Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.924
Cevap
26
Favori
236.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
    çift sim kart yok bu telde.
    * 1-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. * 2-ADİOS 'ta kampanyalar birleşiyor, müşteri hizmetlerini arayıp şu şunla birleşir mi diye sorup durmayınız. * 3-ADİOS ta Soyadı tutan birinden puan aktarımını dilekçe ile yapabilirsiniz. * 4-ADİOS ta kişiye özel (Harcama sözüne) puanlar en geç bir sonraki ayın 20-25 i arası yatmaktadır. * 5-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. Valla silinmez billa silinmez.
  • Erdem Dengel kullanıcısına yanıt
    o sadece çin versiyonlarında var.onlarda burda çalışmıyor zaten.hiçbir amiral gemisi telefonda çift sim kart olmaz.
    iPhone 6S Plus - 64GB

iOS 10.0.1
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, incelemenin kamera kısmına ayrıntıları ekliyorum..
    Kimdi unuttum bi arkadaş, kamerası S4 ile kıyaslanamayacak kadar kötü diyordu. Burdan alsın cevabını. Kendim S3 ve Nexus4 ile kıyasladım ve ikisinden de çok az farkla iyi olduğunu gördüm. GSMarena'da kamera kıyaslamalarında hiçbir telefona kamerada ezilmedi.
    Kısaca bu telefon bence orta üst değil, üst seviye telefon. ( Bazı oyunlardaki performansını saymazsak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 18 Aralık 2013; 10:15:17 >

http://www.gold.com.tr/huawei-ascend-p6-siyah-cep-telefonu_u

Bir de acaba çok sattığı için mi yok bu telefon yoksa Huwaeinin becereksizliğinden mi?

Orijinalden alıntı: sabırlı

Burada 1 adet var ama Gold a güvenmiyorum.Arayıpta bulamayanlar bakabilir.

http://www.gold.com.tr/huawei-ascend-p6-siyah-cep-telefonu_u

Bir de acaba çok sattığı için mi yok bu telefon yoksa Huwaeinin becereksizliğinden mi?

valla neden piyasada olmadığını bilmiyorum ama benimde çevremde almak isteyip bulamayınca başka telefon alan kişiler oldu.eşime alacaktık iki hafta arayıp bulamadık bende vazgeçtim en son şişlide kendi bulup almış.yani demek istediğim huawei bu yaptığıyla kendi kaybediyor.gerçekten üretim yetişmiyorsa birşey diyemem ama türkiyeyi önemsemeyip az stok getiriyorlarsa yazık.

iOS 10.0.1

• arkadaşlar
    vodafone da gördüm bugün cihazı. biraz kurculamadım. üst sınıf telefon olduğu belli

hızı vs çok iyiydi

cihaz tipi de çok hoş

red tarife + cihaz = 103 tl x 24 ay

69 lira red tarihe = 1000 dk görüşme 1000 sms 2 gb int

cihaz aylık 34 lira

cihaz 790 a geliyor böyle

ne diyorsunuz alınır mı

Orijinalden alıntı: rortatas

arkadaşlar
    vodafone da gördüm bugün cihazı. biraz kurculamadım. üst sınıf telefon olduğu belli

hızı vs çok iyiydi

cihaz tipi de çok hoş

red tarife + cihaz = 103 tl x 24 ay

69 lira red tarihe = 1000 dk görüşme 1000 sms 2 gb int

cihaz aylık 34 lira

cihaz 790 a geliyor böyle

ne diyorsunuz alınır mı

bence kendini 2 yıl vodafona bağlama.git kredi kartına taksitle al daha iyi.yani iki yıl tarife değiştiremeyip vodafona çalışacağına 12 taksitle daha pahalıya al daha iyi bence.

Miui Türkiye
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de niyetlendim P6 almaya sanırım şu an sadece vodafone'dan alabiliyoruz.
    Telefonun vodafone'daki fiyatı nedir ve world carda taksit uygulamaları var mı?
    Son olarak, wifi kopma sorunları vardı, güncelleme ile çözüldü mü?
    Bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim, yakında aranıza katılmaktan mutluluk duyarım.
    " İnsan kendi saadetlerinin mimarıdır. " - Thoreau
  • gncttyslgr G kullanıcısına yanıt
    Dil ve girişte android klavye ayarlarından olacak. Bir yer daha vardı unuttum orayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkürler, bir de bir şey daha soracağım, telefonu yeni aldım, fakat çok kasıyor gibime geliyor en basitinden candy crush oynarken resmen zorla oynuyor, geçişlerde takıldıgı oluyor acaba neden ?

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

teşekkürler, bir de bir şey daha soracağım, telefonu yeni aldım, fakat çok kasıyor gibime geliyor en basitinden candy crush oynarken resmen zorla oynuyor, geçişlerde takıldıgı oluyor acaba neden ?

İşlemcisi, standart işlemci olmadığı için bazı gelişmiş oyunlarda uyumsuzluk yaşanıyormuş.
    Fakat o oyunu sırf meraktan kurdum 8.aşamaya kadar oynadım bende kasma olmadı nedense, ama başkalarında kasma olmuş.
    Ve bişe değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gncttyslgr G kullanıcısına yanıt
    Aldığımda 608 Türkiye romu vardı. Değiştirmedim cihazımda hiç bir sorun yok sadece nadiren Chrome'den faceye girdğimde kasma oluşuyor.
    Sen hangi Romu kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

rom dediğiniz sürüm mü? android sürümünün altında emotion UI sürümü yazıyor.

Dostum bence önce bu şekilde bikaç ay kullanıp biraz alış.sonra rom root konusuna girip dikkatlice yazılanları oku ve söylenenleri yap.

Miui Türkiye
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.