Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antutuda 2 kisi 22000 skor almis nasil tapmislar acaba diikatini ceken varmi ben en baba 16bin aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bir kaç kere yeniden başlatın, olmuyorsa orijinal roma dönün yada orjinal roma döndükten sonra tekrar yüklemeyi deneyin.. 3.11.22'de bu sorunun olmaması lazım ben kendim hariç iki arkadaşıma yükledim bir sıkıntı olmadı, burada da sıkıntı yaşayan yok 3.11.22'de ama sonuçta custom rom yükleme esnasında bir şeyler olmuş olabilir.
    miui 3.11.22 kullanıyorum bu romda crt efekti kullanabilirmiyiz?
  • bsrsn B kullanıcısına yanıt
    22.000 alması imkansız CPU/GPU overlock yapılsada 17.000'den öte geçemez P6'nın donanımı..
    Normal olarak optimize etmeden15.000/16.000 arası alır..

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Tam 22328 puani simdi baktim tekrardan yapmis birseyler.. Reis bi 3.11.22 yi ne yaptiysam kuramadim herturlu logoda kaliyor 2ciye esirsim dossyayi oda ayni sldim 11.15 te aynisini yapmisti buda ayni ilk defa rom yukleyen biri degilm cunki b108 i kullaniyorum suan

• arkadas bilgin olsun bende de oyle oluyordu bende once 26 yukledim sonra sirasiyla diger romlari uzerine flaslayip bitirdim sorinsuz oldu

• bsrsn B kullanıcısına yanıt
    Biliyorum gördüm onu ama fake olduğu kesin..

Birde buradan orijinal 3.11.22 Multilanguage sürümünü indirip deneyin..
  • Ayni oyle orjinalde aciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsrsn

Tam 22328 puani simdi baktim tekrardan yapmis birseyler.. Reis bi 3.11.22 yi ne yaptiysam kuramadim herturlu logoda kaliyor 2ciye esirsim dossyayi oda ayni sldim 11.15 te aynisini yapmisti buda ayni ilk defa rom yukleyen biri degilm cunki b108 i kullaniyorum suan

dostum tüm wipeları yapıp tekrar dene çünkü bende öyle bi problem olmadı ilk seferde yükledim sorunsuz.ki forumdada hemen herkes sorunsuz yükledi optimize edilmiş versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

Orijinalden alıntı: bsrsn

dostum tüm wipeları yapıp tekrar dene çünkü bende öyle bi problem olmadı ilk seferde yükledim sorunsuz.ki forumdada hemen herkes sorunsuz yükledi optimize edilmiş versiyonu.

aynen bende sıkıntı yaşamadım.
  • Whatsapp için son 5 gün bu cuma duzeltirler umarım yoksa stock roma döncem

• miuinin kurulumunu yaptınmı,xperia klavye çalışıyormu
  • Evet kötü bir durum inşallah Cuma günkü güncellemede bu sorun halledilir..Zaten sadece çoklu dil olan sürümlerinde sıkıntı var, İngilizce sürümünde böyle bir sorun yok..Umarım konuya el atarlar.
    Ingilizce dilinde yuklersek bu sıkıntı olmayacaksa benim için bi sorun yok yüklerim valla maksat miuiden kopmamak

• headspring kullanıcısına yanıt
    Ah doğru haber vercektim size. Önce felixamorun verdiği orjinal romu yükleyip denedim onun üzerine atmayi olmadı, sonra sizin verdiginizi yükledim yine aynı hatayi verdi malesef

• kurulum ve dosyaları kopyaladıktan sonra system/app klasöründe textinput-tng.apk dosyasını kurmayı denedinizmi.
  • Arkadaşlar 3.11.22'de TWRP Recovery kurulu geliyor, eğer sisteminizin tamamını yedeklemek istiyorsanız telefon açılırken yanan yeşil ışığı görünce ses açma tuşuna devamlı basıp bırakın bildirim ışığı kırmızıya dönünce bırakın ve Recovery'ye girin..Gerisi basit zaten, güzel bir arayüzü var çözersiniz basit şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 27 Kasım 2013; 20:07:34 >
    eyvallah üstad ne zamandır böyle bişey bekliyordum full sistem yedeklemek için meğer hazır kurulu geliyormuş haberim yok :) az önce denedim süper çalışıyor yedekleme yapmak isteyen arkadaşlara söyleyeyim ayrıca yedekleme yerini harici hafıza kartını seçin silinmesin rom yükleyip wipe yaparken.ayrıca mesela yeni rom yüklediniz açılmıyor veya hatalı hemen yine twrpye girip eski sistemi olduğu gibi geri yükleyebiliyorsunuz süper olay yani..
    Teşekkürler usta.
    Ayrıca bir şey sormak istiyorum.Hoşuma giden bir temayı yükledikten sonra bir başka temanın saaitini,bir diğerinin tuş takımını ve bir diğerinin başka bir parçasını alıp kullandığım temaya uyguluyorum.Yani kendime göre dizayn ediyorum.Beğenilerim göre son haline getirdiğim bu temayı .mtz olarak kayıt edebilirmiyim yada bunu yapmamı sağlayacak bildiğniz bir apk programı varmı
  • headspring kullanıcısına yanıt
    O konuda bir bilgim yok.
    Tamam sağolasın usta.Bu konuda biraz daha araştırma yapayım.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.