Şimdi Ara

Huawei Honor Note 10 kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nemkate

Bugün itibariyle 2800 e 6gb/128gb mavi modeli ile aranıza katıldım.
    Hayırlı olsun hocam. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün itibariyle 2800 e 6gb/128gb mavi modeli ile aranıza katıldım.
    hayırlı olsun cihazı nerden aldınız kayıtlı ve garantilimi?
  • arthurking kullanıcısına yanıt
    Merhaba nekadara aldınız honor note 10 ve kayıt yapılıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye satışı olmadığı için face satış yapan birisinden aldım. Kayıtsız olarak kullanıyorum şu an. Harç fiyatları bitirdi bizi :(
    Hocam note 10 ile ilgili kullanım tecrübelerinizi beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini ekran kalitesi,bataryasının kaç gün gittiği,büyüklük,kullanım kolaylığı,4G-wifi-telefon görüşmesinde çekip çekmemem sorunları,video kaydında ses kaydının zayıf olup olmadığı fiyat7performans olarak yorumunuz ve daha önce kullandığınız cihaz veya çevrenizdekilerin cihazlarıyla olan kıyaslaması gibi konuları yorumlarsanız çok memnun oluruz.Biliyorsunuz bu cihazı çok kullanan yok dolayısı ile yorum sayısı az bu yüzden bizi bilgilendirmenizi bekliyoruz.
    Öncelikle beğendiğim yönlerine gelirsek
    Mi max 3 6gb modelininin peşine çok düştüm. Bl kilidini bekleyip sonrasında global yükleme olaylarına girmek uzun olacak diye düşünürken note 10'un tasarımına hayran kaldığımdan tamamen vazgeçtim max 3 almaktan. Öncelikle arka kısmının maviliği çok ama çok şahane olmuş. Ama kılıfsız elden kaymasından dolayı kılıf ile görselliği tamamen kapanıyor :(. Ekranın piksel yoğunluğu bununla birlikte amoled ekran ve 6,95 inc olması benim için vazgeçilmez oldu. Dış ortamda her türlü ekranı görüp kullanabiliyorsun. Ses çıkışı en yüksek seste bile hiç bozulma yok. Hem telefonun üstünden hem alt tarafında hoparlör olması ayrı bi güzellik katmış. Bataryası beni 2 gün rahat götürüyor. Çok yoğun kullanıyorum telefonu ve ortalama 9 saat ekran süresi görüyorum.
    Wifi çekim gücü çok çok iyi. Band 20 desteği yok diyor bazı arkadaşlar ben araştırmadım ama hattım turkcell 4g çekim gücü çok iyi. Ev içerisindeyim 4,5+ sürekli yazıyor sinyal kısmında. 4g konusunda ve hat çekim konusunda sorun yaşamadım. (daha önce kullandığım telefonlara kıyaslıyorum).
    Kamerayı pek kullanmıyorum aldığımdan beridir hiç video çekmedim açıkçası o yüzden video ses kalitesini denedikten sonra en kısa sürede tekrardan yazarım buraya.
    Kirin 970 ve 6gb ram ile telefon yağ gibi akıyor resmen, nadiren takılma yaşıyorum (program,oyun v.s) onunda yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

Şu an için en kötü yanı ise yıllardır aldığım her telefonda Nova Launcher kullanan birisi olarak, telefonun aldığı son güncelleme ile varsayılan başlatıcı özelliğinin ortadan kalkması oldu. Araştırdıktan sonra ise Huawei markasının Çin cihazlarında artık varsayılan başlatıcı özelliğini kaldırdığını öğrendim. İnşallah bu yaptıklarının hatalı olduğunun farkına varıp geri dönerler. Huawei nin honor telefonunda kullandığı launcher çok basit kalıyor.

