Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
101.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk başlarda ben de memnun degildim 8Sten ama su an cok memnunum.8sin sarjı başlarda kötüydü ama su güncellemelerle birlikte daha güzel oldu gibi.Su an bi fark göremiyorum discoveryle sarj konusunda.

Ben olaya biraz f/p olarak bakıyorum. Discovery 650 lira vermiştim benim aldıgım zamanda 1100 tl lik samsung s3le aynı özellikteydi o yüzden onu seçmiştim ama gel gör ki kasa yapısı ve malzeme kalitesi berbattı. Kaç kere sarj soketi kırılmıştı para vermiştim degiştirmiştim.

Bu telefonu 450 tlye aldım memnunum gerçekten.450 tlye alacagın android bir telefon ya çok düşük özellikli olur ya da yüksek özellikli olur ama çin malı kalitesiz telefon olur.Ben bu htc 8s'te hem performans olarak hem de kasa kalitesi olarak çok verim alıyorum verdigim paraya göre. Tamam belki bunun da özellikleri çok yüksek degil 512 mb ram, çift çekirdek falan çogu android telefonun altında kalıyor ama gerçekten windows phone ram ve işlemci açısından çok tutumlu. 1 gb ramli 4 çekirdek android telefonların çalıştıramadıgı uygulamaları oyunları çalıştırıyorum ben :) etrafınızda android telefonu olan varsa karşılaştırabilirsiniz.

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    slm güncelemede win8.1 oldu sizde? güncelemeyi nasıl yaptınız ?
    ayrıca sana katılıyom bu ayarda androidler beli bi süre sonra donuyor
  • sezai75 kullanıcısına yanıt
    Htc firması güncelleştirme konusunda çok yetersiz androidlerde de böyle. o yüzden bu telefona 8.1i yayınlamıyorlar. Biz de başka bir yöntemle güncelleştiriyoruz çünkü yapmak zorundayız gerçekten bu telefonun tadı 8.0 da çıkmıyor.

Mağazada prewiev for developers uygulaması var o uygulamayı ındırıp mailimizle kayıt yaptırıyoruz sonra telefon güncelleştirmesinden normal günceller gibi güncelliyoruz.

450 tlye alınabılecek bir android telefon hüsrandan başka bir şey degildir. He parası olan vardır gider alır saglam bir telefon ona lafım yok ama ben olaya tamamen f/p olarak bakıyorum. Ayrıca teleonu karşılaştırırken sadece özellik olarak karşılaştırıyoruz giriyoruz sitelere karşılaştırıyoruz 1 gb ram 512 ramden daha yüksek diye onu seçiyoruz ama işler öyle yürümüyor işte.Bu işin biraz teknik ve kasa kalitesi tarafı da var.Sarj soketi bozulan veya başka bi yerinde sürekli bi sorun çıkaran bi telefonun 3 gb rami olsa ne olcak 10 saat sonra kapanıyor ve kullanamıyorsun..

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi yaptım ancak güncelleme yüklendi ancak açılmadı yazıyor
  • Wp8.1 hayatima androidle son verdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir türlü yapamıyorum, 8.1 güncelleyemiyorum . bir yardımcı olsanız
  • Şurada verilen bilgileri yerine getirirseniz srounsuz kullanırsınız

http://www.windowsphoneturkiye.info/nasil-yapilir/windows-phone-81-gelistirici-on-izleme-yukleme/
  • Anladım dostum. Şu anda memnun değilim ama 8.1'in preview'ini de kullanmak istemiyorum. Daha önce de şarj problemi yaşamıştım, hard resetle düzelmişti ve şimdi yine başladı. En azından bataryası değişebilen bir telefon arayışına girişiyorum.
  • 8.0 da ben de kullanmak istemiyordum bu telefonu hatta sahibindene ilan bile vermiştim 3e 5e bakmadan satacaktım ama 8.1le tanısınca telefon çağ atladı o yüzden ilanı bile kaldırdım.

prewievle kullanmak istemiyorsan bu telefonla aynı ayarda lumia 520ye bakabilirsin nokialara güncelleme desteği çok iyi oluyor sarj sorunu var mı bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

ilk başlarda ben de memnun degildim 8Sten ama su an cok memnunum.8sin sarjı başlarda kötüydü ama su güncellemelerle birlikte daha güzel oldu gibi.Su an bi fark göremiyorum discoveryle sarj konusunda.

