Bildirim
Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (9. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yetki
Şimdi türkcellden geliyorum. Ankara Armadadaki Türkcelde eleman bana 499 lira fiyat çekti. İnternette aynı cihazın 329 liraya satıldığını söyledim. Onun 3G özelliği yoktur. Onu almayın dedi.
Ben de eve geldim, internetten Bimekse Samsung Tab 3, 7 inç Beyaz kasa olanı ısmarladım. 399 liraya 10 taksit yaptılar.
Ama aklım hala Hyuwei de.
Şikayet edin o mağazayı. Web sitesinde açıkça zaten özellikler belirtilmiş. Keşke ürün kutusunu isteyip baksaydınız aklınızda kalmazdı -
kaç gündür şu konuyu takip ediyorum,
elimizdeki bilgiler:
1- telefonla konuşan salak bir kız ( büyük ihtimal elindeki vogue modeli, ondandır)
2- kazık fiyata satmaya çalışan turkcell shop'lar (zamanında milletin 300'e aldığı smarttab için 700 isteyen vodafone mağazalarını hatırlatır)
3- bir arkadaşın sayesinde işlemcisinin 1.6 ghz olduğunu öğrendik.
bilmediklerimiz:
1- telefon olarak kullnılıp kullanılmadığı
2- pili ne kadar gidiyor
3- 50TL çek nasıl temin ediliyor, kimlere veriliyor, ne yapınca veriliyor, niye herkese verilmiyor. -
1-Onu ben de merak ediyorum muhtemelen sipariş geçeceğim birazdan deneyeceğim temin edince.
2-Hocam pilinin ne kadar efektif olduğunu zaten 2-3 şarj olmadan anlamak imkansız. Yanıltır.
3-50 TL lik çek bildiğim kadarıyla Turkcell sarı kutu dan temin ediliyor. 6500 puanınız varsa online Turkcell mağazasında kullanabileceğiniz 50 TL çek alabiliyorsunuz. -
hocam Huawei MediaPad 7 Vogue bu tableti alacagım güvenilir bir site -
Tahminimce durum şu, aslında bu tabletin donanım olarak telefon özelliği var ama ithalatçı telefon özelliği için vergi vermemek için bu özelliği yazılımsal olarak iptal ettirmiş(Daha önceden bunu radyo özelliği için yapıyorlardı, MP3 playerlarda radyo donanımı olmasına rağmen yazılımsal olarak iptal ediliyordu). Bu cihaz diğer ülkelerde de piyasaya çıksın, onların telefon etme özelliği varsa, onların ROMları buna yüklenip telefon etme özelliği aktive edilebilir. -
yardım edecek bir arkadaş yokmu bana -
quote:
Orijinalden alıntı: laider
kaç gündür şu konuyu takip ediyorum,
elimizdeki bilgiler:
1- telefonla konuşan salak bir kız ( büyük ihtimal elindeki vogue modeli, ondandır)
2- kazık fiyata satmaya çalışan turkcell shop'lar (zamanında milletin 300'e aldığı smarttab için 700 isteyen vodafone mağazalarını hatırlatır)
3- bir arkadaşın sayesinde işlemcisinin 1.6 ghz olduğunu öğrendik.
bilmediklerimiz:
1- telefon olarak kullnılıp kullanılmadığı
2- pili ne kadar gidiyor
3- 50TL çek nasıl temin ediliyor, kimlere veriliyor, ne yapınca veriliyor, niye herkese verilmiyor.
1.Normalde telefon özelliği var.Ancak bu özelliği samsung tab2de yaptıkları gibi kısıtlıyorlar.
2.4100 mah 7inç için idealdende fazla 3000mah 6 saat gittiğini düşünürsek.Normal kullanımda 8 saat gider.
3.kişiye özel geliyor.Sen birşey yapmıyorsun yani.Eğer ben almassam ücret karşılığı verebilirim.
Tablete gelince hala kararsızım alma konusunda çünkü pc var tel var ne gerek varmış gibi geliyor ama eğer alan arkadaşlar bizi aydınlatırsa ona göre karar verelimBugün turkcele gittiğimde daha gelmediğini söyledi.Fiyatın yaklaşı 300 350 olabileceğini söyledi.
