Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TIM'lerde peşin 329 taksitle 349tl arama özelliği kapalı olarak geliyor ama bence uygun romla bu sorun aşılır daha önce lenovo ideatab a2107a kullanmıştım arama özelliği kapalıydı ama rom attıktan sonra dilediğim herkesi arayabiliyor, çağrı alabiliyordum. Bu tablette SMS ve MMS alıp gönderebiliyorsunuz tıpkı benim lenovo ideatab gibi oda ilkinde sadece SMS ve MMS gönderiyodu rom sonrası aramayada açık oldu... Sanırım lisans sözleşmeleriyle ilgili bi durum Lenovo tableti çinde dağıtırken çağrıya açık olarak dağıttı avrupa pazarına ise çağrılara kapalı olarak satmıştı bizde o dönem çin romları kurup bu işi halletmiştik daha sonra zaten piyasada kullanıcılar tarafından bir sürü rom çıkmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

vay arkadaş tableti alan inzivaya cekiliyor

Aynen öyle kimse bilgi vermek istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uasimav

TIM'lerde peşin 329 taksitle 349tl arama özelliği kapalı olarak geliyor ama bence uygun romla bu sorun aşılır daha önce lenovo ideatab a2107a kullanmıştım arama özelliği kapalıydı ama rom attıktan sonra dilediğim herkesi arayabiliyor, çağrı alabiliyordum. Bu tablette SMS ve MMS alıp gönderebiliyorsunuz tıpkı benim lenovo ideatab gibi oda ilkinde sadece SMS ve MMS gönderiyodu rom sonrası aramayada açık oldu... Sanırım lisans sözleşmeleriyle ilgili bi durum Lenovo tableti çinde dağıtırken çağrıya açık olarak dağıttı avrupa pazarına ise çağrılara kapalı olarak satmıştı bizde o dönem çin romları kurup bu işi halletmiştik daha sonra zaten piyasada kullanıcılar tarafından bir sürü rom çıkmıştı...

hocam timler farklı fiyat veriyorlar siz hangi timden bilgi aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

quote:

Orijinalden alıntı: uasimav

TIM'lerde peşin 329 taksitle 349tl arama özelliği kapalı olarak geliyor ama bence uygun romla bu sorun aşılır daha önce lenovo ideatab a2107a kullanmıştım arama özelliği kapalıydı ama rom attıktan sonra dilediğim herkesi arayabiliyor, çağrı alabiliyordum. Bu tablette SMS ve MMS alıp gönderebiliyorsunuz tıpkı benim lenovo ideatab gibi oda ilkinde sadece SMS ve MMS gönderiyodu rom sonrası aramayada açık oldu... Sanırım lisans sözleşmeleriyle ilgili bi durum Lenovo tableti çinde dağıtırken çağrıya açık olarak dağıttı avrupa pazarına ise çağrılara kapalı olarak satmıştı bizde o dönem çin romları kurup bu işi halletmiştik daha sonra zaten piyasada kullanıcılar tarafından bir sürü rom çıkmıştı...

hocam timler farklı fiyat veriyorlar siz hangi timden bilgi aldınız?

şengüller diye yazmış arkadaş mesajın içinde :D

alıntı yaptığım msjın içinde göremedim

• Arkadaşlar,

bugün tableti teslim aldım.

İlk izlenimlerim olumlu. Rahatlıkla beklentilerimi karşılıyor. Seri, hızı yeterli, kasanın malzeme kalitesi kesinlikle tatmin edici. Açılış ekranında turkcell logosu, sisteme gömülü gereksiz turkcell uygulamalar gibi gibi şeyler bulunmuyor. Kısacası cihazın içinde/dışında turkcell'e dair hiç bir ize rastlamamam beni ayrıca sevindirdi.
    Şu an için beni pek memnun etmeyen tek bir unsur oldu: ekran kalitesi. Ekran kalitesi 'biraz daha iyi' olsa fena olmazmış diye düşünüyorum. Kesinlikle kötü değil, ancak satın alırken özellikler arasında IPS geçmesinden dolayı, beklentim biraz daha kaliteli ekrandı diyebilirim.

Çektiğim bol resim ve ss'leri hemen sizlerle paylaşıyorum. Fazla adette farklı farklı resim upload ettiğimden, tek tek paylaşmaktansa, hepsini tek bir albüm haline getirip, paylaşacaktım ancak albüm haline getirdiğimde imageshack'te sıkıntı yaşandı. O sebeple mecburen hepsini tek tek paylaşıyorum:

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

Edit: Yazmayı unuttum, fotoğraf makinem arkadaşımda olduğundan, resimleri telefonla çekmeye mecbur kaldım.. Bilginiz olsun.

Henüz çok fazla yorum yapmak istemiyorum, çünkü yeterince kurcalamadım, şimdiden yapacağım yorumlar isabetli olmayabilir. Biraz daha kullanıp, üzerinde biraz tecrübe edindikten sonra, düşüncelerimi buradan paylaşırım.

Ancak merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz varsa, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 27 Temmuz 2013; 16:58:25 >

• hocam fotolar için saol, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

Telefon arama özelliğini bulamadım yok heralde ama sms gönderiliyor.
     Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

hocam vergisel nedenlerle koymamış olabilirler note 10.1 gibi viber yükle belki arama yapar yada bir phone.apk yada dialer.apk çünkü o yakınlık sensörünü boz yere koymaz pinti çinliler

edit note 10.1 de rom atınca açılıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren2707 -- 27 Temmuz 2013; 16:39:39 >

• cihaz 2 gündür elimde ancak konuyu yeni farkettim, öncelikli çok hızlı ve ekran kalitesi kötü değil. şarj konusunda sıkıntısını görmedim, oyun performansı beklediğimin üstünde. kasası çok hoş olmasına rağmen kamera akşamları beklentimi karşılamadı. sesli aramayı bulamadım ancak sms mms ve 3g mevcut. umarım romlarla sesli aramada gelir.
  • Bunlar da cihazın Hardware Info uygulamasındaki görüntünün bir kısmı:

HUAWEI MEDİAPAD 7 YOUTH

SYSTEM (Android 4.1.2)
    Model: MediaPad 7 Youth
    Manufacturer: HUAWEI
    Device: hws7701u
    Product: MediaPad
    Brand: Huawei
    Android Version: 4.1.2 (Jelly Bean)
    API Level: 16
    Build ID: HuaweiMediaPad
    Fingerprint: Huawei/MediaPad/hws7701u:4.1.2/HuaweiMediaPad/S7701uV1R1C317B005:user/release-keys

DİSPLAY (1024x552)
    Size: 1024x552
    Refresh Rate: 72,58 Hz
    Default Orientation: Landscape
    Physical Size: 6,88" (17,48 cm)
    Logical Size: Large
    Density: 160 dpi (Medium)
    Pixels Per Inch: X: 168,89; Y: 169,33

PROCESSOR (ARMv7)
    Processor: ARMv7 Processor rev 0 (v7l)
    Cores: 2
    Max Frequency: 1608 Mhz
    Instruction Sets: armeabi-v7a, armeabi
    SIMD Instructions: NEON

MEMORY (901 MB)
    System RAM: 901 MB
    JVM Max Memory: 80 MB
    Internal Storage: 5516 MB
    External Storage: 5366 MB (Emulated)

OPENGL 1.X (PowerVR SGX 540)

GENERAL
    Renderer: PowerVR SGX 540
    Version: OpenGL ES-CM 1.1
    Vendor: Imagination Technologies

OPENGL 2.0 (PowerVR SGX 540)

GENERAL
    Version: OpenGL ES 2.0 build 1.9@2309806
    GLSL Version: OpenGL ES GLSL ES 1.00 build 1.9@2309806

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Bunlar da cihazın Hardware Info uygulamasındaki görüntünün bir kısmı:

HUAWEI MEDİAPAD 7 YOUTH

SYSTEM (Android 4.1.2)
    Model: MediaPad 7 Youth
    Manufacturer: HUAWEI
    Device: hws7701u
    Product: MediaPad
    Brand: Huawei
    Android Version: 4.1.2 (Jelly Bean)
    API Level: 16
    Build ID: HuaweiMediaPad
    Fingerprint: Huawei/MediaPad/hws7701u:4.1.2/HuaweiMediaPad/S7701uV1R1C317B005:user/release-keys

DİSPLAY (1024x552)
    Size: 1024x552
    Refresh Rate: 72,58 Hz
    Default Orientation: Landscape
    Physical Size: 6,88" (17,48 cm)
    Logical Size: Large
    Density: 160 dpi (Medium)
    Pixels Per Inch: X: 168,89; Y: 169,33

PROCESSOR (ARMv7)
    Processor: ARMv7 Processor rev 0 (v7l)
    Cores: 2
    Max Frequency: 1608 Mhz
    Instruction Sets: armeabi-v7a, armeabi
    SIMD Instructions: NEON

MEMORY (901 MB)
    System RAM: 901 MB
    JVM Max Memory: 80 MB
    Internal Storage: 5516 MB
    External Storage: 5366 MB (Emulated)

OPENGL 1.X (PowerVR SGX 540)

GENERAL
    Version: OpenGL ES-CM 1.1

OPENGL 2.0 (PowerVR SGX 540)

GENERAL
    Version: OpenGL ES 2.0 build 1.9@2309806
    GLSL Version: OpenGL ES GLSL ES 1.00 build 1.9@2309806

Hayırlı olsun beklediğim inceleme geldi ve beni yeterince tatmin etti. Birkaç sorum olacaktı.
    Şarj süresi hakkında bi kanı oluştu mu? Wifide bi problem var mı?

• Daha da gelmez Turkcell Mağaza'ya, kullanıcı yorumu bekleyelim dedik, kalmadı..
  • Teşekkür ederim.

Şarj ile ilgili sağlıklı bir şey söylemek şimdiden mümkün değil.

Cihazın wi-fi 'si problemsiz. Yüklediğim resimler arasında, inSSIDer adlı uygulama aracığılıyla Huawei ile evdeki diğer tablet ve netbook'un wi-fi sinyallerini karşılaştırdığımı da görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Daha da gelmez Turkcell Mağaza'ya, kullanıcı yorumu bekleyelim dedik, kalmadı..

Aynen hocam 279a almak varken şimdi 350 vermek hiç içimden gelmiyor
  • Bir kaç sıra üstteki masajımda yer alan, yüklediğim resimler arasında wi-fi ve gps sinyalleri ile ilgili resimler de mevcut. Gps uydulara bağlantı süresi, bağlantı kalitesi ve bağlanan uydu sayısı gayet tatmin edici. Wi-fi de tamamen sıkıntısız, evdeki diğer kablosuz cihazlarla benzer wi-fi performansı bulunuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canx

Teşekkürler cevap için. Tek aklıma takılan ekranı oldu. 1024x552 nedir yahu, en azından 1280x800 yapsalarmış.
    Neyse artık stoklara tekrar girerse düşüneceğiz tekrardan.

Sanal tuşlar ekrandan kesinti yapmış galiba, oyunlarda tuşlar kalkınca 1024*600 oynanır herhâlde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler cevap için. Tek aklıma takılan ekranı oldu. 1024x552 nedir yahu, en azından 1280x800 yapsalarmış.

Aslında ekran çözünürlüğü 1024x600. Uygulamanın talihsizliği diyelim :)

Ben de 7" ekranda hd çözünürlük olmasını tercih ederdim tabi ki, ancak mevcut çözünürlük hiç fena değil. 7" boyutlu ekranda sırıtmıyor. Sonuç olarak, ekranın sahip olduğu 169.55 PPI değeri tatmin edici diyebilirim.

10.1" tabletimde hd (1280x800) çözünürlük mevcut, ancak ekran boyutu büyüklüğü sebebiyle, ekran 150.94 PPI değerine sahip ve çözünürlük/pixel yoğunluğu konusunda bugüne kadar hiç rahatsız edici bir yanı olmadı.

Demek istiyorum ki, huawei'in pixel yoğunluğu gayet yeterli düzeyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Aslında ekran çözünürlüğü 1024x600. Uygulamanın talihsizliği diyelim :)

Ben de 7" ekranda hd çözünürlük olmasını tercih ederdim tabi ki, ancak mevcut çözünürlük hiç fena değil. 7" boyutlu ekranda sırıtmıyor. Sonuç olarak, ekranın sahip olduğu 169.55 PPI değeri tatmin edici diyebilirim.

10.1" tabletimde hd (1280x800) çözünürlük mevcut, ancak ekran boyutu büyüklüğü sebebiyle, ekran 150.94 PPI değerine sahip ve çözünürlük/pixel yoğunluğu konusunda bugüne kadar hiç rahatsız edici bir yanı olmadı.

Demek istiyorum ki, huawei'in pixel yoğunluğu gayet yeterli düzeyde.

Cihazı sabahtan bu yana kullanmktasınız. Sarjı tükendi mi. Yada kullandığınız miktara göre %kaça düştü? Eminim herkes şarjını merak etmekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 27 Temmuz 2013; 18:39:23 >

• Sabahtan beri dediğiniz, kargoyu 13:15h civarında teslim aldım. Resimleri çektim işte, testler, fotoları düzenle, upload et vs derken 2 saate yakın zamanı aldı. Ondan sonra da cihazı şarja takıp bıraktım. Biraz önce baktım %100 olmuş.

Şarj konusuna dair bir şey söylemek istemiyorum, çünkü doğru olmaz. Pilin kendini bulması, 3-4 şarjdan sonra olur diye düşünüyorum.

Yine de sizi tatmin edecekse, şöyle değineyim:
    Cihazı ilk açtığımda 13:15h civarı, pil düzeyi %50'lerin biraz üstündeydi. Cihazla ilgili paylaştığım resimlerin sonuncusunu 14:45h'te çekmişim. Emin olmamakla birlikte, o esnada pil düzeyi %25-%30 civarlarındaydı diye hatırlıyorum, son çektiğim resimde de zaten pil ikonu bunu işaret ediyor.
    13:15h-14:45h arasında, resimlerden de anlaşıldığı üzere, cihazın ekranı sürekli açıktı (ekran parlaklığı en sonda) ve wi-fi'ye bağlıydı.
    Kısacası 90 dakikalık bir süreçte, pil düzeyi ortalama %25-30 azalmış.
    Düz mantık ile basit bir hesaplama yaptığımda, cihazdan 5 ile 6 saat arasında bir pil performansı bekliyorum diyebilirim. Tabi oynanan oyunlar, kullanılan uygulamalar, arka planda çalışanlar, yapılan işlemler, kullanılan ayarlar, hatta ve hatta duvar kağıtların renklerine göre bile bu süre değişkenlik gösterecektir.

Sonuç olarak, en doğru yorum, cihazı belli bir süre kullandıktan sonra yapılabilir.

• Aciklamalariniz için teşekkürler. Size biraz fazla yuklendık, diğer arkadaşlardan ses çıkmayınca 2Gündür kullanıyorum diyen arkadaş aslında bir fikir sahibi olmuştur. O daha net yorum yapabilir kullanım
    tecrubeleri hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 27 Temmuz 2013; 19:42:21 >
  • HuaweiMediaPadPhone.apk diye google da aratin ve proğrami tablete kurun arkadaşlar tablete telefon özelliği geliyor. Avize olmadigindan ses tapletin arkasindaki haporlerden geliyor . Deneyen arkadaslar haber versin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.