Şimdi Ara

Huawei hedefi koydu: 2020’de Samsung’u geçip bir numara olacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Huawei'nin Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu, oldukça iddialı bir açıklama yaparak yakında dünyanın bir numaralı telefon üreticisi olabileceklerini söyledi. CNBC'ye konuşan Yu, Huawei'nin 2020'de Samsung'u geçmeyi umduğunu ifade ederk "Gelecek yıl, bir numaraya çok yakın olacağız, belki de Samsung ile eşit olacağız. Ve en az bir yıl sonra belki 2020 yılı için bir numara olma şansımız var" dedi.

     

    Ayrıca Bkz.Apple kendi hücresel modemini geliştirmek için çalışmalara başladı
    Samsung şu anda dünyanın en büyük telefon üreticisi konumunda. Huawei ise Güney Koreli şirketin bayağı bir gerisinde. Yu, Huawei'nin risk alma konusunda gösterdiği cesaret sayesinde 2010'daki 90 dolarlık IDEOS marka akıllı telefondan, 1.000 doların üzerinde fiyat etiketi taşıyan üç arka kameralı Mate 20 Pro amiral gemisini çıkaracak seviyeye hızla yükseldiğini düşünüyor.

     


    Huawei'nin Samsung'u geçmesi kolay görünmüyor


    Deneyimli yönetici 5G özellikli bir cihazın yanı sıra katlanabilir telefon üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bununla birlikte artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisi ile güçlendirilmiş bir akıllı gözlük geliştirdiklerini ifade etti. Huawei ayrıca yapay zekanın (AI) da şirketi ileriye taşımaya yardımcı olacağına inanıyor.

     

    Samsung, akıllı telefon pazarında güçlü bir rakip. Counterpoint şirketinin araştırma direktörü Neil Shah'a göre, Huawei'nin Samsung'u geçebilmesi için çeyrek başına 30 milyon ila 40 milyon arasında daha fazla cihaz satması gerekecek. Yani Güney Koreli şirketin birincilik tahtından indirmek hiç de öyle kolay değil.







  • Samsung'u No.1 yapan J7 Prime gibi çöp telefonlar hiç gerek yok... Onurunla 2. kal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtrud -- 17 Kasım 2018; 12:07:11 >
  • Mate 20 pro şu an s9 plus dan pahalı. Düşünsenize 8 bin TL veriyorsunuz telefonunun markası Huawei. Dolar düşüyor Huawei çıkıyor nedense..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 17 Kasım 2018; 12:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardıra yardıra geliyor gönlümün efendisi.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Fiyatlarda geçmeyi başardılar şimdiden

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Mate 20 pro şu an s9 plus dan pahalı. Düşünsenize 8 bin TL veriyorsunuz telefonunun markası Huawei. Dolar düşüyor Huawei çıkıyor nedense..



    Çalıştığım mağazada son 3 ayda 350 tane P20 Pro satıldı. S9 Plus ise 250 Adet. 8 Plus ise 342. Huawei doğru yolda her ne yapıyorsa. Huawei'nin ortalama ürün satış fiyatı 3.000 TL iken Samsung'da 2.000 lira. J7 Prime olmasa Huawei Türkiye'nin en çok satan markası olacak direk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinlilerin son 10 yılda, güney korelilerin son 20 yılda gösterdikleri sanayi devrimine hastayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    S9+ P20 Pro’dan kat be kat üstün bir cihaz. Hem tasarım olarak hem de işlemci kalitesi olarak. Fiyat olarak da daha ucuz diye biliyorum Samsung’u.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen önce eski amiral gemilerine güncelleme ver sonra onu bunu geç Huawei p9 vermedin güncellemeyi çöp modellerine (Huawei p9 lite Oreo vermek gibi) veriyorsun ben seni tekrar seçermiyim ? Hayal kırıklığısın....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla canım bu fiyatlarla çok zor xiaomi bile geçemezken...

