Şimdi Ara

huawei demi çalışsam netaş damı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
9.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana netaş dan ve huawei den iş teklifi geldi.anladığım kadarıyla iki şirkette de nesne tabanlı yazılım geliştirme mühendisi olarak istihdam edileceğim. huawei de c++ developer olarak , netaş da ise gsm ve bunla alakalı protokollerle ilgili olarak yazılım ve sistem geliştirme mühendisi olarak istihdam edileceğim. huawei den yarın yada cumaya kadar arayıp maaş bildirirler. P.tesi de netaş arayıp haber verecek hangisi bana katkıda bulunur gelişmeme yardımcı olur yorumlarınızı bekliyorum..

• huaweiye geç burdan giden garantilere garanti kapsamında onayı verdirirsin almadığın dua kalmaz :D
  • Bencede huawei
  • Huawei sec yaparsin x5 e rom yaparsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 14 Kasım 2012; 19:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence huaweide calıs cunku turkıyede yenı yapılanmaya baslayan ve onu acık bır sırket hergun kullanıcısı artıyor bu sırkette karıyerın daha hızlı ve cabuk gelısır nede olsa yabancı fırma turk fırmasından uzak dur yabancı varken bızım sektordede var bu yabancı yerlı olayı yanı otelcıyım ben daha oncekı tecrubelerımden dıyorum ımkanın varsa yabancı sırkete oncelık ver bence senın ıcın bırtek zor olan bırsey sey su olabılır oda soyle ornek vereyım evladım nerde calısıyordun sen dıye bır soru falan olursa huawey,ee hawai,hayvey falan anlatacam dıye zorlanabilirsin ısın saka tarafı sen parası az bıle olsa huawei ye gec hem cıne bıle gıdersın belese tatıle ne kuseell karar senın bol sans...
  • huawei çinli bir firma fakat çinde ünü büyük.Huawei yi akıllı telefon piyasasında gittikçe büyüyen bir firma.Tercihim huawei olurdu sanırım
  • Huawei'nin Türkiye'de yaptıgı yatırımlar çok büyük senin için hangisi kolaysa onu seç

http://www.invest.gov.tr/tr-TR/infocenter/news/Pages/111012-huawei-turkey-acquisitions-usd-100-million.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • huawei gelecek icin daha iyi olur

• arkadaşlar cevap verdiğiniz ve ilgilendiğiniz için çok teşşekür ederim :) fikirleriniz benim için çok önemli huawei bana aylık 3300 brüt yani aylık ortalam 2250 net maaş teklif etti açıkçası çok iyi bir rakam ve dünya devi bir marka ama hayalimde hep ASELSAN da çalışmaktı o yüzden Nteaş ta işip oraya daha kolay geçebilirim diye düşünüyordum ama hayırlısı artık yorumlarınızla genç birine yol göstermeye devam ederseniz daha mutlu olurum.
    p.s.s abi rom falan geliştirmiyoruz sadece software üzerine türkiyedeki

• arkadaşlar huawei 1 yıllık sözleşme öneriyor.ama 2 ay deneme süresi varmış :S ne amaçlı neye göre deneme anlamadım bilen anlayan varsa beni de bir aydınlatsın lütfen netaşı reddetip 2 ay sonra işsiz kalmayalımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu2347

arkadaşlar huawei 1 yıllık sözleşme öneriyor.ama 2 ay deneme süresi varmış :S ne amaçlı neye göre deneme anlamadım bilen anlayan varsa beni de bir aydınlatsın lütfen netaşı reddetip 2 ay sonra işsiz kalmayalımm

2 ay boyunca orda çalışıyosun(daha kısa sürede olabilir örnek verdim) eğer sevmez isen rahatça çıkabiliyosun işten
  • 2 ay boyunca orda çalışıyosun(daha kısa sürede olabilir örnek verdim) eğer sevmez isen rahatça çıkabiliyosun işten

peki onlar beni çıkarabiliyormu yada ne diye çıkarabilirler acaba bir sıkıntı teşkil edermi??
  • quote:

arkadaşlar cevap verdiğiniz ve ilgilendiğiniz için çok teşşekür ederim :) fikirleriniz benim için çok önemli huawei bana aylık 3300 brüt yani aylık ortalam 2250 net maaş teklif etti açıkçası çok iyi bir rakam ve dünya devi bir marka ama hayalimde hep ASELSAN da çalışmaktı o yüzden Nteaş ta işip oraya daha kolay geçebilirim diye düşünüyordum ama hayırlısı artık yorumlarınızla genç birine yol göstermeye devam ederseniz daha mutlu olurum.

hocam hangi üniversite mezunusunuz.sanırım bilgisayar mühendisisiniz teklif size nasıl geldi bilgi verebilirmisiniz.genelde kişiler müracat eder size teklif geldiğine göre ya daha önce kendinizi gösterdiniz ya da iyi bir üniversite mezunusunuz yanılıyormuyum...

