Şimdi Ara

HTC Wildfire (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence tanıdığınzla birlikte tüketicin korunması hakkında kanunu açıp bakın. Orada ayıplı mallar için müşterinin seçimlik haklarının olduğunu ve tamirinin istenmesinin bunlardan sadece biri olduğunu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 4 Eylül 2010; 16:23:57 >
  • 3G hizmetinin kapatılması nasıl mümkündür arkadaşlar?
  • @fadike : 3g derken sadece internet mi kapatılsın istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 4 Eylül 2010; 18:44:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosonsuz

http://****.com/files/416539947/Ndrive_turkiye.zip

İçinde Ndrive 10.1.15 androboost.apk ile turkiye haritası var.
    Önce apk uzantılı dosyayı kurun.
    Sonra programı başlatıp dil seçeneklerini ayarlayıp navigasyon sesini seçin.
    Sonra program internete bağlanıp 35 mb civarı ses dosyası ve arayüz indiriyor. Bu yüzden programı kurmadan wireless ı açın.
    Program kurulumu bitirince harita soruyor onu da indirim mi diyor. orda programdan çıkıp Sdcartta ndrive klasörü içindeki MAPS klasörüne tr haritasını olduğu gibi atın..program çalışmaya hazır hale geliyor..
    Kolay gelsin. Yıldızlı yer "r a p i d s h a r e"

Not: Programı kurunca çalıştırmadan haritayı atmaya kalkarsanız adı geçen klasörleri bulamayacaksınız çünkü klasörler kurulumda değil program açılınca oluşturuluyor.

Ben apk uzantılı dosyayı attım telefona ve kurulum için tıkladım ama 10dk yı geçti hala yüklenio simgesi var :)
    Ne dersin bekleyimmi böle yoksa bi aksilik mi vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

quote:

Sonra program internete bağlanıp 35 mb civarı ses dosyası ve arayüz indiriyor. Bu yüzden programı kurmadan wireless ı açın.
    Program kurulumu bitirince harita soruyor onu da indirim mi diyor. orda programdan çıkıp Sdcartta ndrive klasörü içindeki MAPS klasörüne tr haritasını olduğu gibi atın..program çalışmaya hazır hale geliyor..

Not: Programı kurunca çalıştırmadan haritayı atmaya kalkarsanız adı geçen klasörleri bulamayacaksınız çünkü klasörler kurulumda değil program açılınca oluşturuluyor.

Ben apk uzantılı dosyayı attım telefona ve kurulum için tıkladım ama 10dk yı geçti hala yüklenio simgesi var :)
    Ne dersin bekleyimmi böle yoksa bi aksilik mi vardır

aslında @isosonsuz arkadasımın dediği gibi .apk dosyasını sd karta at sonra wi-fi aç bağlantı sağla----gps aç istersen ama acık bi alana gec gpsiyakabilsin konumunu belirlemek için;
    gpsi yükledikten sonrada açabilirsin farketmez...
    explorer programı sayesınde sd kart içindeki .apk çalıştır
    sonra yüklemeye geçmeye başlaması lazım yükledikten sonra türkiye haritasını sdkart/ndrive/maps klasorune kopyala...işlem tamamlanır..
    tavsiyem kurduktan sonra gereksiz işaretleri simgeleri azalt daha rahat kullanırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: fadike

3G hizmetinin kapatılması nasıl mümkündür arkadaşlar?

ayarlar/kablosuz ağlar/mobil şebeke ye tıklı olmaması lazım....
  • BEYLER BU İŞİ BİLEN BİRİSİ ÇIKSIN GÜZELCE YENİ ALANLARA KOCAMANNN BİR MESAJ YAZSIN DESİN Kİ VİDEO İZLEMEK İÇİN ŞÖYŞE ŞÖYLE YAPMAK LAZIM İŞTE LİNKİ ŞUNU YAPMAK İÇİN ŞÖYLE YAPMAK LAZIM İŞTE LİNKİ GİBİSİNDEN (MESAJ BİRYERLERE GİTTİ GALİBA (GAYRİ) KARDEŞ :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

flash 10 for android 2.1 gibisinden bir dosya bulup yorumları okumadan yükledim. işe yaramadı. zaten yaramazmış..uygulamalar menüsünden kaldırdım ama artık makine kendi browserı ile internete girmiyor. flashlite plugine girince varsaılan olarak belirlenmdi diyor ve varsayılan olarak belirle linki aktif değil. cihazın kendi flashını nasıl yeniden aktive ederim..

