Şimdi Ara

HTC Wildfire (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj Sorunu İçin Çözümlerim : ( Yoğun'a yakın kullanımda 2,5 ve 2,5+ gün)

- 3G ve Wi-Fi sadece kullanacağımda açıyorum,
    - Ekran parlaklığı orta seviyede ( otomatik yaptığımda çok daha fazla pil harcadı)
    - Advanced Task Killer Free Programı ile herhangi bir uygulamayı kullandıktan sonra mutlaka kapatmak.

Bu kadarcık önlemle bile telefon kullanımını 3 güne yakın zamanlara getirdim.

Denemenizi tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar alttaki program ile 1948-2010 arası yılları arasında Top 100 şarkı listelerini dinleyebiliyorsunuz.

http://hotfile.com/dl/68498694/7fdffe3/top100sbyyear.apk.html

Şuanda Wifi dan 1977 listesini dinliyorum. Logitech X-530 5+1 sistemi wildfire bağladım. 2+1 gibi çalışıyor. Ses kalitesi çok iyi baslar mükemmel.
    Şu wildfire gerçekten bir harika.
  • Arkadaşlar telefon sahiplerine hayırlı olsun.

Beyaz bekleyen arkadaşlar için müjdeli haber.

http://www.istanbulmobile.com/pinfo.asp?pid=612 sitesinde çok yakında stoklara girecek şeklinde bir ibare var beyaz model de gelecekmiş. Ne kadar sürer bilmiyorum ama sanırım fiyat da Teknosanın belirlediği kadar yüksek olmaz gibi geliyor.

Edit : Sitenin istanbul bilişim ile alakası var sanmıştım. Göründüğü kadarıyla yokmuş. Güvenilirlikleri konusunda birşey söyleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilsev -- 11 Eylül 2010; 6:31:23 >
  • arkdaslar bi iki istegim olacak sizden 1- elinde safari taryicisi olan varsa upload ederse super olur
    2- Ndrive avrupa haritalarini nerden bulabilirim ozelikle avusturya ve cevresi
    3-film video izleyen arkadaslarin kulandiklar programlar ve converter varsa ayarlari nedir en kaliteisnden takilmadan izlemek icin
    4-ayrica rom ve foryo hakinda biligisi olan arkdaslar varsa paylasirsa cok iyi olur (cunku uygulamalar icin gerekli telfon hafizasi cok yetersiz)
    5-bu tlefnla oyanabilece en iyi oyunlar ve uygulamlar nedir bi kac tane denedim ama sanirim tleofn kaldirmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: besirnt

arkdaslar bi iki istegim olacak sizden 1- elinde safari taryicisi olan varsa upload ederse super olur
    3-film video izleyen arkadaslarin kulandiklar programlar ve converter varsa ayarlari nedir en kaliteisnden takilmadan izlemek icin
    4-ayrica rom ve foryo hakinda biligisi olan arkdaslar varsa paylasirsa cok iyi olur (cunku uygulamalar icin gerekli telfon hafizasi cok yetersiz)
    5-bu tlefnla oyanabilece en iyi oyunlar ve uygulamlar nedir bi kac tane denedim ama sanirim tleofn kaldirmadi

sorularının hepsi konuda var 12 sayfa zaten kolayca bulabilirsin
    3-biraz yukardaki cevabım

iMoviesoft Total Video Converter Pro Portable hem ücretsiz hemde hızlı arkadaşlar
    profile>common video>XVid avi seçeneğine gidip sağdan 320*240 yapıp video çevirince ernick arkadaşımızın vermiş olduğu yxflash programında güzel görüntüler elde ettim

Orijinalden alıntı: ernick
    http://hotfile.com/dl/68142375/7dd72b9/YxFlash_(1.2.9).rar.html

iMoviesoft Total Video Converter Pro Portable
    http://hotfile.com/dl/68353068/bc34b32/IMOTOVICON_Portable.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: besirnt

arkdaslar bi iki istegim olacak sizden 1- elinde safari taryicisi olan varsa upload ederse super olur

1. Safari tarayıcısını bulamazsınız. Zira bu tarayıcı apple firmasının bir ürünüdür. İphone işletim sistemli aletler için yazılmış ve Android versiyonu yoktur.
    2.http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=652&t=122285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreii -- 11 Eylül 2010; 15:23:27 >

• Bu forumun bana nekadar faydası oldu anlatamam. WFı alalı 2 haftayı geçti ve okadar memnunumki.
    PC SYNC çözemiodum forum sayesinde çözdüm
    Navigasyon arıyodum bazı kişilerde çalışmasada bende ilk denemede çalıştı.
    Ekran koruyucu ve kılıfıda buldum sayenizde. Direk siparişi verdim.
    Uygulama ve oyunlar deseniz zaten cabası.

Daha ne isterimki.... :)

Tabi bunların hepsinde 12 sayfayı bastan sona 3-4 kez okumamında etkisi var sanırım :)
    " az laf çok iş "

Herkese tesekkurler....
  • Arkadaslar bu telefonu almayi dusunuyorum 1 ay icinde.Kullanan arkadaslar cihaziniz nasil onerir misiniz?
  • arkadaşlar pil ömrünü uzatmak için Advanced Task Killer kesinlikle çok önemli.telefonu gece açık bırakıp sabah pil kullanımına baktığımda kullanılan pilin %45inin android tarafından kullanıldığını farkettim.Advanced Task Killer yükleyip arka planda çalışan tüm programları kapattığımda(aynı şekilde gece açık bırakıp sabah baktım) bu oran %4e düştü :) herkese tavsiye edilir.bu arada youtubea hala ve hala giremiyorum ne taracıyıdan ne programdan:(
  • msndroid bağlanmaz oldu bende şifre doğru kullanıcı adı da
  • Arkadaşlar Wildfire sahibinden.com sitesinde gözükmeye başlamış.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-wildfire-sifir-kutulu-30736109/detay

Göründüğü üzere 550 tl lik fiyat bile var. Bu konuda düşüncelerinizi alabilirmiyim? Bu kadar çabuk 2. ele düşmesi ilanlardaki cihazların sorunlu olduğundan olabilir mi? Sonuçta bir tarafta sıfır alıp 700 lira vermek öteki taraftan da belki de 1-2 haftalık telefonu 150 lira daha ucuza satın almak var.

Edit: tekrar baktım da ürünün sıfır olduğu ancak kayıtsız olduğu belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilsev -- 11 Eylül 2010; 22:23:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilsev

Arkadaşlar Wildfire sahibinden.com sitesinde gözükmeye başlamış.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-wildfire-sifir-kutulu-30736109/detay

Göründüğü üzere 550 tl lik fiyat bile var. Bu konuda düşüncelerinizi alabilirmiyim? Bu kadar çabuk 2. ele düşmesi ilanlardaki cihazların sorunlu olduğundan olabilir mi? Sonuçta bir tarafta sıfır alıp 700 lira vermek öteki taraftan da belki de 1-2 haftalık telefonu 150 lira daha ucuza satın almak var.

Edit: tekrar baktım da ürünün sıfır olduğu ancak kayıtsız olduğu belirtilmiş.

Dostum o telefonlar yurtdışından gelen tel. Yurtdışın da ortalama fiyatı 240-260 Eur Arası yani en kötüsünden 480-520 tl arası geriside adamların kari.

• Video oynatıcı isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilir. Uygulamanın adı; Rock player v1.1.42.
    Uygulamayı denedim. Oldukça iyi. Bir çok video formatını oynatıyor.

http://www.4shared.com/file/L4GLlkDD/rock_player_1142.html

Alternatif link:
    http://rapid-----------------share.com/files/418507321/rock_player_1.1.42.rar
    (Linke girmeden önce ---------------- leri silin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 12 Eylül 2010; 1:12:06 >

• Yapamadım nedense. Ndrive klasörünü hafıza kartı dizinine çıkarınca kurulum yapmak gerekmedi mi? Nerden doğru açtın ki? Beceremedim bir türlü?
    quote:

