Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
314.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teli kapatıp açtığımda SD kartı görmüyor neden olabilir.SD kartı çıkarıp taktığımda görüyor.
    Gamertag:bozcan

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • beyler b528 i root yapmaya çalışıorum, waiting for device kısmına geliyor sonra telefon yeniden başlıyor ama açılmıyor :(
    nasıl çözücez?

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • b528 atmel fix ile beraber güncellemeyi yaptım ancak bu dakkadan sonra pil de sorun olduğunu görüyorum. şarjım %50 lerdeyken falan bir uygulamaya giriyorum şarj %29 un altına düştüğü için güç tasarruf moduna geçmeyi soruyor. yani şarj bi azalıyo bi çoğalıyo. yeni çıktı bu. benden başka bunu yaşayan varmı?

Orijinalden alıntı: istawrit34

b528 atmel fix ile beraber güncellemeyi yaptım ancak bu dakkadan sonra pil de sorun olduğunu görüyorum. şarjım %50 lerdeyken falan bir uygulamaya giriyorum şarj %29 un altına düştüğü için güç tasarruf moduna geçmeyi soruyor. yani şarj bi azalıyo bi çoğalıyo. yeni çıktı bu. benden başka bunu yaşayan varmı?

onu ben bütün offical romlarda yaşıyorum :)

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • Swype'ı türkçe yapma konusunda bilgi sahibi olan?

Orijinalden alıntı: istawrit34

b528 atmel fix ile beraber güncellemeyi yaptım ancak bu dakkadan sonra pil de sorun olduğunu görüyorum. şarjım %50 lerdeyken falan bir uygulamaya giriyorum şarj %29 un altına düştüğü için güç tasarruf moduna geçmeyi soruyor. yani şarj bi azalıyo bi çoğalıyo. yeni çıktı bu. benden başka bunu yaşayan varmı?

bundan önce kullandımğım 2.2.1 offical romda da başıma geliyordu hep çözümü yok sanırım bunun
    Bi boşlukta B163 ve B528'i sırayla yükleyip ayrı ayrı imei yedek almayı düşünüyorum..
  • Kamerada otomatik netleme sorunu yaşayan var mı B528 de yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu ?
  • arkadaşlar b528 atmel fix kullanıyorum: root expoler ile /cust/hw/defaolt/app dizinine ulaştım swype apk yı silmek yenisini yüklemek için fakat mountR/W yi R/0 ya çeviremedim root yetkısı bu bolumde işe yaramıyor swype türkçe kurmak istiyorum bir yolunu bilen varmı?
  • Yanıt verecek yokmu arkadaşlar ? Root edersem , garanti kapsamına döndürmenin yolu var imiş (2.2.1) ??? Birde @cedayroy arkadaşın dediği root olunca imei siliniyormu ? 2.2.1 de imei yedeği alıp root sonrası geri yükleyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 17 Mart 2012; 13:26:48 >

Orijinalden alıntı: Savate

Yanıt verecek yokmu arkadaşlar ? Root edersem , garanti kapsamına döndürmenin yolu var imiş (2.2.1) ??? Birde @cedayroy arkadaşın dediği root olunca imei siliniyormu ? 2.2.1 de imei yedeği alıp root sonrası geri yükleyen varmı ?

2.2 de unroot olabilirsin sıkıntı yok.

root oldun diye imei silinmez.

Orijinalden alıntı: i.ceylan

arkadaşlar b528 atmel fix kullanıyorum: root expoler ile /cust/hw/defaolt/app dizinine ulaştım swype apk yı silmek yenisini yüklemek için fakat mountR/W yi R/0 ya çeviremedim root yetkısı bu bolumde işe yaramıyor swype türkçe kurmak istiyorum bir yolunu bilen varmı?

arkadaşım aynı soruyu bende kaç kez sordum ama cvp gelmedi. frobisher arkadaşımıza pm attım ama oda çözemedi komple cust.img sil dedi komple silincede romla gelen bi çok apk siliniyor editlemek gerekiyor ama açamadım cust.img dosyasını winrar açmıyor 7zip açmıyor iso programları açmıyor nasıl editliyebiliriz cust.img dosyasını bulabilen olursa çok makbule geçer
  • Atmel Fix illa kurulmalı mı ? Çünkü B528'i kurdum. İlk sayfada anlatılan yöntemle root oldum. Ama, Orjinal recovery yedeğini almadan, CWM recovery'i root explorer'dan değiştirdim. şimdi dahili sd'ye de harici sd'ye de UPDATE.zip attım. ama, bir türlü update edemedim.Orjinal B528 recovery image'i olan varsa upload edebilir mi ? Bir de onunla denerim.

Orijinalden alıntı: bozcan61

beyler b528 i root yapmaya çalışıorum, waiting for device kısmına geliyor sonra telefon yeniden başlıyor ama açılmıyor :(
    nasıl çözücez?

+1

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • Beyler şuan 2.3 miui yüklü bende atmel fixi direk recovery den yüklersem sıkıntı olurmu cvm 5.0 var recovery ?
  • quote:

quote:

beyler b528 i root yapmaya çalışıorum, waiting for device kısmına geliyor sonra telefon yeniden başlıyor ama açılmıyor :(
    nasıl çözücez?

+1

Root konusunun son mesajlarina bakin sorunun cozumu var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.