yok fabrika ayarlarına geri dönmedim..fakat problemi çözdüm ve yine fakat ki çözüm yolumu tekrar bulamıyorum. flash plugini ile ilgili bir yere girdim sanırım telefon systemine. orada güncellemelri kaldır gibi bir seçenek vardı. onu tıkladım bu yazılım fabrika ayarlarına grei dönecek dedi yaptım oldu yani tüm telefonu değil sadece flash plugini yaptım ama nerden yaptım şimdi bulamıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: osman sasa

BEYLER BU İŞİ BİLEN BİRİSİ ÇIKSIN GÜZELCE YENİ ALANLARA KOCAMANNN BİR MESAJ YAZSIN DESİN Kİ VİDEO İZLEMEK İÇİN ŞÖYŞE ŞÖYLE YAPMAK LAZIM İŞTE LİNKİ ŞUNU YAPMAK İÇİN ŞÖYLE YAPMAK LAZIM İŞTE LİNKİ GİBİSİNDEN (MESAJ BİRYERLERE GİTTİ GALİBA (GAYRİ) KARDEŞ :) )

Ben kısaca açıklayayım. telefonda market yok , HTC syncte applikasyon kur yok ve de ayrıca telefonda dosya yöneticisi yok..HTC enteresan bir cihaz yapmış. Mesela Desireın HTCSyncimde applikasyon kur seçeneği var dolayısıyla bilgisayarındaki uygun aplikasyonu kuruyorsun ama bizde bu şans yok.En önce market dışı uygulamalara izin vermelisin. AYARLAR/UYGULAMALAR/BILINMEYEN KAYNAKLAR tıklı olmalı. Bunu yapmazsan market harici uygulama yükleyemezsin.

Önce linki daha önce verilmiş olan ANDexplorer ı kurmalısın. Bu telefona dosya yöneticisi yükleyecek , bu olmazsa hiç bişey yapamazsın.Çünkü telefon sadece bildiği resim müzik ve videoları görüyor uygulama yükleyici dosyaları görmüyor ..sen telefonu çıkarılabilir disk olarak tanıtıp herhangi bir apk dosyasını telefona atsan bile daha sonra telefonun kendisinde orada o dosyayı göremiyorsun andexplorer işte bunu görmeye , dolayısıyla çalıştırmaya yarıyor.

Linki bu. Buna telefonun browserından girmeli ve telefonuna indirip kurmalısın. Ben şöyle yaptım : başka bir emailden telefona verdiğim email adresine bu linki yolladım. telefondan bağlanıp maili açtım linke tıkladım. yalnız nasıl iniyor bilmiyorum bişekilde indi bende.
    http://handheld.softpedia.com/progDownload/AndExplorer-Download-76867.html

and explorerı kurduktan sonra. Bu aşağıdaki linkten skyfire ı bilgisayara indirip winrar ile açıyorsun.Bir .apk dosyası çıkıyor. .apk dosyasını bilgisyarında bir yere kaydet ..sonra telefonu çıkarılabili disk olarak bilgisyara bağlıyorsun ve bu .apk yı telefonda herhangi bir yere atıyorsun. daha sonra telefonu bilgisayardan ayırıyorsun (bildgisayara bağlı iken gene olmuyor) Telefonun içinde andexplorerı çalıştırıp dosyayı attığın yere gidiyorsun bu apk yı çalıştırıyorsun. o sana skyfire ı yüklüyor. Skyfire flash 10 gerektirmeden video gösteren ve en sık kullanılan internet browserı. youtube değil ama serbest olanları açıyor.
    http://www.dosya.tc/files/RbWzLS/Skyfire-Android.rar.html GAYRI ilk sayfada mı ikinci sayfada mı ne youtube için DNS ayarlarını verdi ama ben beceremedimm

