Şimdi Ara

resim, url olarak eklenemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu siteden bu https://static.tp-link.com/TL-PA7017P_KIT(EU)4.0-190x136x100-L-7022506862_large_1575611267314g.jpg resimi konuya ekleyim dedim ama resim kaynağından kaynaklı bir engel var galiba? başlka resim ekleyince oluyor, bu siteden ekleyince sadece link çıkıyor.

• Bahsettiğiniz linkin sitesi tarafından bir engelleme yapılmış hocam mesela linke tıklayınca

Alıntı

metni:
    Please go to TP-Link Offical Website to get products, software and services for your region.

diyor.

Yani bu linki görüntülemeye izin vermediği için bahsettiğiniz hata oluşuyor.

• ben şimdi bir daha baktım bu nedir diye de. galiba tp-link "Referer header kontrolü ve hotlink protection" özelliklerini aynı anda kullanıyor. onların bu uygulamasını aşmak yerine, forum hotlink korumasını algılasa ve resimi kendi sunucusu üzerinden vermesi yapılamaz mı? yanlış bilmiyorsam eğer, foruma gönderdiğimiz mesajlarda örneğin resimler dh üzerinden verilebiliyor. geçen biri hatta mesajımı sildim ama siz hala tutuyor diyerek resimin adresini vermişti.  

ben resim adresini kopyalayıp, chrome veya edge'ye yapıştırıp aç diyorum, açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 17 Mayıs 2025; 15:0:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.