Şimdi Ara

HTC Wildfire (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

GPS ve benzeri uygulamaların wi-fi ve GSM şebekesini kullanmaması için;
    Ayarlar/konum' a girin. İki seçenek göreceksiniz. Üstteği seçeneği pasif yapın. Alttaki seçeneği aktif edin. Bu ayarları yaptığınız da GSM şebekesini kullanmamış olursunuz; dolayısı ile ücret ödemezsiniz. Sadece uydular üzerinden ücretsiz olarak navigasyon yapmış olursunuz.

Ayrıca çeşitli uygulamaların GSM şebekesi üzerinden veri almasını engellemek istiyorsanız; ''ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar/mobil şebeke'' seçeneğinin pasif olduğundan emin olun.

Ben böyle yapınca googlemaps e giriyorum ve konumuma tıkladığımda GPS uydusuna sinyal gönderme işareti çıkıyor, konum bekleniyor diyor.Ama biraz sonra "geçerli konumunuz geçici olarak kullanılamıyor" diyor ve de bağlanamıyor. Ancak burada wireless seçeneğini açarsam konumumu bulabiliyor. Başka bir ayar daha var mı? veya aynı durumda olan var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: ernick

yuotube a giremeyenler

http://hotfile.com/dl/68197159/4b8ed26/YouTube.apk.html

indirip izleyebilirsiniz.

Bu daha önce verilen youtube apk nın aynısı mı ? Eğer o ise bende kesin açmıyor

ben Turkcell 3G abonesiyim. Daha önceki telefonumda 3G işareti çıkardı. Sim kartı ondan çıkarıp buna taktım. Yine de Turkcell e 3G diye mesaj attım. zaten 3Glisiniz diye cevap geldi. Ama telefonda 3G değil Edge işareti yanıp sönüyor. 3Gyi açıp kapama ile ilgili bir ayar var mı? Bende kapalı mı acaba..

Dostum daha önce verilen youtube dosyasını kullanmadım bu nedenle aynımı değil mi bilemiyorum. 3G abonesiysen mobil bağlantı modunu WCDMA olarak seç. WCDMA zaten 3G demek.

• Tekrar mesaj olduğu için silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Eylül 2010; 1:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

GPS ve benzeri uygulamaların wi-fi ve GSM şebekesini kullanmaması için;
    Ayarlar/konum' a girin. İki seçenek göreceksiniz. Üstteği seçeneği pasif yapın. Alttaki seçeneği aktif edin. Bu ayarları yaptığınız da GSM şebekesini kullanmamış olursunuz; dolayısı ile ücret ödemezsiniz. Sadece uydular üzerinden ücretsiz olarak navigasyon yapmış olursunuz.

Ayrıca çeşitli uygulamaların GSM şebekesi üzerinden veri almasını engellemek istiyorsanız; ''ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar/mobil şebeke'' seçeneğinin pasif olduğundan emin olun.

Ben böyle yapınca googlemaps e giriyorum ve konumuma tıkladığımda GPS uydusuna sinyal gönderme işareti çıkıyor, konum bekleniyor diyor.Ama biraz sonra "geçerli konumunuz geçici olarak kullanılamıyor" diyor ve de bağlanamıyor. Ancak burada wireless seçeneğini açarsam konumumu bulabiliyor. Başka bir ayar daha var mı? veya aynı durumda olan var mı?

Bahsettiğin durum tamamen normal. Google Maps uygulaması herkeste senin bahsettiğin şekilde çalışıyor. Google Maps uygulaması hem internet bağlantısını hem de uyduları kullanır. İnternet bağlantısı olmadığı zaman yerinizi tespit etmez ve navigasyon yapamazsınız. Konum ayarlarındaki o üstteki seçeneği aktif ettiğiniz de ya wi-fi ya da GSM şebekesi üzerinden internete bağlanarak konumunuzu bulur ve navigasyon yapabilirsiniz. İnternet bağlantısı wi-fi üzerinden sağlanmışsa ücret ödemezsiniz ama GSM şebekesi üzerinden sağlanmışsa ücret ödersiniz. Peki hangisinden bağlanır derseniz; emin değilim fakat eğer wi-fi yayını varsa doğrudan wi-fi üzerinden interneti kullanır. Ama wi-fi yayını yoksa GSM şebekesi üzerinden internete bağlanır.