Bu yöntemle bilgisayarına indirdiğin her apk dosyasını telefona yüklersin ..Silmek istediğin programı uygulamalar sekmesinden silers,n. .apk silmek istersen and explorerda sil seçeneği yok...bilgisayara bağlayıp oradan silmelisin.

dediğim gibi froyo upgrade yani 2.2 çıkınca - ki HTc 1-2 aya çıkacağını söyledi- buna ihtiyacımız kalmayacak froyoda flash 10 geliyor yani videoları kendi browserından izleyeceğiz. inşallah ericsson xperidaki gibi HD video kaydı da gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 4 Eylül 2010; 23:03:54 >

• quote:

bendede şöyle birşey var önceki telefonda full çekerdi ama aynı yerdeyim 2 diş çekiyor hep

mobil şebeke ayarlarindan sadece gsm secersen duzelebilir.bende de olmuştu aynisi.bu başlıkta var mesajim görebilirsin.
  • Maşallah. 24 saat uğramadık başlığa, forum almış başını gitmiş...

Xrayted için: Ben flash 10 yükledim. Opera mini için. Ancak işe yaramadığından (yada ben öyle sandım. şimdiye kadar yüklediğim en büyük genişletme idi 10 Mb yakın) silmiştim. Bu arada bir sorunla da karşılaşmadım. şimdilik kendi tarayıcısı ile idare ediyoruz.
  • arkadaşlar tel. u bugun kullandım teknosada.Birkaç sorum var?GPS internetsiz kullanılmıyor mu?Android marketi kullanamıyor muyuz?Nfs real ftbol tarzı oyunları oynayabilir miyim?
  • Dostum oyun oynayacaksan yeni ipod touch almalısın adamlar harika bir şey yapmışlar yine ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

arkadaşlar tel. u bugun kullandım teknosada.Birkaç sorum var?GPS internetsiz kullanılmıyor mu?Android marketi kullanamıyor muyuz?Nfs real ftbol tarzı oyunları oynayabilir miyim?

android market wildfire için türkiye de kapalı,ama açmanın yolu var telefonun romunu custom ya da avrupa romuna değiştirisen markette açılıyor ama garanti dışı kalıyorsunuz...
    şöyleki;
    http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=316&cat=3&dl_id=982
    adresinden sync programı ındırırsen bılgısayardan dırek oyun uygulama felan kurarbılırsın ya da ESFİLEEXPLORER gibi dosya tarayıcı yuklersen sd kartına ulasıp oradan .apk uzantılı uygulama veya oyunları direk telefondan yukleyebilirsin...
    suygulama ve oyun sitelerini geçmiş sayfalardan bulabilirsin...

android için bir cok oyun bulunmakta dediğiniz oyun vardır elbet..
    gps interneti kullanmaz sadce gps acıksa ama...
    lütfen forumu takip edelim arkadaslar önceki sayfalarda sorularınıza cevap vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

flash 10 for android 2.1 gibisinden bir dosya bulup yorumları okumadan yükledim. işe yaramadı. zaten yaramazmış..uygulamalar menüsünden kaldırdım ama artık makine kendi browserı ile internete girmiyor. flashlite plugine girince varsaılan olarak belirlenmdi diyor ve varsayılan olarak belirle linki aktif değil. cihazın kendi flashını nasıl yeniden aktive ederim..

yok fabrika ayarlarına geri dönmedim..fakat problemi çözdüm ve yine fakat ki çözüm yolumu tekrar bulamıyorum. flash plugini ile ilgili bir yere girdim sanırım telefon systemine. orada güncellemelri kaldır gibi bir seçenek vardı. onu tıkladım bu yazılım fabrika ayarlarına grei dönecek dedi yaptım oldu yani tüm telefonu değil sadece flash plugini yaptım ama nerden yaptım şimdi bulamıyorum.

quote:

BEYLER BU İŞİ BİLEN BİRİSİ ÇIKSIN GÜZELCE YENİ ALANLARA KOCAMANNN BİR MESAJ YAZSIN DESİN Kİ VİDEO İZLEMEK İÇİN ŞÖYŞE ŞÖYLE YAPMAK LAZIM İŞTE LİNKİ ŞUNU YAPMAK İÇİN ŞÖYLE YAPMAK LAZIM İŞTE LİNKİ GİBİSİNDEN (MESAJ BİRYERLERE GİTTİ GALİBA (GAYRİ) KARDEŞ :) )

