Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8X için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HTC Windows Phone 8X için ilk tanıtım videosu yayınlandı

HTC, geçtiğimiz ay New York'ta düzenlediği bir basın etkinliğinde resmen tanıttığı Microsoft'un WP8 işletim sistemine sahip yeni amiral gemisi Windows Phone 8X için ilk tanıtım videosunu resmi Youtube kanalından paylaştı. Çok sayıda renk seçeneği sunan tek parça halindeki kasası ile Nokia Lumia modellerine göz kırpan ve tanıtımından kısa süre sonra Finlandiyalı üreticinin tasarım kopyalama suçlamasıyla hukuki işlem başlattığı telefonun gelişmiş kamera, ses ve paylaşım fonksiyonlarına dikkat çekilen videoda, bazı yeni teknik detaylar da gün yüzüne çıktı.

4G LTE iletişim teknolojisini destekleyip desteklemediği konusunda kesin bir açıklama yapılmayan Windows Phone 8X'in yayınlanan videodaki ekran görüntülerinde 4G logosunu görmek mümkün. Qualcomm'un çift Krait işlemci ve Adreno 225 GPU'lu Snapdragon S4 Plus çipsetinden gücünü alan akıllı telefon, 4.3 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel Super LCD 2 ekran, Gorilla Glass 2, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, f/2.0 diyafram aralıklı, 28mm genişliğinde 8MP arkadan aydınlatmalı CMOS sensör, 2.1MP f/2.0 diyafram aralığına sahip 1080p video çekim destekli ön kamera, A-GPS, GLONASS ve 1800mAh pille donatıldı. Beats Audio ses teknolojisinin mevcut olduğu WP8X, sahip olduğu ses yükseltici sayesinde hem hoparlör hem de kulaklık jakından eşsiz bir ses performansı sunma vaadiyle çıkış yapacak. Ayrıca videoda da görülen özel bir Beats Audio destekli kulaklığın cihaza eşlik etmesi bekleniyor.

Microsoft'un Windows Phone 8'i tamamen hazır hale getirdikten sonra tüketiciyle buluşması beklenen ilk cihazların ilerleyen haftalarda dağıtımına bağlayacağı tahmin ediliyor. HTC'nin mevcut en güçlü Windows Phone'lu aygıtı WP8X'in Kasım'da ortalama 650$ fiyat etiketiyle çıkış yapacağı belirtiliyor. Tanıtımı sırasında işletim sisteminin deneme aşamasında olması sebebiyle derince incelenemeyen Windows Phone 8X hakkındaki yeni detaylara aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz. 

.

• Ne desem bilemedim

• yavaş yavaş durumlar değişiyor htc bana göre başarılı bir firma

• resme tıklıyormusum..niye ilerlemiyor diyorum

• Bence öyle bir tane de bizim windows phone 8'imiz olsun diye çıkartmışlar

Not:920'nin sarısı bunun moru gider.

• Nokia 920yi buna tercih ederim hep daha cok ozelligi var hem nokianin tek kurtulus sansi o telefona yazilimsal olarakta aksesuar olarakta uygulamalar olarakta her alanda abancaklardir. Htcde birtek su donanimsal beats audio dusunduruyor beni ama o kadarda onemli degil yani sanirim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarım olarak htc nin win8 modelleri de oldukça güzel.Ancak nokia ile rekabet için 50-100$ arasında daha uygun satılmaları gerek.Burda bana göre sıkıntı 8S modelinde yaşanabilir.RAM olarak 512MB olarak gözüküyor ve bu büyük ihtimalle ilerde sisteme gelmesi muhtemel kaliteli oyunlar için sıkıntı yaratabilir ayrıca bir sonraki işletim sistemine güncellenmesini engelleyebilir.Bu nedenle üst segmentte tercih edilse de orta segmentte 820 taraftarıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

resme tıklıyormusum..niye ilerlemiyor diyorum

Aynen

• müzik güzel :)

• teknoloji manyağı değil de normal kullanıcı gözüyle bakılırsa telefon harika. nokia lumia 920 den tek eksiği bataryası bana göre. kablosuz şarj özelliği ve nfc yi büyük üstünlük olarak görenleri biraz gerçekçiliğe davet ediyorum:) kamera olayında zaten elimizdeki telefon sonuçta anı yakalamak için htc nin kamerası gayet yeterli. asıl önemli olan nokta beats audio özelliği ben bakıyorum yollarda otobüste, metrobüste, tramvayda kimse resim çekmiyor herkes müzik dinliyor, kitap okuyor. yani söylenenlere değil de biraz günlük yaşamdaki gerçeklere bakarsak htc gayet iyi bi rakip çıkarmış. beni tek düşündüren bataryası. o da fiyat olarak ciddi anlamda rekabetçi fiyat belirlerse htc alırım. nokia ya 2000+ tl para vermem hayatta. zaten 5800 ı itelediler elimde patladı telefon. ama htc nokia ile benzer fiyatlarda çıkarırsa nokia daha çok satacaktır.

• HTC geçmişten gelen windows ortaklıgını bilmeyen yoktur,zamanında windows mobile telefonları oldukça iyidi,bu modelide bence güzel olmuş,lumia yerine tercih edilebilir bir altternatif sonuçta

• pikniğin sonu belli :)

• Müzik çok hoşuma gitti :)) Telefon özellikleri bakımından güzel duruyor. Çıksınlar bakalım incelemelerde geldiğinde nasıl bi cihaz olduklarını iyice görelim :))

• ses iyi, görüntü iyi,renk iyi imaj herşey özellik hiç mi desek :)

• resmi gördüm okumadan bi an sandım ki tekrar lumia 920 konusuna gelmişim yine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.