< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
|
|
Huawei telefon ile alarm senkronizasyonu güzel çalışıyor. Bileklikten erteleme yapabiliyorsunuz. mi telefonda aynı cihazı verimli çalıştıramadım. Hatta kurmak zor oldu. Verilerin yedeklenmesi ayrı bir dert. Paylaşamıyorsunuz hiç bir uygulama ile. Yani ileride başka bir cihaz kullanacaksanız verileriniz gider. Huawei sağlık uygulaması google playda güncel değil. mecvur bir de AppGalery i indirip oradan kurdum (Huawei nin uygulama yazılımı). Açıkçası verileri düzgün paylaşan bir cihaz daha mantıklı olur. Cihaz güzel ama veri paylaşmayan cihaz çöptür. |
|
Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
samsung fit2 ile kıyaslarsak band 5 mi daha iyi yardımcı olabilir misiniz? |
|
Band 5 Şarj aleti kayıp Honor'a yazdım aradım 1 saat boyunca telefonda döndük durduk piyasadan bulun diyorlar 60-70 liraya yan sanayi dediğimiz çakma şarj aletleri var iki farklı cihaz geldi n11 ve gittigidiyor'dan iade ettim, orjinal bulamazsın diyorlar... orjinali neden yok dediğimde firma dahi kimse cevap veremedi. çok saça değil mi ? bu zıkkım bilekliğe orjinal şarj aleti bulamayacak mıyız ? Hediye geldiği için biraz imtina ediyorum ama kaldım öyle ? |
Bence çok sorun edecek bir durum değil yan sanayi bir ürün işinizi görür. Bunların şarj aletlerinin içinde elektronik bir şey yok sadece basit bir kablo bağlantısı ve bilekliğe temas eden pinler var. |
|