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

arkadaşlar huawei 1 yıllık sözleşme öneriyor.ama 2 ay deneme süresi varmış :S ne amaçlı neye göre deneme anlamadım bilen anlayan varsa beni de bir aydınlatsın lütfen netaşı reddetip 2 ay sonra işsiz kalmayalımm

2 ay boyunca orda çalışıyosun(daha kısa sürede olabilir örnek verdim) eğer sevmez isen rahatça çıkabiliyosun işten

peki onlar beni çıkarabiliyormu yada ne diye çıkarabilirler acaba bir sıkıntı teşkil edermi??

• quote:

2 ay içinde senden memnun kalmazlarsa çıkarabilirler işten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

işte aklım takıldı memnun kalmazlarsa nasıl olacak. :( kusura bakmayın sizin gibi tecrübeli abilerimizi gördükçe sorularımıza cevap alıp bilgisizliğimizi gidermeye çalışıyoruz ilginiz için çok teşekkürler tekrardan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

arkadaşlar cevap verdiğiniz ve ilgilendiğiniz için çok teşşekür ederim :) fikirleriniz benim için çok önemli huawei bana aylık 3300 brüt yani aylık ortalam 2250 net maaş teklif etti açıkçası çok iyi bir rakam ve dünya devi bir marka ama hayalimde hep ASELSAN da çalışmaktı o yüzden Nteaş ta işip oraya daha kolay geçebilirim diye düşünüyordum ama hayırlısı artık yorumlarınızla genç birine yol göstermeye devam ederseniz daha mutlu olurum.

hocam hangi üniversite mezunusunuz.sanırım bilgisayar mühendisisiniz teklif size nasıl geldi bilgi verebilirmisiniz.genelde kişiler müracat eder size teklif geldiğine göre ya daha önce kendinizi gösterdiniz ya da iyi bir üniversite mezunusunuz yanılıyormuyum...

Öncelikle ben başvurdum sınavları geçtim mülakatları geçtim ve teklif aldım bu iki şirketten ama başvurmadığım halde mülakata almaksızın beni çalıştırmak isteyen 2-3 şirkette olmuştu.Fırat üniversitesi Mekatronik Mühendisliği mezunuyum bölümü 1.likle bitirdim , lisans seviyesinin çok üstünde iyi bir bitirme projesi aldım, ASELSAN gibi bir yerde projeli staj gerçekleştirdim, ki mühendislerim benden çok memnun kaldılar ve bana referans oldular,hobi olarak birçok proje geliştirdim ve okulda yatmadım extra programlama dilleri,tasarım programları vb.konularda bir şeyler öğrenmeye çalıştım.ALES ten ve KPDS den yüksek puanlar aldım

p.s bu teklifleri alana kadar da 4 ay boyunca işsiz kaldım ama vardır her işte bir hayır

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle ben başvurdum sınavları geçtim mülakatları geçtim ve teklif aldım bu iki şirketten ama başvurmadığım halde mülakata almaksızın beni çalıştırmak isteyen 2-3 şirkette olmuştu.Fırat üniversitesi Mekatronik Mühendisliği mezunuyum bölümü 1.likle bitirdim , lisans seviyesinin çok üstünde iyi bir bitirme projesi aldım, ASELSAN gibi bir yerde projeli staj gerçekleştirdim, ki mühendislerim benden çok memnun kaldılar ve bana referans oldular,hobi olarak birçok proje geliştirdim ve okulda yatmadım extra programlama dilleri,tasarım programları vb.konularda bir şeyler öğrenmeye çalıştım.ALES ten ve KPDS den yüksek puanlar aldım

p.s bu teklifleri alana kadar da 4 ay boyunca işsiz kaldım ama vardır her işte bir hayır

haketmişsin sen bu azimle daha yüksek yerlerede girersin.tebrikler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

haketmişsin sen bu azimle daha yüksek yerlerede girersin.tebrikler...

çok teşekkür ederim hakkeden herkesin istediği noktaya ulaşmasını temenni ediyorum .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

işte aklım takıldı memnun kalmazlarsa nasıl olacak. :( kusura bakmayın sizin gibi tecrübeli abilerimizi gördükçe sorularımıza cevap alıp bilgisizliğimizi gidermeye çalışıyoruz ilginiz için çok teşekkürler tekrardan :)

Alıntıları Göster
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 15 Kasım 2012; 19:29:14 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.