Orijinalden alıntı: erkin8

quote:

Orijinalden alıntı: e.n.3.s

Yazılanları okudum hep fakat biri daha benimle aynı sorunu yaşamış. Ndrive ı kurdum. Programı açtığımda ekranda "loading" simgesi çıkıyor ve bir türlü gitmiyor. Nedir bu? Nasıl çalıştırabilirim bir türlü çözemedim.
    İyi bayramlar.

banada olmuştu, ben hafıza kartında program klasörü içine atıp kurmuştum açılmadı öyle bu sorunu yaşadım sonra direk NDrive klasörünü hafıza kartı dizinine çıkardım açıldı program sorunsuz çalışıyor

• NDrive uygulamasını bir önceki sayfada paylaşmıştım. Buraya da kopyalayayım.

Not: Daha önce NDrive kurmaya çalıştıysanız; Ndrive uygulamasını telefondan kaldırın. Ndrive ile ilgili telefona herhangi bir şey kopyaladıysanız silin. Ondan sonra aşağıdakileri uygulayın.
    NDrive v10.1.15 GPS uygulamasını yüklemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilir. Gerekli olan her şey indireceğiniz klasörün içinde var. Uygulamayı kurarken internetten herhangi bir şey indirmeye gerek yok. Harita, ses dosyaları ve uygulama klasörün içinde mevcut. İndirdiğiniz klasörü winrar ile açın. Nasıl kuracağınız kurulum dosyasında yazıyor. Oldukça basit bir kurulumu var.

http://www.4shared.com/file/w6DylICD/Ndrive_v10115.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 12 Eylül 2010; 2:45:29 >

• arkadaşlar wf'yi yurtdışından alırsam burda ne kadara açtırırım onu bi bilgisi olan varmı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

arkadaşlar wf'yi yurtdışından alırsam burda ne kadara açtırırım onu bi bilgisi olan varmı acaba ??

Yurtdışından gelen telefonu burada kullanabilmek için son 2 ay içerisinde Türkiye'ye giriş yapmış birinin pasaportu gerekiyormuş. O pasaporta kayıt ettirip o şekilde Türkiye'de telefonu kullanabiliyormuşsunuz.
  • quote:

Yapamadım nedense. Ndrive klasörünü hafıza kartı dizinine çıkarınca kurulum yapmak gerekmedi mi? Nerden doğru açtın ki? Beceremedim bir türlü?
    quote:

Orijinalden alıntı: erkin8

quote:

Yazılanları okudum hep fakat biri daha benimle aynı sorunu yaşamış. Ndrive ı kurdum. Programı açtığımda ekranda "loading" simgesi çıkıyor ve bir türlü gitmiyor. Nedir bu? Nasıl çalıştırabilirim bir türlü çözemedim.
    İyi bayramlar.

banada olmuştu, ben hafıza kartında program klasörü içine atıp kurmuştum açılmadı öyle bu sorunu yaşadım sonra direk NDrive klasörünü hafıza kartı dizinine çıkardım açıldı program sorunsuz çalışıyor

yaptıım şeyi anlatayım önce önceki verilen linkteki ndrive ı indirdim ses dosyaları türkiye haritası fln dışındaydı NDrive klasöründe topladım, hafıza kartında Programlar diye klasör açtım ndrive ı içine attım sonra and explorerla kurup çalıştırdım loading ekranında kaldı sonra NDrive ı Programların içinden kesip direk hafıza kartı dizinine çıkardım programı tekrar fln kurmadım kurulu olandan tekrar girdim sorunsuz açıldı söylemek istediim buydu kardeş

• .
  • Beyler 2 sorum var:

1) bizim telefonda pusula var mı? Bazı yerlerde digital compass (pusula demek ingilizce) var yazıyor. Widgetlardan kurmaya kalkınca ana sayfada yeterli yer yok diyor. Pusulayı kullanan var mı?

2) Ana sayfaya ben bir oyunu kısayol ekledim ama şimdi kaldıramıyorum. Anasayfaya koyduğumuz kısayolu nasıl kaldırıyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.