Ben kısaca açıklayayım. telefonda market yok , HTC syncte applikasyon kur yok ve de ayrıca telefonda dosya yöneticisi yok..HTC enteresan bir cihaz yapmış. Mesela Desireın HTCSyncimde applikasyon kur seçeneği var dolayısıyla bilgisayarındaki uygun aplikasyonu kuruyorsun ama bizde bu şans yok.En önce market dışı uygulamalara izin vermelisin. AYARLAR/UYGULAMALAR/BILINMEYEN KAYNAKLAR tıklı olmalı. Bunu yapmazsan market harici uygulama yükleyemezsin.

Önce linki daha önce verilmiş olan ANDexplorer ı kurmalısın. Bu telefona dosya yöneticisi yükleyecek , bu olmazsa hiç bişey yapamazsın.Çünkü telefon sadece bildiği resim müzik ve videoları görüyor uygulama yükleyici dosyaları görmüyor ..sen telefonu çıkarılabilir disk olarak tanıtıp herhangi bir apk dosyasını telefona atsan bile daha sonra telefonun kendisinde orada o dosyayı göremiyorsun andexplorer işte bunu görmeye , dolayısıyla çalıştırmaya yarıyor.

Linki bu. Buna telefonun browserından girmeli ve telefonuna indirip kurmalısın. Ben şöyle yaptım : başka bir emailden telefona verdiğim email adresine bu linki yolladım. telefondan bağlanıp maili açtım linke tıkladım. yalnız nasıl iniyor bilmiyorum bişekilde indi bende.
    http://handheld.softpedia.com/progDownload/AndExplorer-Download-76867.html

and explorerı kurduktan sonra. Bu aşağıdaki linkten skyfire ı bilgisayara indirip winrar ile açıyorsun.Bir .apk dosyası çıkıyor. .apk dosyasını bilgisyarında bir yere kaydet ..sonra telefonu çıkarılabili disk olarak bilgisyara bağlıyorsun ve bu .apk yı telefonda herhangi bir yere atıyorsun. daha sonra telefonu bilgisayardan ayırıyorsun (bildgisayara bağlı iken gene olmuyor) Telefonun içinde andexplorerı çalıştırıp dosyayı attığın yere gidiyorsun bu apk yı çalıştırıyorsun. o sana skyfire ı yüklüyor. Skyfire flash 10 gerektirmeden video gösteren ve en sık kullanılan internet browserı. youtube değil ama serbest olanları açıyor.
    http://www.dosya.tc/files/RbWzLS/Skyfire-Android.rar.html GAYRI ilk sayfada mı ikinci sayfada mı ne youtube için DNS ayarlarını verdi ama ben beceremedimm

Bu yöntemle bilgisayarına indirdiğin her apk dosyasını telefona yüklersin ..Silmek istediğin programı uygulamalar sekmesinden silers,n. .apk silmek istersen and explorerda sil seçeneği yok...bilgisayara bağlayıp oradan silmelisin.

dediğim gibi froyo upgrade yani 2.2 çıkınca - ki HTc 1-2 aya çıkacağını söyledi- buna ihtiyacımız kalmayacak froyoda flash 10 geliyor yani videoları kendi browserından izleyeceğiz. inşallah ericsson xperidaki gibi HD video kaydı da gelir

Binbaşım teşekkürler yeni şeyler keşfettikçe bıze aktarırsanız sevınırız

• TAM 1 HAFTADIR KULLANIYORUM TELEFONU.

