Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 16 GB - 32 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler, ülkemizde 16 gb lık mate 7 mevcut fakat 32 gb var mı bilmiyorum sitelerde bulamadım.

Var ise sorum şu:

16 ile 32 lik arasında 2-3 GB Ram olması dışında sadece hafıza farkı mı vardır? Performans yönünden fark var mı? Mesela LG G3 16 ile 32 arasındaki fark sadece hafıza değildi bir kaç küçük fark daha vardı aralarında.

32 GB ülkemizde yok ise ne zaman geleceği hakkında bilgi var mı, beklemeye değer mi? Yoksa 16 lık yeterli bir cihaz mıdır?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat.ersin -- 12 Mart 2015; 13:06:58 >

• Ram ve rom'dan başka bir farkı yok. Açıkcası geleceğini düşünmüyorum. Gelse bile fiyatı yükseleceği için tercih edilmez. Ülkemizdeki ürüne zaten sd kart takılabiliyor hafıza sıkıntısı olmayacaktır. 2gb ram de günümüz için yeterli.
  • Teşekkürler hocam birde şunu sormak istiyorum,

SAR değeri en yüksek cihaz Mate 7 (1,5 civarı, uzmanlar 1 in altında olmalı diyorlar) diye okudum ama kimileri de demiş ki çift hatlı olanlarda durum böyle, normal kullanımda o kadar yüksek değil denmiş, bu konuda bilginiz var mı?

Hey You!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.