Şimdi Ara

HTML Sayfaya Jquery SlideShow Ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir web sitesi üzerinde çalışıyorum fakat jquery bilgim hiç yok sayfaya slideshow veya lightbox eklemem lazım yapamıyorum.
    Yardımcı olacak arkadaşlar varmı?
    Skype adresim: baranguneysel
    Cüzi ücret teklifleriniz kabul edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranGNYSEL -- 9 Mart 2014; 16:29:35 >

yaz buradan herkes faydalansın...

Orijinalden alıntı: samed kundak

İyi akşamlar elimde kaliteli bir slayt sistemi var işine yarar mı bilmem.imzaya tıkla kayıt ol profilden görüşelim .Kolay gelsin

Sürekli DH'deyim ve DH'de olmama ihtimaline karşın skype adresimi yazmışken sen neden bana başka siteden yardım etmek istiyorsun anlamış değilim.

İyi akşamlar elimde kaliteli bir slayt sistemi var işine yarar mı bilmem.imzaya tıkla kayıt ol profilden görüşelim .Kolay gelsin

reklamın böylesini görmedim bu arada sitenin tasarımı çok kötü
    İyi akşamlar.Reklam reklamdır iyisi kötüsü olmaz.Sonuçda senden bir fikir aldım o halde reklam başarılı.sitenin tasarımı kötü bunun bende farkındayım bu yazıyı attığını grafiker arkadaş söyledi.Bunun üzerine buraya girdim.Zaten gören kişi gereken mesajıda aldı.Bir taşda iki kuş .

Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL

quote:

Sürekli DH'deyim ve DH'de olmama ihtimaline karşın skype adresimi yazmışken sen neden bana başka siteden yardım etmek istiyorsun anlamış değilim.

skype kullanmıyorum.DH 'a da iki gecedir giriyorum forumları pek bilmem .evet burda paylaşabilirdim haklısınız.Demekki bende sizden birşeyler istiyorum.Sistem üyeliği istiyorum nedeni ise eleştirin diye.Arkadaşlar sizlerden çok yardımcı olacak bir başkası daha olamaz.Sadece bizim için değil tüm site tasarımcıları için.Taş atıp kolunuz yorulmaz.Açıkcası bundan parada kazanmıyorum sadece yaptığımız işde insanların tepkisini merak ediyorum.Burada tüm alanları tek elden yönetmeye çalışan bir sistem kurmaya çalışıyoruz mümkün mü araştırıyoruz.tasarım çokda önemli değil aslında.BAKIN YAPILAN YANLIŞ BİRŞEY DEĞİL ŞAHİN ARKADAŞIMIZ YÖNLENDİRME NETİCESİNDE SİSTEME ULAŞMIŞ VE BİR FİKİR SUNDU EKİPDEN AYAĞINI DENK ALAN BİRİ OLDU YANİ BİZİM İÇİN HERŞEY YOLUNDA.EĞER SİSTEMDEN ULAŞAN OLSAYDI ONUN İÇİNDE İYİ OLUR İŞİ GÖRÜLÜRDÜ BENDE BU YAZIYI YAZMAZDIM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php de html kullanma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.