Ben olaya biraz f/p olarak bakıyorum. Discovery 650 lira vermiştim benim aldıgım zamanda 1100 tl lik samsung s3le aynı özellikteydi o yüzden onu seçmiştim ama gel gör ki kasa yapısı ve malzeme kalitesi berbattı. Kaç kere sarj soketi kırılmıştı para vermiştim degiştirmiştim.

Bu telefonu 450 tlye aldım memnunum gerçekten.450 tlye alacagın android bir telefon ya çok düşük özellikli olur ya da yüksek özellikli olur ama çin malı kalitesiz telefon olur.Ben bu htc 8s'te hem performans olarak hem de kasa kalitesi olarak çok verim alıyorum verdigim paraya göre. Tamam belki bunun da özellikleri çok yüksek degil 512 mb ram, çift çekirdek falan çogu android telefonun altında kalıyor ama gerçekten windows phone ram ve işlemci açısından çok tutumlu. 1 gb ramli 4 çekirdek android telefonların çalıştıramadıgı uygulamaları oyunları çalıştırıyorum ben :) etrafınızda android telefonu olan varsa karşılaştırabilirsiniz.

merhaba,

htc 8S kullanıyorsunuz ve anladığım kadarıyla preview sürüm yüklediniz. htc 8S modelinde bildiğim kadarıyla 4 Gb hafıza mevcut ve Windows Phone işletim sistemi bir hayli yer kaplıyor. hafıza kartı muhakkak kullanıyorsunuzdur ancak 4 Gb hafızada, preview sürüm kurulumundan sonra size ne kadar yer kalıyor ? hafıza yetersizliğinden dolayı herhangi bir uyarı-takılma vb. problem yaşadınız mı ?
    syg.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    merhaba. evet htc 8s kullanıyorum prewiev yüklü durumda şu an. şu anda 3.03 gb dolu görünüyor bunun 2.52 gbnı sistem kaplıyor geri kalanının uygulamalar ve eposta-mesajlar. Hafiza yetersizliginden dolayı bir uyarı yaşamadım bütün uygulamalarımı fotograflarımı falan hafıza kartında tutuyorum sistem güncellemesi geldiginde de yeteri kadar yer oluyor sıkıntı yaşamadım hiç.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.syg.

• Güncelleme indirildi ancak açılamadı hatası alıyorum hata kodu 80188306
    çözümü bilen var mı?
  • slm arkadaşlar akşam güncelme geldi tel 8.1 oldu
    HTC 8S wp 8.1
  • slm gereksiz programları sil ondan olabilir şuan htc günceleme yapti başka programlara gerek yok
  • Beyler bu telefona priew yani windows Phone 8.1 beta kuran var mı? Hafıza yetiyor mu çok acill yazarsanız sevinirim?

• evet telefona güncelleme geldi 8.1 oldu
  • elente E kullanıcısına yanıt
    slm arkadaş 2 günde beri 8.1 kulanıyorum bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Orijinalden alıntı: sezai75

slm arkadaşlar akşam güncelme geldi tel 8.1 oldu
    HTC 8S wp 8.1

Yok böyle bir şey arkadaşlar. Preview for developers sürümü güncelleme almışsa almıştır. Onun dışında WP 8'den 8.1'e geçiş yok şimdilik.

telefona güncelleme geldii seninkine gelmediyse manuel kontrol et istiyorsan
  • acaba biz geliştirici uygulaması ile 8.1 yaptığımız için tam sürümü görmüyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.