Şimdi Ara

Huawei Honor Band 5 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
11
Favori
38.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Edvardo

    Merhaba hocam, mi band 4 aldım bunda egzersiz modunda zamanlayıcısı saniye de gösteriyormuş. Eğer honor band5'te de saniye göstergesi varsa sanırım elimdekini sallayıp onu alıcam. Honor band'in egzersiz modunu göstermeniz mümkün müdür acaba? Teşekkürler.

    Alıntıları Göster
    Antrenman da dış koşu ekranı bu şekilde,


    Huawei Honor Band 5 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Titreşim şiddeti ayarlanıyor mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar dün geldi siparişim. Truesleep açık ve saatin kolumda olmasına rağmen detaylı uyku verilerimi göremiyorum.

    Sadece aşağıdaki resimdeki gibi azıcık veri görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim sabahtan beri uğraşıyorum.

    Huawei Honor Band 5 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem uygulama hem de bilekliğin tüm güncellemelerini yapınca doğru ölçüm yapacaktır.
  • Hocam sizin cihaz ölçüm yapıyor mu uykuyu detaylıca?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk aldığımda yapmamıştı. güncellemeleri yapıp, Uygulama içinde Uyku takibini aktif edince artık yapıyor. Zaten eşim kullanıyor, telefonu IOS. Belki Android için başka bir ayar varsa onu bilmiyorum.
  • İphone7 de bilekliğin bir çok özelliği kullanılmıyor. Saate fazladan arayüz eklenmiyor. İlk sayfalarda denilen yöntemide denedim olmuyor ios ta. Müzik kontrolü, kamera kontrolü yok. whatsap, sms bildirimleri gelmiyor. Gelen aramayı gösteriyor, aramayı sessizde alabilir ya da reddebilirsiniz.


    Android telefon ile eşleştirin arayüz indirdim.

    https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-5/fresh/p/6


    bu sitede yer alan arayüzleri nasıl ekleyebiliriz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzBuBa -- 17 Ekim 2020; 22:21:57 >
  • Bağlanma da sorun varmı yada bağlandıktan sonra bağlantı kopunca tekrar otomatik bağlanıyor mu

    Alıcam da


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun. Ben de honor band 5 alacağım, memnun musunuz tavsiye eder misinz? Doğru uyku verileri ve adımsayarın doğru olması önemli. Honor band 5 ne kadar iyi bu noktada? Teşekkürler. @FoxPark

  • @Batuhan8564 evet kopunca otomatik bağlanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ümit5858 8 aydir kullanıyorum, her şeyi gayet iyi çalışıyor, sensörleri gayet başarılı. Ama bence mi band 5 e de bir bakın derim. Stres gibi seyleri de olcuyor ve honor band 5 ten farklı ince özellikleri var(titreşim ayarlama vb.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVbaba61 -- 8 Kasım 2020; 12:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit5858 kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Detaylı uyku verileri var. Adımsayar hafif sapma olsa da gerçeğe yakın adım sayısı sayıyor. Mi band 5'in bazı farklı güzel özellikleri var ama adım sayısını yanlış saydiğini duymuştum. Ayrıca honor band 5in bir yıllık kullanımımda hiç ekranı çizilmedi, çok sağlam. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pili ne kadar gidiyor hocam? mi band 5 ile arasındayım fakat önemli olan verilerin doğruluğu

  • Ümit5858 kullanıcısına yanıt
    Honor band 5'in şarjı tüm özellikleri açıkken yaklaşık 5-6 gün gidiyor. Mi band 5'in şarjı daha uzun gidiyor. Verilerin doğruluğu konusunda Honor'un daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ümit5858

    Hocam hayırlı olsun. Ben de honor band 5 alacağım, memnun musunuz tavsiye eder misinz? Doğru uyku verileri ve adımsayarın doğru olması önemli. Honor band 5 ne kadar iyi bu noktada? Teşekkürler. @FoxPark

    Merhabalar, bilekliği hala kullanmaktayım ve bileğimden cıkardığım sayı parmak sayısı kadardır. Analiz verilerinin bir hafta boyunca izledim ve sonuç iç açıcı. Gece kaç defa uyandıgım bilgilerini dogru veriyor, derin uyku ve hafif uykuda aynı şekilde. Adım sayar kısmına acıkcası cok dikkat etmedim çünkü benim için önemli olan uyku takibiydi. mi band 4 te ayrıca aldım karşılaştırmak için ve sonuçlar hemen hemen birbirine yakın. batarya süresi ortalama bir hafta özellikleri aktif kullanınca ama kapalı oldugunda 10 günü çok rahat buluyor belki geçiyor bile. mi band 4 ün bataryası evet bir tık daha iyi ve özellikleri açık olmasına ragmen. kısacası benim tercihim honor 5 ten yana oldu mi band4 ü eşim kullanıyor ve her ikisindende memnuniyet var. Akıcılık olarak mi band4 yine bir tık daha iyi görsel olarak honor band5.


    Tabiki tercihler kişiye göre değişir ve bunuda siz aldıktan sonra göreceksiniz. Fakat şuda bir gerçek her bileklikte sizi ziyadesiyle memnun edecektir.


    Sitres ekranı var fakat ölçüm yapmıyor. muhtemelen yazılıma güncelleme verirlerse eklenebilir diye düşünüyorum. ilerde bu durum ne gösterir bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 11 Kasım 2020; 15:58:43 >




  • Cihazın bütün özellikleri açıkken 4 gün zar zor yetiyor (sürekli kalp atış hızı etkin, akıllı modunda değil), akıllı moduna alirsaniz 6-7 gün ancak yetiyor. Mi band serisine adımları yanlış ölçen diyenler ne kadar yanlış olabilir acaba? Maksimum olsa olsa 100 adım(10.000 adımda) yanlis ölçer, bunu kullandığım honor band 5 te yapıyor. Ayrıca honor band 5 in ekranı maalesef mi band 4-5 kadar güçlü değil, 5.ayinda birkaç çizik sahibi şu an. Kesinlikle mi band 5 öneriyorum bir honor band 5 kullanıcısı olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEVbaba61 M kullanıcısına yanıt

    Hocam honor band 5 şuan amazonda 287tl siyah rengi. Bu fiyata alınacak ürün değil ama genel olarak verilerin doğruluğu için honor diyor insanlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEVbaba61

    Cihazın bütün özellikleri açıkken 4 gün zar zor yetiyor (sürekli kalp atış hızı etkin, akıllı modunda değil), akıllı moduna alirsaniz 6-7 gün ancak yetiyor. Mi band serisine adımları yanlış ölçen diyenler ne kadar yanlış olabilir acaba? Maksimum olsa olsa 100 adım(10.000 adımda) yanlis ölçer, bunu kullandığım honor band 5 te yapıyor. Ayrıca honor band 5 in ekranı maalesef mi band 4-5 kadar güçlü değil, 5.ayinda birkaç çizik sahibi şu an. Kesinlikle mi band 5 öneriyorum bir honor band 5 kullanıcısı olarak.

    Arkadaşım mi band 5 kullanıyor. Sekerlemeleri olcmuyor diyor. Memnun değil saatinden. Onu satıp gt2 ye geçecek.

    Honor band 5 de ölçümleri güzel, başarılı bir saat.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    Şekerleme kısmında hiç sasmadi açıkçası ve açıklamada görünce çok şaşırmıştım. Analize onlarısa ekliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben vardiyalı olarak çalışıyorum. Mi band 4e sahibim ve mi band 4 gündüz uyku takibi yapmıyor. Huawei nin bilekliği gündüz uyunduğu takdirde uyku takibi yapıyor mu bilginiz var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.