• iMoviesoft Total Video Converter Pro Portable hem ücretsiz hemde hızlı arkadaşlar
    profile>common video>XVid avi seçeneğine gidip sağdan 320*240 yapıp video çevirince ernick arkadaşımızın vermiş olduğu yxflash programında güzel görüntüler elde ettim

http://hotfile.com/dl/68142375/7dd72b9/YxFlash_(1.2.9).rar.html

iMoviesoft Total Video Converter Pro Portable
    http://hotfile.com/dl/68353068/bc34b32/IMOTOVICON_Portable.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: erkin8

quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

...........

Juna Menü-ayarlar-uygulamalar-geliştirme-USB hata ayklamayı aktif et olacak bunu yaptın mı,. Az önceki mesajımda da yazmıştım bunu. Yaptın mı

onu da yaptım olmadı

quote:

Öncelikle olmaması için hiçbir gerekçe yok..baska usb girişlerine takmayı deneyin...
    arkadasımında dediği gibi ayarlar-uygulamalar-geliştirme-usb hata ayıklama acık mı?
    program acıkken yapıyorsunuz değil mi (htc sync) htc sync eşleştirdiğinizde senkronize edin bir öncelikle takvim,rehber, vs yedeklemenizde yarar var......
    olmadı programı kaldırın tekrardan kurun....

diğer USB leri de denedim olmadı.

dostum PC çok eski mi. Başka bir PC de dene yada USB nin çalıştığından emin ol.

Menü ayarlar PC bağlan Varsayılan bağlantı türünü HTC SYNC olarak seç.

Pc çok eski değil bir yıl oldu windows vista servis pack 2 kullanıyorum.

dediğin ayarı da yaptım olmadı. Aynı uyarıyı veriyor "bigisayarınız da HTC Sync bulunamadı" diyor.

PC de Sync nin "_HTC Wildfire_setup_3.0.5422" versiyonu yüklü. birde telefonla gelen hafıza kartında "Htc driver" adında bir exe dosyası var ama bunu pc de açamadım.

antivirüs kapatıp fln kurmuştun dimi htc sync i
    benimde bazen görmüyor şöyle yapıorm, usb den bağladıktan sonra seçenekler çıkıo ya önce hafıza kartına ulaşılan 3. seçenekle açıyoum sonra htc sync i çalıştırıp tekrar yukardan hani pil göstergesi fln olan çubuu aşaa çekince açılan menüden htc sync e geçiyorm biraz bekleyince görüyor bende
    tabi hani donanım olarak görmüosa telefonu bilgisayar bişe diyemem onuda anlarsın dıdıt yapıo bilgisayara takınca malum

arkadaşlar Sync yi çalıştırmayı başardım nasıl oldu bende anlamadım, bu sabah tekrar denediğim de oldu.

yalnız bir sorun sorun var. uygulamaları SDkart a yükleyemiyorum. AndExplorer kurdum telefona oyun yüklemek istediğimde telefon hafızası yeterli değil uyarısı veriyor, SDkart a uygulamaları nasıl yükleyeceğim.

bir de tavsiye edebileceğiniz uygulama ve oyun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...........

Juna Menü-ayarlar-uygulamalar-geliştirme-USB hata ayklamayı aktif et olacak bunu yaptın mı,. Az önceki mesajımda da yazmıştım bunu. Yaptın mı

onu da yaptım olmadı

quote:

Öncelikle olmaması için hiçbir gerekçe yok..baska usb girişlerine takmayı deneyin...
    arkadasımında dediği gibi ayarlar-uygulamalar-geliştirme-usb hata ayıklama acık mı?
    program acıkken yapıyorsunuz değil mi (htc sync) htc sync eşleştirdiğinizde senkronize edin bir öncelikle takvim,rehber, vs yedeklemenizde yarar var......

dediğin ayarı da yaptım olmadı. Aynı uyarıyı veriyor "bigisayarınız da HTC Sync bulunamadı" diyor.

PC de Sync nin "_HTC Wildfire_setup_3.0.5422" versiyonu yüklü. birde telefonla gelen hafıza kartında "Htc driver" adında bir exe dosyası var ama bunu pc de açamadım.

benimde bazen görmüyor şöyle yapıorm, usb den bağladıktan sonra seçenekler çıkıo ya önce hafıza kartına ulaşılan 3. seçenekle açıyoum sonra htc sync i çalıştırıp tekrar yukardan hani pil göstergesi fln olan çubuu aşaa çekince açılan menüden htc sync e geçiyorm biraz bekleyince görüyor bende
    tabi hani donanım olarak görmüosa telefonu bilgisayar bişe diyemem onuda anlarsın dıdıt yapıo bilgisayara takınca malum

arkadaşlar Sync yi çalıştırmayı başardım nasıl oldu bende anlamadım, bu sabah tekrar denediğim de oldu.

yalnız bir sorun sorun var. uygulamaları SDkart a yükleyemiyorum. AndExplorer kurdum telefona oyun yüklemek istediğimde telefon hafızası yeterli değil uyarısı veriyor, SDkart a uygulamaları nasıl yükleyeceğim.

Dostum HTC Sync ile değil de Disk sürücüsü şeklinde bağlan. Telefon disk sürücüsü şeklinde Bilgisayarımda görünür. Orada SD karta klasör oluşturup programları at. Daha sonra And Explorer ile SD karta gir ve oyun-prog. kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernick -- 10 Eylül 2010; 13:07:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...........

onu da yaptım olmadı

quote:

Dostum HTC Sync ile değil de Disk sürücüsü şeklinde bağlan. Telefon disk sürücüsü şeklinde Bilgisayarımda görünür. Orada SD karta klasör oluşturup programları at. Daha sonra And Explorer ile SD karta gir ve oyun-prog. kur.

Ben de aynısını yapıyorum ama bellek yeterli değil telefon hafızasını boşaltın mesajı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna1986 -- 10 Eylül 2010; 13:23:29 >

• Ben de aynısını yapıyorum ama bellek yeterli değil telefon hafızasını boşaltın mesajı veriyor.

Daha önce Telefon hafızasına program yada oyun kurmuş olmalısın. Önce onları kaldır v SD karta kurduğundan emin ol.
  • Kullandığın işletim sistemi 2.2 değilse yapacak bir şey yok. Yeni uygulamaları kurabilmek için önce başka uygulamaları kaldırman gerekiyor.

Eğer işletim sistemi 2.2 ise; telefonun menüsüne girip daha önce kurmuş olduğunuz uygulamaları sd karta taşıyın ondan sonra yeni uygulamaları kurun.
    Not: Uygulamayı doğrudan sd karta kuramazsınız. Önce telefon hafızasına kuracaksınız ondan sonra menüden sd karta taşıyacaksınız.
  • quote:

Kullandığın işletim sistemi 2.2 değilse yapacak bir şey yok. Yeni uygulamaları kurabilmek için önce başka uygulamaları kaldırman gerekiyor.

Eğer işletim sistemi 2.2 ise; telefonun menüsüne girip daha önce kurmuş olduğunuz uygulamaları sd karta taşıyın ondan sonra yeni uygulamaları kurun.
    Not: Uygulamayı doğrudan sd karta kuramazsınız. Önce telefon hafızasına kuracaksınız ondan sonra menüden sd karta taşıyacaksınız.

2.2 resmi olarak çıktımı wildfire için?
  • quote:

Ben de aynısını yapıyorum ama bellek yeterli değil telefon hafızasını boşaltın mesajı veriyor.

telefonda uygulamaları karta veya telefon hafızasına kurlumunu seçeceğimiz kısım nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersen -- 10 Eylül 2010; 14:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersen

quote:

telefonda uygulamaları karta veya telefon hafızasına kurlumunu seçeceğimiz kısım nerde

2.1 sürümünde o özellik yok anladığım kadarıyla
  • şimdi forumda bu telefonu kullanan arkadaşlar uyglamaları telefon hafızasına mı yüklüyor? kimse hafıza kartına birşey yükleyemiyor mu?
  • quote:

şimdi forumda bu telefonu kullanan arkadaşlar uyglamaları telefon hafızasına mı yüklüyor? kimse hafıza kartına birşey yükleyemiyor mu?

Aynen öyle, hafıza kartına yükleyebilmek için farklı bir rom yüklemek gerekiyormuş, bu da garanti kapsamı dışına çıkartıyormuş cihazı ve ayrıca romu nasıl yükleyebileceğimize dair elimizde türkçe bir kaynak da yok, ingilizce kaynaklar da oldukça karışık.. bu haliyle de androidin pek bir esprisi kalmadı benim için şu anda, 2.2 rom çıkarsa wildfire için, belki o zaman telefon bişeye benzicek..

ha tabi bi de şu şarj olayını halledebilirsem.. günde iki defa şarj etmek başlı başına bir sorun benim için ve hala bir çözüm bulamadım..
  • Bende sd karta atıyorum programı oradan yukluyorum ama bakıyorum telefonun hafızasından gıdıyor yanı telefonun hafızasını yukluyor galıba? buna bır çözüm yok mu yakında yer kalmıyacak:) bu arada virus programları için tesekkur ederım sımdı yukluyorum.
  • Ndrive kullanan arkadaşlar, bende bu uygulamayı yükledim forumda tarif edilen ayarları yaptım fakat proğramı açtığımda loading göstergesinde başka birşey çıkmıyor
  • Merhaba arkadaslar HTC wildfire sahibiyim bende . Fakat bluetoothu bi türlü etkinleştiremedim. Etkinleşmiyor daha dogrusu nasıl etkinleştirildiğini bildirirseniz sevinirim.
  • 2.1'de orijinal rom'la Sd karta uygulama yüklememenin bir yolu yok, telefonunuza app2sd destekli custom rom yüklemeniz gerekiyor, ben rom olarak WildPuzzle rom yükledim (şimdilik sadece bu rom var), hem markete girebiliyorum hem sd karta uygulama kuruyorum, hemde host dosyası kullanarak engelli sitelere giriş yapabiliyorum. WildPuzzle yüklemek isterseniz linkte anlatım var;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768313

Ayrıca 2.2 rom üzerinde çalışanlar var yakın zamanda yayınlanacak diyorlar;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=777832

• quote:

Orijinalden alıntı: ylcnsntrk

2.1'de orijinal rom'la Sd karta uygulama yüklememenin bir yolu yok, telefonunuza app2sd destekli custom rom yüklemeniz gerekiyor, ben rom olarak WildPuzzle rom yükledim (şimdilik sadece bu rom var), hem markete girebiliyorum hem sd karta uygulama kuruyorum, hemde host dosyası kullanarak engelli sitelere giriş yapabiliyorum. WildPuzzle yüklemek isterseniz linkte anlatım var;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768313

Ayrıca 2.2 rom üzerinde çalışanlar var yakın zamanda yayınlanacak diyorlar;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=777832

Kendin wildpuzzle romu yüklemişsen, bize de o açıklamaları türkçeye çevirerek sırasıyla yapacağımız işlemleri yazamaz mısın? eminim böyle bir şeyi bekleyen çok insan var burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAltintas

Merhaba arkadaslar HTC wildfire sahibiyim bende . Fakat bluetoothu bi türlü etkinleştiremedim. Etkinleşmiyor daha dogrusu nasıl etkinleştirildiğini bildirirseniz sevinirim.

ayarlar da kablosuz özelliği ve ağlar var orada bluetoothu açın. altında bluetooth ayarları var oraya girin orada da telefonu görünür yapın. Bilgisayarda da bluetoothu açıp arattırın..

Bilgisayar ile eşleştirirken veya dosya yüklerken telefonun sol üst köşesinde şarj ışığı yanan yere tıklayın bluetooth ile ilgili dosya indirme izinleri ve şifre ekranları orraya tıklayınca çıkıyor yoksa hiçbişey alamıyorsunuz.
    umarım yardımcı olur
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.