Şimdi Ara

HUAWEİ ASCEND G 301 ALİCAM . ONERİLERİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece internette geziniyorum birde subway ve temple run oynuyorun isimi gorecegine inaniyorum tavsiyeleriniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynar al bence ben oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Oynar al bence ben oynuyorum

Süresiz olarak uzaklaştırıldı Ben size bbir soru soyaım hocam cihazı aldım yarın gelecek büyük ihtimal.

Arkadaşlar şöyle bir sorum varşimdi brn bu cihaza root atacağım ama garantikapsamından çıkarmı. Bildiğim kadarıyla unroot yapıp yollarsam garantiye kabul ediyor garanti anlayamıyor. Ancak ben KVK uygulamalarını sildiğimde tekrar nasıl yükleyeceğimki. Acaba un root yapıp Fabrika ayarlarına yüklesem gelirmi?
  • Gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Oynar al bence ben oynuyorum

Süresiz olarak uzaklaştırıldı Ben size bbir soru soyaım hocam cihazı aldım yarın gelecek büyük ihtimal.

Arkadaşlar şöyle bir sorum varşimdi brn bu cihaza root atacağım ama garantikapsamından çıkarmı. Bildiğim kadarıyla unroot yapıp yollarsam garantiye kabul ediyor garanti anlayamıyor. Ancak ben KVK uygulamalarını sildiğimde tekrar nasıl yükleyeceğimki. Acaba un root yapıp Fabrika ayarlarına yüklesem gelirmi?

cihazınız geldimi hocam ? birde nereden aldınız ?

• LeylaTheBand kullanıcısına yanıt
    Cihaz geldi hizlialdan aldım. Gayet güzel bir cihaz benim işimi görecek gibi gözükğyor fazlasıyla.
  • quote:

Cihaz geldi hizlialdan aldım. Gayet güzel bir cihaz benim işimi görecek gibi gözükğyor fazlasıyla.

hayirli olsun ama hizlial.comda bu ürün geçici olarak temin edilememektedir yazıyor :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

quote:

hayirli olsun ama hizlial.comda bu ürün geçici olarak temin edilememektedir yazıyor :/

Bildigim kadarıyla siyah rengi yoktu ama beyaz vardi diye biliyorum

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler son bi sorum daha olucak oyun performansini denedinizmi ? Temple run vs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler son bi sorum daha olucak oyun performansini denedinizmi ? Temple run vs.

Temple run değil ama hill clinp racing, candy crush saga, subway surf falan denedim sorunsuz oynamıyor sadece subwaysa açılırken biraz kasiyor ama oyun icinde sikinti yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Temple run değil ama hill clinp racing, candy crush saga, subway surf falan denedim sorunsuz oynamıyor sadece subwaysa açılırken biraz kasiyor ama oyun icinde sikinti yok

Acaba bendemi alsam param var kararsızım

• Telefonu ben alAlı 3 ay oldu sadece kamerası kullanışlı değil bulanık çekiyor belli oyunları çok iyi oynuyor her işini görürsün 300 tl abi daha ne bekliyorsun

• Bende almayı düşünüyorum g301 ve birde grand x var 369 tlye kararsız kalıyorum, buarada g301 de youtube dışındaki videoları flash desteği yok diye biliyorum g301 de yinede açabiliyor mu, ve sesiniz karşı tarafa yüksek gidiyor mu aynı derecede karşı tarafın sesi yüksek geliyor mu, kamera boğuk sesli çatallı çekiyor deniyor doğrumu, ısınma problemi yaşadınız mı hiç, genelde çok telefonla konuşacağım için önemli ısınma problemi 1 saat kesintisiz konuştuğunuz oldumu, ve eksi yönlerini kullanıcı olarak yazarsanız çok iyi olacak, face gibi ve küçük çaplı oyunları sanırım sorunsuzca oynayabilicekmiyim , grand x de sanırım ısınma problemi varmış oyüzden g301 e yönlendim şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanozer -- 6 Şubat 2014; 15:38:34 >
  • Telefon kardeşimde var baya bir inceleme fırsatı buldum,herhangi bir sıkıntısı yok aynı sizler gibi internet birkaç oyun için kullanmakta ve şu an için çok memnun birde g301modeline alternatif y320 modeli var yeni gelen onu da vodafone bayinde inceleme fırsatı buldum çift çekirdek 1.3 dü hatırladığım kadar internetten özelliklerine bakabilirsiniz.Yanlız tek çekirdekli olmasına rağmen g301 kasa ve ekran kalitesi olarak ikisinizde denemiş biri olarak y320 den daha kaliteli bir telefon sormak istediğiniz birşey olursa seveseve yanıtlamaya çalışırım arkadaşlar bu arada y320 340tl idi bayide,g301 i kardeşim 300tlye almıştı.yetmez derseniz g610'u da inceleme imkanım oldu o da çok hoşuma gitti 5inc çok büyük geliyor bana telefonda ama 600tl ile alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence,merak edenler vodafon bayilerinde görebilir,yazdığım fiyatlar peşin satış fiyatları hat ile falanda veriyorlar ama taahhüt sevmediğim birşey olduğu için imkanınız varsa normal olarak almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exelente -- 6 Şubat 2014; 21:34:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Exelente kullanıcısına yanıt
    Kardeş çift çekirdek huawei G330 hizlial.com da 339 lira.tavsiye ederim
    Sicak firsatlarda da konusunu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 8 Şubat 2014; 18:39:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.