Ben tablo oluşturdum ve tabloların içine resimleri yerleştirdim.Ama resimlerin arasında boşluk kaldı ve ne kadar uğraştıysamda düzeltemedim.Tabloların içine yerleştireceğim resimleri bir bütün oluşturacak.HTML/CSS olan editplus kullanıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
Bunu yapmak için birkaç alternatif yöntem kullanılabilir.
1 - Bütün resimleri Photoshop içerisinde bir sayfadda toplayın ve slice tool ile kesin; Save for Web seçeneğini kullanın ve Html&Image olarak kayıt edin. Daha sonra kodu sayfanıza uyarlayın.
2 - Tablonun hizalamasına göre sola yada sağa yada ortalayın. Tabloya vereceğiniz bir class yada id ile css ye şu kodu ekleyin;( örnek id için yapılmıştır.) Yanlız tablo ve resmlerin boyutlarına göre bu kod tam ve düzgün çalışmayabilir. #taboyavereceginizid img { padding:0; }
eğer tablo içerisinde fotoğraf kullanıcaksan ve resimler arasında yanal ve dikey boşluklar istemiyorsan tableın space, padding aralıklarını ve borderı 0 yapman gerekiyor. Ayrıca atıyorum yan yana 3 tane resim koyucaksın ve bu resimlerin genişlikleri 100px olsun. 3 tane resim olucağından toplam genişlik 300px olucak. tableının genişliğini 300 px yapıp her cell'e resimleri yerleştirirsen aralarında boşluk olmaz.