Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1907Fatih1907

beyler bende oxygen rom kurulu bu guncellemeye gececegim direk oxygen romun uzerine kursam olurmu. yada ne yapabilirim
    2.3.5 ' den eski sürüme nasıl geçebilirim?
    bu dokunmatiğın sapıtması(ıslak veya terli dokununca yani ekranda iz kalınca,dokunmatiğin hassaslığından basılı kalıyor) , şebeke sorunu ciddi şekilde canımı sıkıyor..+ yok mu tabiki var..hemde beya var fakat bu iki sorun benim için gerçekten önemli..güncelleme cıkana kadar eski sürümü kullanmaya devam etmek istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

bu dokunmatiğın sapıtması(ıslak veya terli dokununca yani ekranda iz kalınca,dokunmatiğin hassaslığından basılı kalıyor) , şebeke sorunu ciddi şekilde canımı sıkıyor..+ yok mu tabiki var..hemde beya var fakat bu iki sorun benim için gerçekten önemli..güncelleme cıkana kadar eski sürümü kullanmaya devam etmek istiyorum..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende en son çıkan 2.3.5 güncellemesi var bu sürümde wifi sorunu var wifi ye bağlanıyor fakat google giriyorum mesela 5-6 sn içinde başka bir yere girmiyior bunun nedeni ne olabilir ama wifi bağlı gözüküyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

MÜTHİŞ BİR LAUNCHER AMA HENÜZ ÇIKMAMIŞ

Sabırsızlıkla bekliyorum :D

bu nedir abi ya, adamlar uçmuş artık. ağzım açık kaldı 2.2 kullanan biri olarak

aga bu launcher ise benim kullandıgım launcherler ne ? oha.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

MÜTHİŞ BİR LAUNCHER AMA HENÜZ ÇIKMAMIŞ

Sabırsızlıkla bekliyorum :D

bu nedir abi ya, adamlar uçmuş artık. ağzım açık kaldı 2.2 kullanan biri olarak

aga bu launcher ise benim kullandıgım launcherler ne ? oha.gif

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Valla haftada uc kere rom yuklemekten skilmiyolarmi merak ediyorum? Her seferinde uygulamalari tekrar yukle falan zor is. Yedekleniyor tamam ama bu seferde oyunlar kaldigi yerden devam etmiyor. Titanium.backup ayarlarin yedegini aliyormu?

Root explorer ile karistirirken uygulamalarin verilerinin tutuldugu yeri buldum sanirim. Bir dahakine onlari kopyalayip kaldigi yerden devam edip etmeyecegine bakacagim.
    2.3 için en güncel clockworkmod linki verebilirimisiniz? 5.0.2.7 mi en günceli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Ocak 2012; 22:30:58 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ya beyler 2.3.5 e geçtim ama bir türlü root olmuyor.IMEI de gitti.Root olmadan geride yükleyemiyorum.Beta versiyonu çok rahat root etmiştim.Bu olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 6 Ocak 2012; 22:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ya beyler 2.3.5 e geçtim ama bir türlü root olmuyor.IMEI de gitti.Root olmadan geride yükleyemiyorum.Beta versiyonu çok rahat root etmiştim.Bu olmuyor.

imei nin gittiği nereden anlaşılıyor
  • quote:

Gecmis olsun. Şaka gibi.
    Servis yolu gorundu demek ki...
  • quote:

Üstad, herkes SuperOneClick v2.3.1 ile root olabilmiş görünüyor, sen de bunu mu kullanmıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

*#06# yapinca anlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

Alıntıları Göster
    huawei norveç 2.3.5 ile ilgili geri bildirim istiyormuş ilgilenenler için facebook adresi ve metnin google çevirisi aşağıda:

To all Huawei U8800-users:
    2.3-update to Huawei U8800 can now be downloaded here on facebook, under the "support". The software is tested for the Norwegian market, and works with all Norwegian operators. Users of Tele2 and Ventelo, however, enter the APN settings manually to send MMS and use the internet. We also note that the 2.3-version is published here on facebook is the same as the commercial software that was published via our global web 28.12.11.
    If you have any feedback to us about the 2.3 update, please contact our support email: support@huaweidevice.no. All inquiries related to the 2.3 update will now only be answered through our support email. The reason for this is that we want a regular survey of the feedback we get from our software. This feedback should be based and evaluated for further improvement and development of our software.

Huawei Norway regrets the delays that have arisen in connection with the Android 2.3 update to the U8800.

http://www.facebook.com/HuaweiNorge?sk=wall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 6 Ocak 2012; 22:40:27 >

• quote:

Bildiğim kadarıyla 2.3 için 5.0.2.7 son versiyon.

ClockworkMod 5.0.2.7 linki: ((recovery5.0.2.7_en_u8800.img isimli dosya)
    http://sourceforge.net/projects/genoandroid/files/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

*#06# yapinca anlarsiniz.

Hımmm ben yaptım imei gözüktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Alıntıları Göster
    ben 2.3 beta 2ye geçiyorum bence o daha stabil

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Telefon üzerinden güncelleme hala gelmemiş çok bekler miyiz acaba?

şubatta çıkacağı söyleniyor.
  • quote:

quote:

teşekkürler. batarya kalibrasyonu yapacağımda çok dalgalanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak375

arkadaşlar bende en son çıkan 2.3.5 güncellemesi var bu sürümde wifi sorunu var wifi ye bağlanıyor fakat google giriyorum mesela 5-6 sn içinde başka bir yere girmiyior bunun nedeni ne olabilir ama wifi bağlı gözüküyor?

Ayni sikinti bende de var. Hatta 3g ile bile ayni sorun. Cogu zaman internete giremiyorum. Nedir bunun cozumu bilen varsa yardim etson lutfen. Miuiden dondugume pisman otesi oldum valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak375

ben 2.3 beta 2ye geçiyorum bence o daha stabil

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar imei kaydeden program imeiyi nereye kaydediyor tam olarak sd kartta. Sd karta format atıcam da onları yedeklemek istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler. batarya kalibrasyonu yapacağımda çok dalgalanıyor.

Biraz uğraşacaksınız gibi görünüyor, kolay gelsin.
    Kalibrasyon sonrası durumu da yazarsanız sevinirim, işe yarıyor mu, merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar imei kaydeden program imeiyi nereye kaydediyor tam olarak sd kartta. Sd karta format atıcam da onları yedeklemek istiyorum.

SD Kart\5irom\imeibackup klasörü (içinde toplamda 18MB boyutunda 3 dosya olmalı)

İsterseniz SD Kart\5irom klasörünü tamamen yedekleyin.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.