1. fLASH EKLENTİLERİNİ KENDİ BROWSER İ OYNATIYOR
    2. yOUTUBE VİDEOLARINI RAHATLIKLA İZLEYEBİLİYORUM. HATTA ONLİNE FİLM İZLEME SİTELERİNDEKİ FİLİMLERİ BİLE İZLEYEBİLDİM.
    3. pİL SÜRESİ ORTALAMA 1 GÜN GİDİYOR. (GÜN BOYU WİFİ AÇIK, MÜZİK+ 3-4 SAAT OYUN) VE PROGRAM DENEMELERİ VE DELİNİN ŞEYİYLE OYNADIĞI MİSALİ WİLDFİR'İMLA OYNUYORUM
    4. aPK UZANTILI DOSYALAR BİRÇOK SİTEDE MEVCUT HERKES MARKET MARKET DİYOR AMA MARKET TÜRKİYEDE AÇILINCA DA BU SEFER KİMSE 3-5 DOLAR VERİP MARKETTEN PROGRAM İNDİRMEYECEK EMİN OLUN.
    5. jAVA UZANTILI DOSYALARI APK UZANTISINA DÖNÜŞTÜRÜP WİLDFİRE DA ÇALIŞTIRABİLİYORSUNUZ. aNCAK BAZI PROGRAMLAR EKRAN İLE SENKRONİZE OLAMIYOR. ÖRNEĞİNB CEPANAHTAR DÖNÜŞÜMÜ UYUMLU İKEN İŞ CEP AYNI UYUMU SAĞLAYAMIYOR.
    6. EVİMDEKİ KABLOLU MODEMİMDEN ACCESS POİNT YARDIMI İLE RAHATÇA WİLDFİRE'DAN İNT. GİREBİLİYORUM. YOUTUBE AYARLARI İÇİN KULLANDIĞIM DNS 208.67.222.222-208.67.220.220 IP ADRESİ İSE PC NİN 1 FAZLASI YADA EKSİĞİ. EĞER AYNI IP ADRESLERİNİ KULLANIRSANIZ WİFİ BAĞLIYKEN BİLGİSAYARDA İNT. BAĞLANTISI KESİLİYOR.
    7. TWİTER, FACE, GOOGLE VE TELEFON DEFTERİ SENKRONİZASYONU MÜKEMMEL, HESAPLARI 1 İSİM ALTINDA BAĞLAYAVBİLİYORUZ.
    8. KAMERAYI FAZLA KULLANAMDIM ANCAK EKRAN ÜZERİNE DOKUNARAK İSTENİLEN NOKTAYA ODAK YAPABİLMESİ SÜPER.
    9. RADYO ÇEKİMİ OLDUKÇA İYİ
    10. DÜN İNTERNETTEN WİFİ İLE 65-70 kb/S KADAR VERİ TRANSFERİ YAPABİLDİĞİNİ GÖRDÜM.
    11. GOOGLE MAP OLDUKÇA KULLANIŞLI. ALTERNATİF OLARAK NDRİVE OLDUKÇA İSTİKRARLI ÇALIŞYOR. HERHANGİ DONMA, BAĞLANAMAMA GİBİ BİR SORUNLA KARŞILŞMADIM.
    12. OFİS UYGULAMALARINI KOLAYCA AÇABİLİYOR (PDF, EXCEL, WORD, POWERPOİNT)
    13. PROGRAM ÖNERİLERİM: TARAYICI MİNİOPERA, DOLPHİN BROWSER, OYUNLAR: ROBODEFENCE, TALKİNG TOM, rUSH hOUR, pROGRMALAR: SPB TV (TV İZLEME PROGRMAMI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. tÜRKİYE-KAZAKİSTAN MAÇINI SORUNSUZ İZLEDİM), aPP REMOVER, ANDeXPLORER, JAVA2MD,cOMPASS, EASY METAL DEDEKTOR, mSN dROİD, pİCSAY PRO (RESİM İŞLEME PROGRAMI), sLİDE SAMYXFLASH..
    14. dOKUNMATİĞİ ÇOK İYİ, ARAYÜZLERİ TAMAMEN KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİYOR.
    15. HTC SYNC USB İLE BAĞLAMAK YERİNE PC YE BLUETOOTH İLE BAĞLANIN. DAHA VERİMLİ DOSYA AKTARIMI ELDE EDECEKSİNİZ.

ŞİMDİLİK BUNLAR
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernick -- 5 Eylül 2010; 0:23:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

arkadaşlar tel. u bugun kullandım teknosada.Birkaç sorum var?GPS internetsiz kullanılmıyor mu?Android marketi kullanamıyor muyuz?Nfs real ftbol tarzı oyunları oynayabilir miyim?

android market wildfire için türkiye de kapalı,....

İlave edelim: Android Market Türkiye'de herkese kapalı. Google'ın tasarrufu. Google checkout sistemi Türkiye'de yok.

İkinci sayfada yazmıştım:
    telefonumda neden market uygulaması yok sorusuna HTC'den cevap geldi:

HTC
    Dear ........,

Sayın .......... Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz. Google Android market programini Turkiye icin desteklememektedir.Android market Google yonetiminde ozel bir programdir ve simdiye kadar Android marketin Turkiye'de kullanilabilmesi acisindan henuz Google tarafindan bir onay gelmemistir. Telefonunuz icin uygun program ve dosyalari internet arama motorlari araciligiyla bulup indirebilirisiniz. Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

http://www.htc.com/uk/howto.aspx?id=3400&type=1&p_id=316

açıklama aşağıda:
    Important:

* You need a Google Checkout account to purchase items on Android Market. See Creating a Google Checkout account to set up a Google Checkout account if you do not have one.
    * Be cautious when downloading apps that have access to your phone’s functions or a significant amount of your data. You’re responsible for the results of using downloaded apps on your phone.

1. From the Home screen, tap > Market. When you open Android Market for the first time, the Terms of Service window will appear. Tap Accept to continue.
    2. To find an app in Android Market:

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

quote:

siz neden ole yontemlerle yukleme yapıosunz ben direk sync den tele attım atar atmaz yüklenio zaten sonra haritayi klasor içine atiosun disck baglanıp o kadar gayet basit ve kolay yukleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davedevil -- 5 Eylül 2010; 1:26:33 >

• Arkadaşlar telefonu yeni alan bir arkadaşın neler yapması gerektiğini sırasıyla bir arkadaşımız yazarsa çok iyi olur.Ben şahsen telefonu alıcam ilk şarj olayını nasıl yapcam, hangi programları yükliceğim vs. hiçbir bilgim yok.Bir arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur valla.
  • Arkadaşlar telefonu türkiyeye başka bir firma ne zaman getircek?Beyaz modelde gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernick

TAM 1 HAFTADIR KULLANIYORUM TELEFONU.

1. fLASH EKLENTİLERİNİ KENDİ BROWSER İ OYNATIYOR
    2. yOUTUBE VİDEOLARINI RAHATLIKLA İZLEYEBİLİYORUM. HATTA ONLİNE FİLM İZLEME SİTELERİNDEKİ FİLİMLERİ BİLE İZLEYEBİLDİM.
    3. pİL SÜRESİ ORTALAMA 1 GÜN GİDİYOR. (GÜN BOYU WİFİ AÇIK, MÜZİK+ 3-4 SAAT OYUN) VE PROGRAM DENEMELERİ VE DELİNİN ŞEYİYLE OYNADIĞI MİSALİ WİLDFİR'İMLA OYNUYORUM
    4. aPK UZANTILI DOSYALAR BİRÇOK SİTEDE MEVCUT HERKES MARKET MARKET DİYOR AMA MARKET TÜRKİYEDE AÇILINCA DA BU SEFER KİMSE 3-5 DOLAR VERİP MARKETTEN PROGRAM İNDİRMEYECEK EMİN OLUN.
    5. jAVA UZANTILI DOSYALARI APK UZANTISINA DÖNÜŞTÜRÜP WİLDFİRE DA ÇALIŞTIRABİLİYORSUNUZ. aNCAK BAZI PROGRAMLAR EKRAN İLE SENKRONİZE OLAMIYOR. ÖRNEĞİNB CEPANAHTAR DÖNÜŞÜMÜ UYUMLU İKEN İŞ CEP AYNI UYUMU SAĞLAYAMIYOR.
    6. EVİMDEKİ KABLOLU MODEMİMDEN ACCESS POİNT YARDIMI İLE RAHATÇA WİLDFİRE'DAN İNT. GİREBİLİYORUM. YOUTUBE AYARLARI İÇİN KULLANDIĞIM DNS 208.67.222.222-208.67.220.220 IP ADRESİ İSE PC NİN 1 FAZLASI YADA EKSİĞİ. EