Şimdi Ara

HTPC SİSTEM İÇİN BİOSTAR GF8200C M2+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİOSTAR GF8200C M2+ İLE Athlon II X2 240 AM3 2.8GHz 2MB Cache 45nm İşlemci ikilisi kullanılacak.
    Aklımda şu soru var.
    1-Bu anakart ile Lcd tvye hd görüntüler ve ses direk aktarılır mı?Yani hoperlör takmadan hdmıdan ses alabilir miyiz?
    2-Bu anakartın o.c. potansiyeli az da olsa varmıdır?
    3-Bu anakart bu işlemciyi destekler mi?

DVI kısmına dvı-hdmı dönüştürücü takacağım.

Biostar GF8200CM2+ NVIDIA 8200 FSB HT 5.2G DDR2 1066MHz AM3/AM2+/AM2 AMD ANAKART
    Yeni nesil Windows 7 destekli NVIDIA Geforce çipset,
    X.D.C.:Uzun ömürlü katı kapasitörler,
    Bios Flasher: USB bellek üzerinden bios update imkanı,
    Bios Re-Life: Olası hatalı bioslama işlemleri sonrasında, basitçe geri kurtarım.
    Düzenli olarak güncellenen Bios Dosyalarını, Biostar web sitesinden yükleyebilirsiniz...
    Nvidia'nın 8200 çipseti üzerinde barınan Geforce 8200 ekran kartı Nvidia Turbo cache teknolojisi sayesinde 512MB'a kadar destek verir. Birçok oyun, tüm ofis ve internet uygulamalarında tatmin edici başarım sunar.
    Teknik Özellikler
    İşlemci desteği:
    AMD Phenom™ II X4 Processor
    AMD Phenom™ II X3 Processor
    AMD Phenom™ II X2 Processor
    AMD Phenom™ X4 Processor
    AMD Phenom™ X3 Processor
    AMD Athlon™ II X2 Processor
    AMD Athlon™ X2 Dual-Core Processor
    AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor
    AMD Athlon™ 64 FX Processor
    AMD Athlon™ 64 Processor
    AMD Sempron™ Processor
    Maximum CPU TDP (Thermal Design Power) : 95Watt
    Yongaseti:
    Nvidia Geforce 8200
    Dahili Ekran Kartı :
    Nvidia Geforce 8200 onboard (Max. 512MB)
    FSB (İletişim Hızı)
    HT 5.2G/Sn (AMD işlemci modeline bağlıdır)
    Bellek desteği
    Çift Kanal DDR2 533/667/800/1066 Mhz , 8GB'a kadar (2 Yuva)
    *1066 Mhz sadece AM2+ içindir
    Network (LAN)
    Realtek RTL8201CL - 10/100
    Ses Kartı
    Realtek ALC662 6 Kanal HD ses kartı
    Genişleme Yuvaları:
    1 x PCI Express 16X v2.0
    2 x PCI
    4 x SATA II 3GB/Sn Raid 0,1,5,10 destekli
    1 x IDE
    4 x Entegre USB
    6 x Harici USB (Kasa önüne alınabilir)
    2 x PS2 (Klavye ve Mouse)
    1 x VGA
    1 x DVI (Opsiyonel DVI-HDMI çeveiriciler ile HDMI çıkış alınabilir)
    1 x RJ45
    3 x Ses
    Boyutlar: 24.4cm x 17.5cm mATX
    İşletim Sistemi Desteği:
    Windows XP / XP 64 / Vista / Vista 64 / Windows 7 64&32 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 11 Şubat 2010; 2:49:02 >

• Kardeş Biostar En Son Düşüncen Olsun Yani
  • Hocam sıkı durun bomba gibi cevaplarınız geliyor.

anakart x2 240 ile gayet seri ve kullanışlı. htpc için onboard ekran kartı ile hdmi çıkışı alabilirsiniz. ekran kartı 1080p mkv filmlerde dahi hd hızlandırma ile minimum işlemci yükü ile gayet akıcı ve performanslı. oc potansiyeli aşağıdaki resme göre bakalım beklentinizi karşılayacak mı?

GÜNLÜK 7 / 24 KULLANDIĞIM DEĞERLERDİR.

x2 240 ile kullanmıştım anakartı 270 fsb ile 3780 mhz de sorunsuz stabil kullanmıştım. anakart çok stabil performansına ise diyecek yok. rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir anakart.

bir arkadaş biostar için en son tercihiniz olsun demiş ama buna kesinlikle katılmıyorum. biostar intel olsun amd olsun stabil ve her zaman fiyatının üstünde performans veren ürünlere sahip. oldukça fazla sayıda donanım test etmiş birisi olarak kesinlikle x2 240 ve biostar 8200c m2+ yı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IeVeN -- 11 Şubat 2010; 23:53:02 >

• Kullandığım windows pek temiz değil 1-2 anakart ekran kartı filan değişti ama yinede fikriniz olması açısından 1080p video oynatımına örnek sunayım.

SİSTEMDE X2 245 3,8 GHZ HIZINDA VE ONBOARD GF8200 EKRAN KARTI KULLANILMAKTA

• quote:

Orijinalden alıntı: babauzman2

Kardeş Biostar En Son Düşüncen Olsun Yani

açmış oldugunuz konular itibari ile tecrübeniz yeterli değil gibi bir durum söz konusu. o zaman sorarım size neden yemeden içmeden yardım isteyen bir kullanıcıya hiç bilmediğiniz bir konuda yanıltıcı yönlendirmeler yapıyorsunuz. senki gigabyte g41 anakartta boğulmuşsun daha 3 kalem biosu çözememişsin birde uzman mış gibi adama biostarı kötülüyon. hayatında arkadaşın sordugu anakartı kullandınmı ? yada en azından gördünmü ?

forum yardım platformudur bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IeVeN

quote:

Orijinalden alıntı: babauzman2

Kardeş Biostar En Son Düşüncen Olsun Yani

açmış oldugunuz konular itibari ile tecrübeniz yeterli değil gibi bir durum söz konusu. o zaman sorarım size neden yemeden içmeden yardım isteyen bir kullanıcıya hiç bilmediğiniz bir konuda yanıltıcı yönlendirmeler yapıyorsunuz. senki gigabyte g41 anakartta boğulmuşsun daha 3 kalem biosu çözememişsin birde uzman mış gibi adama biostarı kötülüyon. hayatında arkadaşın sordugu anakartı kullandınmı ? yada en azından gördünmü ?

forum yardım platformudur bilginize.

Yorumlar ve cevaplar için teşekkürler..Emek harcamışsınız..Sağolun.

Anakart Am2+ diyor.Am3 desteklemiyor gibi görünüyor.Ama siz x2 240 kullanmışsınız.Gayet güzel bence..hd perfonsı yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 12 Şubat 2010; 0:26:18 >

• rica ederim. dilerim sistemden memnun kalırsınız. saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Z97 ANAKART M2 destekli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu anakart ile bir dostuma sistem kurdum.

ATHLON II X3 425

BİOSTAR GF8200C M2+

2 * 2 GB HYPERX 1066 RAM

ZOTAC 1 GB GTS 250

sistemin oyun performansı şahane.

sistemden çok memnun ve gayet iyi performansa sahip. pcı-e kartı kullandığınızda 2,0 pcı-e 16x ile hiçbir şekilde eksi yaşamazsınız. size ilk gösterdiğim resimler benim şuanda kullandığım sisteme ait.

İŞLEMCİ DESTEĞİ

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/cpu_support.php?S_ID=420

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IeVeN -- 12 Şubat 2010; 0:34:04 >
  • arkadaşım bu anakartla beraber x3 425 topladım overclock yapmadım ama gayet iyi stabil ve performanslı 780g kadar hızlı değil 3dmark2001 den 9800 gibi bir puan almıştı hd videoları sıkıntısız oynatıyor disk performansı amd çipsetli bordlardan daha iyi geldi bana fiyatına göre çok iyi bir board tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 12 Şubat 2010; 21:18:45 >
  • Görünüşe göre HD video işlemciye yüklenerek açılmış. DXVA desteği yok mu bu kartın?
  • Tom's Hardware in
    Radeon hd3200 vs Geforce 8200 karşılaştırmalı incelemesi var.

http://www.tomshardware.com/reviews/graphics-blu-ray-video,2030.html

Umarım yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 13 Şubat 2010; 1:58:53 >
  • teşekkürler..şimdi inceleyeceğim..Bu arada sesi direk lcd ye veriyor mu?Yani hoperlör takmak istemiyorum..
  • biostarın Bu kadar Tutulduğu Bilmiyodum :D Saol Öğrenmiş Oldum Kardeş Allah Razı Olsun :D
  • Senden de Allah Razı olsun kardeş..
  • S.a. bu kartı olan bir arkadaş bana pm atabilir mi? bendekinin bir elemanı yandı.. üzerinden ne yazdığını öğrenmek istiyorum.. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.