önce sattım x5 imi lg p880 4x aldım hala x5 im diyorum ınan bana bir materyalden bu kadar zor ayrılacagim aklıma gelmezdi sorunlar çözümler ne çekti telefon elimizden bizde ondan neler çektik ama çok şey öğreetti bize sağolsun. Artık efsane sona erdi şimdi yeni maceralar peşindeyiz. :)

• arkadaşlar telefonumu satıyorum ilgilenenler bir bakabilirler. (sadece konya içi elden)
    link
  • Meraba telefona dun b528 romunu attim. Bi sikinti yoktu. Ama reset atinca huawei logosunda resetlemeye basliyor ve acilmiyor. Duzeltmek icin factory reset yapmam gerekiyor.
    Telefonu garantiye yollicam fakat hangi rom turkiye romu ve garanti kapsaminda onu bilmiyorum
    2. 1 Ve 2. 3 İcin ideos x5i garanti kapsamina sokan romlari yazarsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gawabanga -- 16 Aralık 2012; 1:17:52 >
  • Arkadaşlar bir sorum olucak.Market harici uygulama yüklemek istediğimde yükle tuşuna basamıyorum kabul etmiyor.Ayarlarda bilinmeyen kaynaklarıda açtım üstelik.Sizce bunun çözümü nedir? bu problemi yaşayan varmı?

saygılarımla.
  • up
  • arkadaşlar yılbaşı tatili için şehir dışına çıkmıştım. bugün arızalı ideos x5 telefonumu teslim ettiğim kvk bayisi aradı bana kvk merkezden tamiratı yapılamayan x5 im için teklif edilen telefonumun bayilerine geldiğini teslim alabileceğimi belirtti.

teklif edilen huawei ascend g301 in detaylarını bilmeden sadece kvk merkezden beni arayan şahsın daha önceki telefonunuza göre daha üstün özellikte olan cihaz dediği için kabul etmiştim.
    şimdi teslim almadan tekrar red etsem parasını istesem olur mu?
    acilen öneri bekliyorum.

g301 i kullanıp da ideos x5 den iyi yada kullanışlı diyen olursa da kimseyle tartışıp sinir katsayımı arttırıp moralimi bozmadan alsam mı?
    kullanıcılardan özellikle rica ediyorum. yönlendirebilirmisiniz?
  • Arkadaşlar ben b528 sürümüne güncelledim telefonu fakat wi fi açıkken reset atıyor. Konuda çok fazla mesaj var bulamadım, bu durumun bir çözümü var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.