Sırasıyla Xiaomi Mi Max, Mi Max 2, Mi Mix, Mi Mix 2, Pocophone F1 kullanan birisi olarak. Hiç birinde note 10'un ekranının verdiği lezzeti almadım. Büyük olması benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor. Cebime de sığıyor, elime de sığıyor. Ama büyüklük konusunda herkesin kullanabileceği bir telefon değil.
    Almak isteyen arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacağınız bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemkate -- 12 Kasım 2018; 18:42:15 >

• nemkate kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihaza imei atılıyor mu kayıt işini pasaport olmadan halledebilirmiyiz

• Merhaba arkadaşlar. Bende dün aldım. İstanbul da şahıstan. Dükkanlar üçkağıtçı çıktı. Bana sıfır ürün getireceğim dedi, ikinci eli sıfır fiyata satmaya çalıştı. Kutulu, sıfır ürün aldım. 128 lik. Cihaz yağ gibi akıyor. İmei sorunu nasıl çözülür bilemiyorum. Çözen olursa buradan paylaşırsa sevinirim. Bi de fm radyo var deniyor nasıl bulacağız? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remarque -- 13 Aralık 2018; 21:22:3 >

• Ben kisa bir inceledim tanidigim telefoncu da ses kalitesi cok iyi sirf onun icin bile alniri, ben son anda almaktan vazgectim cunku benim icin volte ve wifi calling ozelligini opertaorler desteklemedigi icin vazgectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi fatih -- 10 Aralık 2018; 15:46:22 >

• honor note 10 almayı düşünüyorum. Alırsak kayıt nasıl ettirebiliyoruz bilgisi olan var mı ? kayıtlı bulma şansı var mıdır ? malum sitede 2500 liraya kayıtsız satılıyor. alıp kaydettirebilir miyiz ?

Orijinalden alıntı: arthurking

merhaba arkadaşlar. honor note 10 u bir haftadır kullanıyorum.bu telefona xiaomi mi mix den geçtim.2 yıllık mi mix deneyiminden sonra galiba biraz da sıkıldım değişiklik ve daha büyük ekrandan hoşlandığım için yaklaşık 1.5 aylık bir takip sonrasında telefonumu aldım. ilk izlenimlerim.kamerası çok iyi sizi kesinlikle hayal kırıklığına uğratmaz.ekranı muhteşem ötesi canlı renkler muhteşem bir oyun grafik deneyimi de cabası.pili tek kelimeyle anlatmak gerekirse inanılmaz. çok yoğun kullanımda 2 gün kullanıyorum. ortalama bir kullanıcı rahatlıkla 3 gün kullanabilir.gece sabaha kadar %1-2 eksiliyor öyle düşünün.telefon hiç ısınmıyor asphalt 9 oynuyorum telefon akıyor ılık bile olmuyor.oyuncu telefonu olarak da satılsa hakkıdır. çin versiyonu olduğu için biraz isteksiz aldım aslında global sürüm bekliyordum amam baktım ki bu konuda hiç bir gelişme yok gözümü karartıp aldım. çince uygulamaların hepsini kaldırdım app galeriden play store youtube gmail gibi google uygulamalarının hepsi var buradan indirip hepsini kurdum bildiğiniz global rom gibi oldu. ayrıca türkçe dil desteği hatasız ve çince bir yazıyı sadece kendi müzik uygulamasının girişinde ve rehberin içinde sarı sayfalar diye bir kısım var ki bu numaralar silinemiyor orada sadece kişi aratırken ara sıra görüyorum. onun dışında saf türkçe. almayı düşünen arkadaşlar bir dakika bile düşünmesin. bu telefonu çok sık telefon değiştiren biriyseniz bile en az 2-3 yıl rahatlıkla kullanırsınız. merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. herkese hayırlı forumlar dilerim.
    merhaba hocam ben de note 10 u gördüm ve açıkçası hayran oldum diyebilirim.arkası ve ekranı beni cezbetti.(mavi olan)
    tek merak ettiğim konu kulaklık ve ön kamera performansı rica etsem bu konu hakkında bilgi verirsen süper olacak.
    kulkalık performasını v30+ a göre
    kamera performansını mate 20 lite a göre baz alırsanız çok sevinirim
    teşekkürler.

1 2 gün için de bir telefon almayı planlıyorum ben de

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.