-
ilk çıktığı günden beri konuyu takip ediyorum elimdeki bilgiler,
-alan arkadaşlar nedense yorum ve inceleme yapmıyorlar
-normalde telefonla konuşuluyor fakat turkcell engellemiş olabilir, uygulamalar ile çözüleceğini düşünüyorum,
-turkcell shoplar bakkal dükkanı gibi herkes tutturabildiğine fiyat veriyor,
-bence cihazın en üst versiyonu, fakat turkcell neden bu fiyata satıyor anlamış değilim yeni çıkmış bir cihaz 450tl ye satsa kimsenin sesi çıkmaz ve alan olurdu, bu en büyük soru işareti?
- pili bence yeterli gelir bu tip bir tablete göre
-50tl çeki bazı önemli veya kurumsal müşterilerine veriliyor ama sarı kutu'dan da alınabilir fakat çok uçuk bir puana. daha düşük 25tl indirim çeki var 300puana.
benim merak ettiğim,
-başka simkart kullanılabiliyor mu?
-fiyatına göre malzeme kalitesi nasıl?
-pili nekadar gidiyor?
-uygulamalarda hızı nasıl akıyormu cihaz?
-alan arkadaşlar kaçırılmacak bir ürün derse direkt vereceğim siparişi yada kendimi feda edip haftasonu şiparişi verip incelemeyi kendim yapacağım..
-
Cihazın her yerınden Turkcell yazılımı fışkırıyorsa emın olun görüşme özelliğini kapatmışlardır. -
walla iki tane aldım 25 tl çek yeterli 50 nin peşine pek düşmeyin makinanın nolduğu az çok ortada alacak arkadaşlar acele etsin yoksa -
Turkcell online mağazada kalmadı an itibariyle ürün arkadaşlar alamadım -
Başka yerden satın alma imkanımız var mı ? -
ürün bitti, alamadık -
Tekrar stoklara girmezse vampir TİM lere kaldı işiniz.Şahsen hayatta onlardan bir şey satın almam -
TIM lerden bende almak istemiyorum .Hiç bir sitede satış yok ilginç yani -
tim den almayı bende düşünmüyorum stoğa girmezse yapacak bişey yok. takipte olalım.. -
Muhtemelen yine al-satçılar abandı. Baktılar TİM ler yüksek fiyat çekiyor... -
Şimdi inceleme gelsede timlere kaldık -
Arkadaşlar,
bugün turkcell mağazadan cihazı satın aldım.
Gün içerisinde kargoya verilmiş, büyük ihtimalle yarın teslim edilir.
Beğenmezsem iade ederim ya da elden çıkarırım, bu fiyata 3g gps ips ve 2 yıl garanti, mevcut piyasayı göz önünde bulundurursak bence hiç fena değil. Kağıt üstünde, şubat ayında 249 liraya satın aldığım vodafone smart tab 10" fırsatı kadar sıcak bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Hele ki, 50 lira indirim kodu ile, 279 liraya aldığımı hesaba katarsak bence gayet eli ayağı düzgün bir fırsat.
Aslında satın almamdaki amaç biraz farklı olsa da, çok üst seviye beklentisi olmayan herkesin işini görecektir diye düşünüyorum.
Cihazı kötüleyenler, yetersiz bulanlar illa olacaktır. Her konuda bu var, 249 liralık Vodafone Smart Tab 10 için de vardı (benzer donanımlı cihazlar 800 lira ve üstüydü), 550'ye aldığım GM Discovery için de yapıldı (halen 1000 liraya kadar alınabilecek en iyi fiyat/performans telefonu), 2 sene önce 700 liraya satılırken 240 liraya aldığımız HTC Wildfire S için de yazılıyordu. Hatta ve hatta şu anki üst seviye cihazların konularında dahi bu yazılıyor. Yani genelde her cihaz için benzer muhamele yapılır, gayet normal bir durum. Bir şeyi herkeze beğendirmek mümkün değil. Siz fazla takmayınız. He olur da, kullananların büyük bir kısmı şikayetçidir, o zaman o aletten uzak durmalısınız. Kesinlikle bulaşmamalısınız, yoksa başınız ağırır.
Ancak şu ana benzer durumlarda, en iyisi alın deneyin, beğenmezseniz şartlar çerçevesinde 7 gün içerisinde iade edin, en kötü aldığınız fiyata benzer bir rakama elden çıkarırsınız, zararınız olmaz. Hatta edindiğiniz tecrübe, yanınıza kar kalır.
Yarın fırsatım olursa, diğer konularda da yaptığım gibi, cihazı kendimce resimler yorumlarımı paylaşırım.
İyi ramazanlar herkese.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X