  • Önce Huawei Y7 2018 rezaletini düzeltin ondan sonra konuşalım heryer bu telefonun donma sorunu ile doldu taştı.

  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    j7 prime den yaziyorum . üzdün hocam... :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei sevemiyorum f/p telefon olayında başarılı olduklarını hiç düşünmüyorum özellikle orta ve düşük fiyatlı telefonlarda bi ara iyidi fiyatları 1-2 kişiye önerdim aldılar memnunlar ama şuan bence fiyatları çok kötü ki bu biraz bilinirlikle alakalı Huawi böyle hayaller kurmaya devam etsin xiaomi tam arkasında ve onun gibi ucuza satan diğer çinlilerde fiyatlar böyle olduğu sürece çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum şuan Huawei yaşadığı şey şu en çok büyüyen en çok bilinen ilk çinli firma bunun verdiği bir satış rakamıda var

  • Bataryayı yüksek tutup, fiyatlarda da şu an Mate 20 Pro da olduğu şekilde uçmazlarsa neden olmasın.

  • Huawei akıllı telefon üretimi konusunda çok hızla yol almaya başladı. Ürettiği telefonlar hem kaliteli hem de ne yazık ki çok pahalı. Zor olan kendi çipsetini üretmeye ve rekabet etmeye de başladı. Gelecekte kendi pilini, çipini, ekranını, kamera kompedentini üreten firmalar ayakta kalabilecektir. Şu an ki gelişmeye bakarsak, evet yakın bir gelecekte sıralama değişebilir. Ama Samsung kötü yönetilmediği taktirde yoluna yine hızla devam edecektir.

  • Huawei öncelikle pil problemi ve diğer nedenlerden dolayı garantiye giden cihazları saçma ve etik olmayan sebeplerden dolayı kullanıcı hatası garanti dışı diyerek ücretli onarım yapmayı bıraksın..

  • kore her zaman türkler için çinden ve amerikadan iyidir.koreliler bize özel fiyat yapar ama diğerleri gözünüzün yaşına bakmaz.

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    En iyi kamera 7nm işlemci 54 dk 0 dan 100 e dolum başka bir telefonu şarz etme??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmesi için az model Samsunga göre düşük fiyat uygulaması gerekir.

    P20 pro s9+ dan pahalı olamaz!!

    Samsung ta

    S serisi amiral ana model

    Note serisi daha profesyonel ✏️ kalemli

    C performans üstü

    A performans

    J başlangıç modelleri var

    Huawei en az 5 serisi olmalı veya

    Ucuz modeller (2-3 GB ram 16/32 GB)

    Performans (3-4-6 GB ram 32/64 gb)

    Profesyonel (6-8 GB ram-64/128 GB hafıza) olmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibodh -- 17 Kasım 2018; 20:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibodh İ kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam a ve c'ye performans serisi yazmışsınız biraz komik olmuş çünkü meseleye huawei ve samsung yönünden bakmamak lazım sadece daha iyi performans serileri var. Ayrıca samsung'ta serileri önümüzdeki sene 2019'da azaltmış olacak m,a,s,note olacak neden huawei bu şartlarda seri sayısını arttırsın ki

    Ayrıca nokianın zaten iphone karşısında başarısız olma mevzusunu biliyorsunuzdur biri 150 model birden çıkartırken diğeri 1/2 düzgün modelle devam

    Çinliler bu hatayı yaparsa kaybederler benim görüşüm halka inebilen kazanır nedir bu donanımı üzmeyen, garantisi iyi ve iyi tasarım huawei bazı noktalarda önde ama samsungun "atı alan üsküdarı geçti" durumu var samsung kendini düzeltmezse kaybeder diye düşünüyorum. Yeni dönemde yeni hafif yazılım,full hd ekran,güncelleme desteğini ve biraz daha iyi gpu'lu donanımı m ve a serisinde sağlarsa kalıbını doldurur ama s ve note ile kalırsa avucunu yalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.