Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.924
Cevap
26
Favori
236.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: cosica

güzel telefon aslında acaba yeni versiyonu çıkmış mıdır?

p6s yada p7 gelecek.android dünyasında daha donanımlısı var ama daha estetiği yok şu an.inşllah bu kasayı devam ettirirler.ekran boyutu-ağırlık-çerçeve oranı ergonomi süper.
    valla aynı kasa aynı cpu ama gpu olarak adreno koyup p6s çıkarsınlar anında alırım yine.ekran büyümez inşallah bir yerde 5" diyorlardı ama kürek gibi telefon sevmiyorum şu anki haliyle ergonomi olarak çok iyi.

Miui Türkiye
  • arkadaşlar telefonu aldım, pek anlamama bu işlerden ama biraz fazla ısınıyor galiba.. :)

telefona yüklemem gereken bişey var mı, yeni telefon sahibi birine neler önerirsiniz..
    arka taraf çelik olduğundan ısınıyor gibi gözüküyor ama mesela ince bir kılıf takıldığında hissedilmiyor o kadar.incelemede var iphone 5 kadar oluyor en yüksek.yüklemek gereken ekstra birşey yok biraz kurcala sonra rom root konusunu incele orada bazı ince ayarlar falan var.

iOS 10.0.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

arka taraf çelik olduğundan ısınıyor gibi gözüküyor ama mesela ince bir kılıf takıldığında hissedilmiyor o kadar.incelemede var iphone 5 kadar oluyor en yüksek.yüklemek gereken ekstra birşey yok biraz kurcala sonra rom root konusunu incele orada bazı ince ayarlar falan var.

içinden çıkan kılıfı taktım şimdilik..

room olayından anlamıyorum ya.. kitkat çıksın onu güncellerim anca... :) buraya girince kendimi dünyanın en cahil insanlarından biri hissediyorum..
    evet arkadaşın dediği gibi kılıfsız kullanınca arkası metal olduğundan haliyle ısınıyor ama birçok telefona göre daha az maks ısınması ve ortalama çalışma sıcaklığı mesela (htc one m7 yükte 44 dereceyi görüyor P6 ise 42 derece oluyor maks) ;

Miui Türkiye
  • istediği kadar ısınsın telefon tipten götürüyor işi bence.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblist23 -- 9 Mart 2014; 22:04:46 >
    C-MAX CLUB

Miui Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

en büyük numarası bu zaten istisnasız her gören aaa onun markası ne süpermiş falan diyor :)) fakir iphone'u

bak en sevmediğim şeyi yaptıracaksın şimdi bana :) ben UCUZ MAL alacak kadar zengin değilim diye bir söz varya işte bende o mantık giderim hep, P6'nın uygun fiyatlı olması huawei'nin güzelliği yoksa bu kalite bu fiyata satılamaz.iphone'dan sonra gördüğüm en kaliteli telefon tartışmasız p6 benim için.ve burada felixamor'da i5s kullanıyor ve birçok arkadaşımızda p6'nın yanında iphone kullanıyor çünkü bu telefon tamamen bizim gibi insanlara hitap ediyor.

yanlış anlaşılmazsa kullandığım cihazların resimleri ;

iOS 10.0.1

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    yok hocam şaka yaptım yoksa biliyorum forumda p6 kullananların hali vakti yerinde insanlar olduğunu,zaten o yüzden troll çıkmıyor konudan benim gibi bikaç tane mütevazi öğrenci var sadece konuda

Miui Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblist23

arkadaşlar telefonu aldım, pek anlamama bu işlerden ama biraz fazla ısınıyor galiba.. :)

telefona yüklemem gereken bişey var mı, yeni telefon sahibi birine neler önerirsiniz..

Nasıl süper dimi :-) hele ön kamerasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    onu bilmemde yıllardır forumu takip ederim en kaliteli tartışma ve en iyi destek konusu P6'nın olmuş o yüzden hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.p6 konusu beni üye yapacak kadar iyi olmuş.misal tavsiye isteyenlere çok açık p6 seni tatmin etmez xx telefonu alman daha iyi diyebiliyorsunuz.başka konularda böyle bir duruma rastlamadım hiç çünkü herkes kullandığı telefonun en iyisi olduğunu sanıyor.500-600 liralık telefonlar dahil :DD

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Orijinalden alıntı: fblist23

arkadaşlar telefonu aldım, pek anlamama bu işlerden ama biraz fazla ısınıyor galiba.. :)

Nasıl süper dimi :-) hele ön kamerasi

valla ben kamerasını yeterli buldum, fena değil (ön kamera da güzel.. ) ... s4 mininin yanında daha gösterişli bir telefon mesela..

tek endişe edilecek tarafı servis konusu olur..

huawei denilen marka arsenal maçlarında boru gibi ilanlar veriyor, sıradan bir marka değil, Türkiye'de çok bilinmiyor anladığım kadarıyla..

