Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

orjinal 2.2 kullanıyorum. bana imei yedeği nasıl alınır biri açıklayabilir mi? root değilim.

İlk sayfada acikladim.

5iromtoolbox bu uygulama için root olmaya gerek var mı?
  • eee yokmu sızde reset ve sd card gormeme sorunu a dostlar banamı ozel ne ıs valla canımı sıkıyo bu durum cozum bılen varmı...
  • evet imei yedeklemek ıcın root olmak gereklı arkadasım.
  • quote:

quote:

quote:

orjinal 2.2 kullanıyorum. bana imei yedeği nasıl alınır biri açıklayabilir mi? root değilim.

İlk sayfada acikladim.

Evet.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk sayfada acikladim.

Evet.

in order this to work ile başlayan bir hata veriyor.
  • hata ayıklama tiki koyunca düzledi.
  • Arkadaşlar benim telefonum arada fotoğrafları siliyor, çok berbat bir durum. Ne yapmalıyım?
  • z4 rootu çalıştırdım ekran karardı ve öylece kaldı. güc düğmesi ekranı açmıyor. normamidir?

bataryayı çıkarayım mı?

edit: tamamdır. root oldum. yedeği aldım. 18 mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bring to front -- 14 Aralık 2011; 20:33:58 >
  • sd kart sorunu ıcın soyle bısı yazmıs eleman (It happens some time..... what you can do is if you have spare SD card just format it as fat32 and make it primary partition . To do this best software to use is "mini tool partition wizard home" this has helped me a lot in trouble......(just for information if you or any one having issue with SD card not detecting or some issues just check with this application if SD card detects delete the partition, recreate partition,format as fat32 and primary partition)let me know if it helps for you.)

yanı anladıgım, mini tool partition wizard home programını kur tekrar fat 32 ıle formatla ve ozeılıkle prımary sec dıyor ındırdım programı aynısını yaptım bakalım cozum olacakmı deneyelım gorelım bakalım paylasayım dedım..
  • yeni sayfamız hayırlı olsun

(en azından ilk sayfadayız )
  • radyo hakkında bir gelişme varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

sd kart sorunu ıcın soyle bısı yazmıs eleman (It happens some time..... what you can do is if you have spare SD card just format it as fat32 and make it primary partition . To do this best software to use is "mini tool partition wizard home" this has helped me a lot in trouble......(just for information if you or any one having issue with SD card not detecting or some issues just check with this application if SD card detects delete the partition, recreate partition,format as fat32 and primary partition)let me know if it helps for you.)

yanı anladıgım, mini tool partition wizard home programını kur tekrar fat 32 ıle formatla ve ozeılıkle prımary sec dıyor ındırdım programı aynısını yaptım bakalım cozum olacakmı deneyelım gorelım bakalım paylasayım dedım..

hocam sd kartını bilgisayara yedekleyin ve fat32 olarak biçimlendirin bu arada beta2yi yeniden temizce kurun derim bende sorun yok ilk betada sd kartı görmüyordu reset atışın görüyordu beta2de o sorun kalktı kapatıyorum açıyorum tlfn açıkkan sd kartı çıkartıp takıyorum yine görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

radyo hakkında bir gelişme varmı arkadaşlar

Donanımsal olarak var ama yazılımsal olarak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

sd kart sorunu ıcın soyle bısı yazmıs eleman (It happens some time..... what you can do is if you have spare SD card just format it as fat32 and make it primary partition . To do this best software to use is "mini tool partition wizard home" this has helped me a lot in trouble......(just for information if you or any one having issue with SD card not detecting or some issues just check with this application if SD card detects delete the partition, recreate partition,format as fat32 and primary partition)let me know if it helps for you.)

hocam sd kartını bilgisayara yedekleyin ve fat32 olarak biçimlendirin bu arada beta2yi yeniden temizce kurun derim bende sorun yok ilk betada sd kartı görmüyordu reset atışın görüyordu beta2de o sorun kalktı kapatıyorum açıyorum tlfn açıkkan sd kartı çıkartıp takıyorum yine görüyor.

Evet iki gun superdi sorunlar sonra cikmaya basladi,programla tekrar format attim sd ye reset attim direk gordu sd yi sorunu olan arkadaslar denesin su sorunu bi coziyim dadindan yenmez artik cunku customdan cook daha hizli ve iyi origin rom,tesekkurler...

• Hayırlı olsun.
  • Konu hayırlı olsun.

Ben de telefonu alalı 1.5 ay olmasına rağmen hala stok romu (v2.2.1 B136SP02) kullandığıma göre, yerim burası demekki .

Umarım 30.Aralık'ta gelecek olan resmi sürüm tüm sorunlarımıza çare olur da, biz de sürekli bu konuda takılırız, custom romlara gerek duymayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Konu hayırlı olsun.

Ben de telefonu alalı 1.5 ay olmasına rağmen hala stok romu (v2.2.1 B136SP02) kullandığıma göre, yerim burası demekki .

Umarım 30.Aralık'ta gelecek olan resmi sürüm tüm sorunlarımıza çare olur da, biz de sürekli bu konuda takılırız, custom romlara gerek duymayız.

30 aralıkta final sürüm gelir buda son güncellememiz olur büyük ihtimalle 1-2 ay idare ederiz sonra ics 4 çıkardılar ozamana kadar baya satabilleşir ona geçeriz derken tlfn şenlenir.

• kullanılan mıuı oxygen cm7 de çok sorunlu romlar. orjinal 2.3e laf atmak haksızlık olur. 2.3ün tek kötü tarafı ufak tefek sorun çıkarmaları
  • Valla haftada uc kere rom yuklemekten skilmiyolarmi merak ediyorum? Her seferinde uygulamalari tekrar yukle falan zor is. Yedekleniyor tamam ama bu seferde oyunlar kaldigi yerden devam etmiyor. Titanium.backup ayarlarin yedegini aliyormu?

Root explorer ile karistirirken uygulamalarin verilerinin tutuldugu yeri buldum sanirim. Bir dahakine onlari kopyalayip kaldigi yerden devam edip etmeyecegine bakacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 14 Aralık 2011; 22:21:47 >
  • @sonerdursun1

Diğer konuda yazdığınız aşağıdaki yorum, orijinal 2.3 Rom kullanmak için çok geçerli bir sebep olacak gibi görünüyor:

(Oxygen de dahil hiç bir custom Rom şarj süresi konusunda bu kadar verimli değil sanırım)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

ben beta2 yi kullanıyorum deneme yapıyorum şuan 30 dk tlfn görüşmesi 60 msj 10 dk wifi 2 gün 14 saattir açık şarj %75

"Ohaa!" desem ayıp olmaz umarım. Müthiş...

şuan 3 gün 14 saat 11 dakka açık şarj %62 ekran görüntüsü alamıyorum hisutie ile alacam ama ozamanda şarj olacak %15 altına düştüğünde ss korum üsteki verdiğim bilgiler değişti tabi +15 tlfn görüşmesi +20 msj daha oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 14 Aralık 2011; 22:24:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.