Şimdi Ara

Huawei Hg630a WiFi bağlantı sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
16.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hg630a var bende wifi üzerinden bağlı olan cihazlarda 5 dakika internet varsa 1 dakika yok..Bu gidip gelme neden olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sorun bendede var yakin yerden bile oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RackmaNia

Ayni sorun bendede var yakin yerden bile oluyor

Farkettimde birden fazla cihaz bağlanınca oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Hocam wlan ayarlarınız nasıl sizinki acaba
  • quote:

quote:

quote:

Hocam wlan ayarlarınız nasıl sizinki acaba

En stabil şu anda..Yinede gidiyor bazen..

Huawei Hg630a WiFi bağlantı sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 3 Haziran 2014; 23:33:43 >

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam yinede kopma var.Acaba Modemdemi sorun var ?
  • quote:

Bendede var ama eskiye nazaran daha az..Bu arada tek cihazla girerkende kopma oluyormu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bendede var ama eskiye nazaran daha az..Bu arada tek cihazla girerkende kopma oluyormu..

Suanda zaten tek cihazla giriyorum durmadan net kopuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Suanda zaten tek cihazla giriyorum durmadan net kopuyor

Sen modemin servisini bir ara bence..

• Özellikle cep telefonundan upload yapınca net gidiyor bir modem değişimi ve defalarca deneme yaptıktan sonra icloud yedeklemesinin interneti kestiğini keşfettim yedeklemeyi kapatınca sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım bu modem'e sahip olan kişilerin dikkatine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Özellikle cep telefonundan upload yapınca net gidiyor bir modem değişimi ve defalarca deneme yaptıktan sonra icloud yedeklemesinin interneti kestiğini keşfettim yedeklemeyi kapatınca sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım bu modem'e sahip olan kişilerin dikkatine.

O ne işe yarıyor hocam?

• furlaka kullanıcısına yanıt
    iPhone'nun kullandığı bir yedekleme sistemi cihazı wifi'ye her bağladığında otomatik yedekleme yapiyor, yedekleme yapınca net gidiyor yedeklemeyi kapatinca bu problem komple kesildi.

• quote:

iPhone'nun kullandığı bir yedekleme sistemi cihazı wifi'ye her bağladığında otomatik yedekleme yapiyor, yedekleme yapınca net gidiyor yedeklemeyi kapatinca bu problem komple kesildi.
    Bende yok o..Yanlız kararsız bu modem uzun zamandır sıkıntı yoktu dün yine koptu bugün normal..
  • aynı modemi kullanıyorum bazen 8 kişi bağlandığı oluyor bir sorun olmadı
    benimde farklı bir sorunum var 8 kişi demişken komşularımın internet hızını kısıtlamak istiyorum fakat Qos ayarları çok karışık bilen birisi varsa yardımcu olabilir mi?

not: komşularım(2 aile) 1-2 aylığına yazın geliyorlar internet şifresini istediler babamın tanıdığı olduğu için verdik daha ayın 2si kota16 gb olmuş 75gb adil kullanım kotası var zaten bizim bilgisayarlardaki indirme kaç gb diye bakıyoruz 9 çıkıyor adamlar 1 günde hatta 1 gün bile değil 5-6 saatte 7gb kullanmışlar uzun zamandır ttnetten modem almak için uğraşıyordum modemi alana kadar yavaşlık ve kopma sorunu oluyordu 25 haziranda aldım ayın 1 ini bekledim tam rahat rahat kullanacam derken komşular çıktı birde

aşağıdaki konuya bakarsanız neden kızdığımı anlarsınız (modem alma olayı)
    http://forum.donanimhaber.com/m_94687747/f_//tm.htm#95171292

• Benimde modemim bugün geldi. Huawei hg630a modeli. Kuruluma gelmeden önce iade mı etsem başka modem mı talep etsem bilemedim. Herkez sinyal gücünden , bağlantı kopmasından muzdarip. 76tlye geldi bana bu modem. Çok olumsuz yorumlar okudum.

• quote:

Bende bu sorundan müzdaripim. Özellikle ne zaman yigen ipad ile internete baglansa problem oluyor. ipad de virus gibi biseymi var deyip bir elden gecirecektim.

Umarım bende bu sorunu böyle çözebilirim. Olmazsa odaya hat çekecegim :)

Bu iphone ve ipadlerin cogu modeme yaptigi birşey mi yoksa Huawei Hg630a özel birşey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 7 Eylül 2014; 23:53:05 >
  • piratex P kullanıcısına yanıt
    Hg630a dışında bir modemde böyle bir sorun görmedim.

• bende buna benzer bir sorun vardı.İpad ve samsung note3 youtube video izlerken sürekli bağlantı kopuyordu.
    Güvenlik WPA2 PSK
    WPA şifrelem TKIP
    bu ayarları yaptığımda sorun çözüldü.
  • bende de aynı sorun var bir türlü çözemedim. ne yapmak lazım ttnet modemi değiştirir mi ki?
  • Arkadaslar ayni model modemi kullaniyorum. Fakat baglanti sorunu yasiyorum. Hattimda herhangi sorun yok. Modemden internet hizmeti alamiyorum. Power dsl ve internet isiklari hep yaniyor. Ama nete baglanamiyorum, kablosuz kullaniyorum. Konu icin yardim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.