Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilde 2 sayfa oldu 1 saat olmadan, canlanir buralar.
  • Herkese merhabalar öncelikle yeni konu hayırlı olsun diyorum...Canım sıkıldıkça root explorerden dosyalara bakıyorum falan dün bişey farkettim ueventd.rc isimli dosyayı açıp içinde yazanlara baktınızmı hiç??Bikaç satırında radio hatta fm_radio ibaresi geçiyor...Görünüşe göre fm özelliği telefonda kesinlikle var Umarım final sürümünde bi sürpriz yaparlarda radio dahil ederler roma..
  • Hayırlı olsun. İnşallah faydalı olur.
  • Msj bulunsun...
  • Takip
  • 2.3 için güzel bir launcher paylaşayım

https://market.android.com/details?id=com.nd.android.smarthome
  • Root olabildinizmii yukardakileri deniyorum olmuyor anlatabilecek varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

Root olabildinizmii yukardakileri deniyorum olmuyor anlatabilecek varmi

Orijinalden alıntı: djemr

2.3.5 SÜRÜMÜNDE ROOT OLMAK

1- Huawei Ideos X5(U8800) 2.3.5 sürümü Root konusunda sıkıntı yaşayanlar yada ilk defa rootlayacaklar ilk önce Hi-suite uygulmasını indirip kurun. Yükledikten sonra program ile işimiz kalmıyor.

http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/index.html

2- Daha sonra "Ayarlar", "Uygulamalar", "Geliştirme" sekmesinden "usb hata ayıklaması" ve "Sahte konumlara izin ver" seçenekleirni aktif edin.

3- Dialar'da *#*#2846579#*#* tuşlarına basın. Karşınıza çıkan ekranda "Project Menu", "Settings", "Log Setting", "Log Switch" seçeneğinden "Log on" sekmesini aktif edin ve gelen "confirm" yazısına tıklayın. İşlem tamamlandıktan sonra telefonun ana ekranına dönün ve telefonu yeniden başlatın.

4- Aşağıdaki adresten "Superoneclick" uygulmasını indirin ve masaüstünüze çıkartın. Telefonunuzu usb ile bilgisayarınıza bağlayın. Üst menüden "USB Bağlandı" sekmesinden "USB depolama birimini aç" seçeneği seçtiğinize emin olun.

http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=778098&d=1320906597

Superoneclick simgesine tıklayarak uygulamayı çalıştırın ve sol üstte bulunan Root sekmesine tıklayın. Yükleme sırasında karşınıza gelecek üç kutucuktan ilk ikisine "evet", sonuncusunda ise "hayır" seçin. Root işleminin tamamlandığına dair uyarımız çıktığında işimizde bitmiş demektir.

ben bununla root olmuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 14 Aralık 2011; 19:07:50 >

• İyi oldu konunun ayrıldığı...
  • Konuların ayrılması çok güzel olmuş, teşekkürler :) Bu arada root olmak garantiyi bozuyor sanırım ama, garantiye vermeden eğer telefon çalışır durumda olursa orijinal yazılımı yüklersek sorun çıkmıyor. Öyle mi?
  • takip mesajı :)
  • orjinal 2.2 kullanıyorum. bana imei yedeği nasıl alınır biri açıklayabilir mi? root değilim.
  • Geç kalmışız ama yine de reserved
  • Yeni konumuz hayirli olsun forumdaslar,bende turlu custom rom macerasindan sonra origin 2.3.5 ile devam etmekteyim ama sorunlar bitmiyor,2. betayi kullanmama ragmen reset atma iki gundur cogaldi bu sorun,ve en can sikani sd karti gormuyor ac kapa yapinca arada duzeliyor ama aonra yine kopuyo valla sole stabil rom ciksada rahat etsek varmi bu arada kart probleminin cozumunu bulan ve bilen yardimci olabilecek,acaba bi dahami kursam sifirdan ne etcez...
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 14 Aralık 2011; 19:37:37 >
  • Hayırlı olsun ilk sayfada mesaj bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

Arkadaşımda MIUI kurulu.Telefon sürekli uçak modunda.Uçak modunu kapatınca tekrar açılıyor.Sorun IMEI mi ?

Arkadaşım burası orijinal rom sayfası artık. Seni böyle alalım: HUAWEI IDEOS X5| CUSTOM ROM KULLANICILARI TOPLULUĞU|HANGİ MİUİ PORTU?

Lutfen bu konuyu da berbat etmeyelim.

Edit: Renk ve imlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychô -- 14 Aralık 2011; 19:34:40 >
  • Orjinal Rom kullanan dostlar ile yollar ayrıldı demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

orjinal 2.2 kullanıyorum. bana imei yedeği nasıl alınır biri açıklayabilir mi? root değilim.

İlk sayfada acikladim.
  • miui görselliği çok güzel diye miui kuranlar size güzel bir laucher paylaşayım hevesiniz kursağınızda kalmasın
    2.3 e devam

https://market.android.com/details?id=com.nd.android.smarthome
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.