Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cunku bır suru program yuklemısım bunları yedeklemeye alsam sonra tekrar mı yuklesem
  • raca63 R kullanıcısına yanıt
    Ben bu iş için Moborobo programını kullanıyorum tavsiye ederim..Uygulamaları ayarlarıyla beraber yedekliyor, çok iyi bir "Android Suit" programı..

Bu arada şunu söylemek istiyorum artık her hafta güncelleme yapmayacağım, XDA'da eğer çoklu dili çıkmışsa ve sorunsuzsa paylaşırım yine burada..Ama 3.11.15 ile çok uğraştım sorunlarını gidermek ve Türkçe eksik kısımlarını halletmek için..
  • hocam en guzelıde o sen daha ıyısını bılırsın ne zaman sorunsuz ve yenılıkcı bır rom olduysa konuyu yenıle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şöyle bir güncelleme log'u vereyim o zaman bilginiz olsun ;

3.11.15 şu an P6 için bugüne kadar ki en sorunsuz rom oldu

• "Durduruldu" hataları giderildi
    • Türkçe hava durumu eklendi
    • Boot ve shutdown animasyonları yenilendi
    • Türkçe çeviri hataları giderildi
    • 3.11.15 fonksyonları eklendi
    • Gps konum bulma sorunu giderildi
    • Bildirim ve zil sesi eklendi
    • Duvar kağıtları eklendi
  • tesekurler hocam bu ıste cok ıyısın abartısız soyluyorum

Benim yaptığım romu hazırlayanların yanında devede kulak..Rom portlayacak bilgi ve beceriye sahip olmak isterdim..Ben sadece mevcut roma ufak tefek değişiklikler yapabiliyorum.Ki az biraz araştıran herkesin deneme/yanılma yoluyla yapabileceği şeyler bunlar..
  • Kurulum adımlarını adım adım doğru yapmama rağmen Miui V5 3.11.15 v4 versiyonunu 3 defa kurmama rağmen hepsinde de İngilizce olarak kurdu.4. sefer kuruyorum bakalım sonuç bu sefer ne olacak
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Evet bende de böyle oldu birkaç kere, sonra eski roma dönüp üstüne tekrar yükledim Türkçe olarak açıldı..
  • Saolasın felixamor üstad.
    Miui 3.11.2 sürümünü temiz kurulum yaptım.Sonra bunun üzerine diğer işlemleri yapmadan install zip ile Miui 3.11.15 i üzerine yükledim ve sonuç TÜRKÇE dil seçeneği ile açıldı.(Benim gibi aynı sorunu yaşayacak olan ve benim gibi bu konuda acemi olan arkadaşlarada yardımcı olabileceğini düşündüğüm için açıklayıcı olarak yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 19 Kasım 2013; 19:50:20 >
  • eline emeğine sağlık son verdiğin yamalarla sorunlar giderilmişti ama dayanamadım son güncellediğin romu indirip kurdum sonuç mükemmel! sanki p6'nın şıklığını tamamlamak için yapılmış bu miui
  • Arkadaşlar 3.11.15'i güncelledim, hali hazırda kullanıyorsanız indirmenize gerek yok yeni yükleyecek arkadaşlar için ; (Link akşama hazır)

Log ;
    Google Apps eklendi
    Hava Durumlu Kilit ekranı varsayılan yapıldı
    Açılışta Türkçe dil seçeneği aktif edildi
    Gereksiz market ve çeşitli sistem servisi uygulamaları kaldırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 20 Kasım 2013; 14:00:06 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dün gece güncelledim bu sefer olmuş bu rom sizinde katkilarinizla ancak şimdi hava durumu kilit ekranı varsayılan olarak ekledim diyorsunuz bende istiyorum ondan ya eğer harici olarak yukleyebiliyorsak nasıl olduğunu soylermisiniz yoksa baştan kurcam miuiyi

• Akşama link eklendiğinde indirip wipe yapmadan yükleyebilirsiniz.
    Yada daha basiti ekran kilidi tema dosyasını yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 20 Kasım 2013; 14:17:51 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim çok teşekkür ederim

• Ya hocam kusura bakma yapmisken su kameranin Tekli mod olayini da halletsen ne guzel olur sorun kalmaz

• Buradan indirip "temalar" kısmından yükleyebilirsiniz..

Ayrıca canlı ikonlar için "temalar" uygulamasından çevrimiçi "black android v5" diye aratıp indirin, sonra karışık>simgeler kısmından seçin..
  • Yada nasil yapilacagini bize anlatsan sana zahmet

Bu dosyayı indirip system>app içine atıp değiştirirseniz tekli çekim modu sorunu düzelir, ama ben ihtiyaç duymadığımdan değiştirmedim hazırladığım romlarda..
  • Cok tesekurler hocam.

• Arkadaşlar yeni link eklendi, yukarıda da yazdığım gibi güncelleme ;

Log ;
    Google Apps eklendi
    Hava Durumlu Kilit ekranı varsayılan yapıldı
    Açılışta Türkçe dil seçeneği aktif edildi
    Gereksiz market ve çeşitli sistem servisi uygulamaları kaldırıldı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.