Arkadaşlar merhaba, Huawei echolife hg521 modem kullanıyorum yalnız modemde sürekli olarak kopmalar yaşamaktayım. Firmware uptadeini yaptım, arayüz ayarları da tamam fakat modem yaklaşık 1 yıldır zaman zaman 5 dakika da bir kopuyor yada net bağlı olduğu halde veriyi alamıyor. Sayfa görüntülemek istediğimiz de modem arayüz ekranına düşüyor. Problem ttnetdendir diye defalarca ttneti aradım hattıda kontrol ettirdim problem olmadığını söylediler. Sorun çok can sıkmaya başladı. Net üzerinden ne video izleyebiliyor ne download ne de oyun oynayabiliyorsunuz. Bunun bir çözüm yolu varmıdır yoksa önerebileceğiniz modem nedir? Teşekkürler.
Arkadaşlar yeni konu açmamak adına buraya yazmak istedim. Bende de aynı modem var ve bende sürekli şekilde bağlantı kopma sıkıntısı yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı yoksa modemi telekoma geri mi götürsem. Şubat ayında modemi alalı 2 yıl olacak.
Bu modemi kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Hiç bu modem ile LAN üzerinden iki bilgisayar arası dosya transferi denedinizmi, ben 2mb/s nin üzerine çıkamadım acaba bendemi çok yavaş..