Şimdi Ara

Huawei Ascend G330 Kullanan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung dışına yönelmeye başladım.Bu telefonu kullanan var mı ? performansı nasıl ? facebook,whatssap dışında başka birşey kullanmıyorum.oyun vs oynamıyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-ascend-g330/productDetails.aspx?productId=telcephuaag330&categoryId=371946

• F/p ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani iş görürmü hocam ? ram 512 mb olması biraz sıkıntılı gibi duruyor ama pek fazla kullanmayacağım facebook,whatssap için almayı düşünüyorum bütçem buna elveriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedi Yiyen Fare

yani iş görürmü hocam ? ram 512 mb olması biraz sıkıntılı gibi duruyor ama pek fazla kullanmayacağım facebook,whatssap için almayı düşünüyorum bütçem buna elveriyor

bence üstüne bi 50 75 tl bişeyler koymaya çalış 2.el huawei ascend p1 al ben kullanıyorum çok memnunum kaldırmadıgı oyun yok tasarımı çok güzel incecik bişey :)
  • Huawei g610 kullanıyorum bende ve cihaz çok az ram kullanıyor. Bana 500 MB RAM bile kaldığı oldu ki cihazda 20 kusur sadece oyun var. Yani o telefonda ram sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 19 Haziran 2014; 11:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eywallah
  • bendede g610 var sanırım ram konusunda sorun çıkartmıyor mobilvadininde dedigi gibi 500-550 mb ram boşta kalıyor bendede samsung gibi filan degil bende karne hediyesi olarak alacagım velede :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmetkacan A kullanıcısına yanıt
    hocam 330 nasıl kullanan arkadaşınız var mı ?
  • bende g610 var pil performansı olsun telefon performansı olsun çok iyi sadece tek sorun güncellemede huawei agır kalıyor.ama diger yönleri çok iyi
  • 5-6 aydır kullanıyorum. fiyatı çok uygun . ram düşük olduuğu için 1 gb olsaydı daha ii olurdu. zaman zaman ağırlaşıyor. ama yeniden başlat yapıp düzeltiyorum. bence ram önemlidir bi telefonda. neyse asıl sorun bu değil zaten. telefonu alırken 4 gb dahili hafıza var diye aldım. eve geldi tel. baktım 2 gb hafıza. neyse dedim. olur o kadar kusur . sonra prıgram yükelemelerimi aptım. hafıza sorunu ermeye başladı. yeteri hafıza yok yazdı. inceledim. meğersem dahilisi 500-600 mb imiş. kalan da 70-80 mb. 32 gb hafıza kartım var ama ilaki telefona yüklicek. şu an böyle bi problem var. program yükleyemiyorum. hatta 80 mb boş hafızası varken bile 5 mblik programı bile yer yo diye yklemiyor. bu sorun diğer arkadaşlarımdada var. ama herşeye rağmn işimi görüyor. face insta swarm banka uygulamaları vs vs. bunlr yüklü zaten.
  • G300 kullanıyorum. G330 ile tek farkı çekirdek.

Şuanki telefonum isteklerimi karşılar nitelikte. G330 daha da iyi olur sanıyorum.
  • bizim velede aldım telefonu şuan kullanıyor telefon çok ısınıyor,pil performansı o kadar iyi degil yani kısacası bir g610 degil.kasa kalitesi ekran kalitesi fiyatına göre iyi,performans iyi hayday filan oynuyor takılma filan yapmıyormuş :) onun demesi :)
  • bende kullanıyorum hafıza sorunu var geri kalan özellikleriiyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.