Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Ekran döndürme derken hocam. Titreşimi mi dedin acaba :)

Yok Titreşim değil Ekran döndürmeyi diyorum ben Titreşimde herhangi bir sorun yok. Şimdi ekran döndürme her ekran döndüğünde otomatik olarak yukarda simge olarak çıkıyor sonrasında tekrardan gidiyor genellikle Lg ve Samsung telefonlarında var. Genellikle Titreşim gibi yukarda belirip sonrasında kayboluyor mesela video izlediğimizde ekranın döndüğünü yukardan simge ile görebiliyoruz. Bizde yok bu durum sorıyım dedim kafama takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Arkadaşlar bugün KVK'ya gittim sadece Turkcell'in ithal ettiği ürünlere destek verdiklerini söylediler. Kaldıki daha anlaşma yapılmamış gibisinden bişey söyledi yani Turkcell'den alınmış olsa yine onarılmayacaktı sanırım. Teleservise gönderdim bende.

Sabah hem Brighstar hemde Teleservice ile görüştüm ama yaklaşık 20-25 dakika sürdü. Telefonda bir muhattap bulamıyorsunuz, sürekli bilgisayar ile konuşturuyor nasıl bağlandığımı hatırlamıyorum ikisinede :)

Telefonu istenbul Maltepe'deki Teleservice'e göndermemi söylediler Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak, teşekkür edip kapattım. İzmir'deki Teleservice şubesine gidip vereyim dedim baktım 52 kişi sırada hemen boşta olan bir çalışana yönelip bilgi aldım onlarda zaten istanbula gönderiyormuş. Bende sıra beklemekten vazgeçip oturduğum semtteki kargo ile kargoladım ürünü. Bakalım ne olacak gelişmeleri aktarırım arkadaşlar

Edit: 2 adet gitmiş silemedim bu arada :)

Hemen dönerler işte Kvk sadece Turkcelle anlaşmalı diye bende biliyorum. Aslında Normalde Brightstar olduğu zaman Türkiye garantili olmuş oluyor fakat Teleservis ile anlaşıldığı için böyle bir şey yapabiliyor olayların boyutu farklı biraz. Turkcelldeki adamda bana Sadece Kvk bakıcak sizin cihaza demişti.

İnşallah tez zamanda cihazına ulaşırsın İyi forumlar.

• Ekranda gördüm deyince şaşırdım. Ben hiç açmam ekran döndürmeyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Lumia ların fiyatları çıkış fiyatlarının 3te 1 ine düştü, hâla satılmıyor. Sebebi pilden önce işletim sistemi!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Lumia ların fiyatları çıkış fiyatlarının 3te 1 ine düştü, hâla satılmıyor. Sebebi pilden önce işletim sistemi!!!

Hehe. Çok komiksiniz bayım. Ama güldürmüyor bu şaklabanlıklar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Ekranda gördüm deyince şaşırdım. Ben hiç açmam ekran döndürmeyi :)

Titreşimi görünce o aklıma geldi ondan dolayı soyledim.

Bu arada Antutu V. 5.5 güncellendi. Görsellik değişmiş yine gözüme çarptı.

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

• arkadaşlar bende g7 sahibiyim bir süredir fakat bugün bir bug dikkatimi çekti. herhangi bir müzik parçasını zil sesi olarak seçtiğimde ikinci aramada telefonun sesi kısılıyor. kaldırınca ses kısma özelliğini kapatmış olmama ragmen bu durum değişmedi. sizde de var mı aynı durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prozium77 -- 22 Aralık 2014; 20:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

An itibarı ile (bende en azından )http://tr.huaweidevice.com/ adresi açılmıyor

Huawei artik o sayfayi kullanmiyo diye biliyorum

Dogrusu bu olmali

http://consumer.huawei.com/tr/

Kendine sitesindeki AKILLI telefonlar link I BU hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Sdcard0 olabilir mi kayıt yaptığınız yer?

Sd karta kayıt yapıyor dosya yönetisinden kontrol ettim

• Kaydettiği klasörün tam yolunu verebilirmisiniz ben de bi bakayım, ben yapamadım çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 22 Aralık 2014; 20:47:00 >
  • hocam hb den mi almayayım ?
  • Her sürümde puan değişiyor nasıl bir test programıysa artık, Gene 700-800 düşük çıkmaya başladı
  • carterjr kullanıcısına yanıt
    hizlialdan alma demiş galiba. HB'dan cumartesi verdiğim siparişi salı günü elime geçti, hızlılar baya
  • quote:

Kaydettiği klasörün tam yolunu verebilirmisiniz ben de bi bakayım, ben yapamadım çünkü

Sdcard/DCIM/camera bu yolu gösterdim

• ES dosya yöneticisi ni tavsiye ederim çok kullanışlı

• hocam bende hb den alıcam inşallah kartımı bekliyorum 9 taksit yapıcam maximum karta da bi kampanyaları yok o biraz sıkıntı :/
  • quote:

Kaydettiği klasörün tam yolunu verebilirmisiniz ben de bi bakayım, ben yapamadım çünkü

Program camera dosyasının içine kendi DCIM/CAMERA/ klasörü açıyor ve çektiğiniz video ve fotoları buraya kaydediyor

• carterjr kullanıcısına yanıt
    Telefonu mu 9 taksitle alacaksın? Telefonda jarta taksit geri mi geldi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararsızızm
    g3 32 gp mı g7 mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

arkadaşalar n11 de indirim ve bonusla 780 liraya geliyor alınırmı yoksa 650 liraya lumia 925 alınır

Alinmaz. 500 lira olsa alinirdi.

muhahahaha

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.