• Arkadaşlar merhaba;

Bu konudaki cevaplarınız ve yönlendirmeleriniz için yardımcı olan herkese çok teşekkürler.Çok faydalı bilgiler öğreniyorum sayenizde.Hanıma da bir p6 aldık ve kendisi de çok memnun ancak genellikle fotoğraf ve video için kullanacağından bir de SD kart almayı ve çekeceği tüm video ve fotoğrafları SD kartta depolamayı düşünüyorum.

Bu telefonlar SD kart olarak hangi markayı ve modeli önerirsiniz?SD kartta nelere dikkat etmek gerekiyor?Konunun başında okuduğum kadarıyla 32gb'ta kadar destekliyor 32 gb sd kart kullanan var mı?

SD kart kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.Bir de tabi fiyat olarak en uygun nereden bulabilirim?

Bu kart bizim telefonlara olur mu ve ihtiyacımı karşılar mı?

http://www.hizlial.com/toshiba-16gb-uhs-1-class-10-profesyonel-micro-sd-hafiza-karti/10161666

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 10 Mart 2014; 9:45:32 >

• 32 gb. Class 10 herhangi bir sd kart kullanabilirsiniz bu hız ve depolama olarak işinizi fazlasıyla görür. Ben 5-6 tane Full HD film, bütün oyunları, hatırı sayılır fotoğraf/müzik arşivi ve orijinal-custom rom dosyaları atmama rağmen daha yarısını anca doldurabildim.
    Marka olarak Sandisk/Kingston olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Servis çok kötü değil, sorununuzu maksimum 20 gün içerisinde çözüp gönderiyorlar. Bende biraz önyargılıydım fakat bir keresinde sim kart girişini zorlayıp bozdum bir buçuk haftada yapıp gönderdiler, ikinci olarak arkadaşın P6'sını yanlışlıkla brick yaptım ondada iki buçuk haftada gönderdiler.

fırsat bulursam buradaki mesajları tek tek okuyup telefon hakkında biraz daha bilgi sahibi olmaya çalışacağım, telefon cahili sayılırım..
    Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz ||www.mareaturkiye.com - Marea severlerin yeni buluşma noktası ||www.hostbudur.com|| Amd Ryzen 5 3500X - MSI MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 || Spphire Pulse RX 5500 XT 8GB GDDR6 128 bit || Xiaomi Redmi Note 6 Pro || Citroen c4 2013 Confort Plus 1.6 D
  • shareware_cun kullanıcısına yanıt
    Konu içerisinde böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşımız olmadı.Yani ya sim kartın yada telefonun sim kart okuyucusunda bir arıza var büyük ihtimal.Bence önce yeni bir sim kart alıp dene eğer olmuyorsa serviste sim kart soketini değiştir.

Miui Türkiye
  • Full aksesuarlı beyaz P6' mı satiyorum. Yaninda 30TL değerindeki beyaz kılıfı bedava vericem.
    (Oyun oynarken cihazin isisini 3-5derece düşürüyor arkası sanirsam aliminyum, içi ve kenarları da kalın plastikten yapılmış.)

Cihazım vodafone dan alinma. Gmd Discovery 16gb(siyah) takas olur+ 400tl nakit. gmdyi 500den sayicam

Neden satiyoruma gelirsek; açıkçası telefon oyun oynarken aşırı bir şekilde ısıniyor. Ve bu ısınma bataryaya olumsuz yönde etki ediyor.(39dereceyi buluyor)
    (39derece kilifsiz , 35derece ise kilifla kullanirken ulaştığı ısı)
    Arkadaşlarimda discovery var ne ısınıyor nede şarjı çabuk bitiyor oyun oynarken(sebeplerini biliyorum)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.