Şimdi Ara

huawei demi çalışsam netaş damı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
9.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkeslere yardımları ve düşünceleri için çok teşekkürler an itibariyle Huawei yi seçmiş bulunmaktayım.umarım hayırlısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu2347 -- 25 Kasım 2012; 14:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu2347

Herkeslere yardımları ve düşünceleri için çok teşekkürler an itibariyle Huawei yi seçmiş bulunmaktayım.umarım hayırlısı olur.

hocam bende bir yazılımcı olarak konuyu uzaktan takip ediyordum. yalnız cevap yazma cesaretinde bulunamadım. çünkü söyleyeceğim birşey sizin kaderinizi etkilesin istemezdim. ama çok doğru bir karar verdiniz bende olsam huawei derdim. kariyerinizde başarılar dilerim. darısı başıma artık

• Bence biraz calis ondan sonra yerli bir firmaya gelmeni tavsiye ederim. Ulkemiz gelissin milli uretim yapalim herkes yabanci firmalara giderse nasil gelisecez demi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: droid7399

quote:

Herkeslere yardımları ve düşünceleri için çok teşekkürler an itibariyle Huawei yi seçmiş bulunmaktayım.umarım hayırlısı olur.

hocam bende bir yazılımcı olarak konuyu uzaktan takip ediyordum. yalnız cevap yazma cesaretinde bulunamadım. çünkü söyleyeceğim birşey sizin kaderinizi etkilesin istemezdim. ama çok doğru bir karar verdiniz bende olsam huawei derdim. kariyerinizde başarılar dilerim. darısı başıma artık

Çok teşekkürler,umarım,hayırlısı olur senin için de

• quote:

Orijinalden alıntı: erosion

Bence biraz calis ondan sonra yerli bir firmaya gelmeni tavsiye ederim. Ulkemiz gelissin milli uretim yapalim herkes yabanci firmalara giderse nasil gelisecez demi :)

Bizim de niyetimiz o,inşallah gelişim sürecini tamamladıktan sonra o şirketlerde çalışabiliriz
  • quote:

Hayirli olsun, okanla gorusebildinizmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinde olsam, ki geç gördüm, ne Huawei de ne NETAŞ da çalışırım
    Istanbul gibi yerdesin, doğru düzgün yazılımla alakalı şirkete geçmen daha iyi olurdu

Yerinde olsam, SAP üstüne uzmanlaşırım. Istanbulda bununla ilgili çok firma var...Olmadı yazılım ağırlıklı yere geç...Telekomunikasyon firmalarından hayır gelmez yazılımcı adama..Demedi deme...

Bu arada terminal gibi pc verecekler sana. Interneti filan unut. Internet firması ama interneti kullanamıyorsun...Sebebide güvenlikmiş..Aman dışarı birşey çıkarırmı edermi gibi saçma sapan bir önlem. Isteyen her türlü çıkarır.Kendileri CISCO nun her ürününü kopyalarken sorun yoktur ama, oda ayrı konu...
    Fazla mesai, sodexho filan iyidir ama enflasyon zammının bile üstüne yatabilirler, onuda belirteyim. Yada zam için bilmem ne level, bilmem ne grade i ol derler, önünede sınavları koyarlar..Zam almak için sınav , test mi olur ?

Henüz başlamadıysan dediklerime kulak ver derim, daha çok şey yazarımda burası yeri değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Kasım 2012; 0:19:20 >

• kardesım suan ben netaş tan huawei ye gecıs yapmayı düşünüyorum,suan kı yorumun nedır huawei için?

konuyu hortlattım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.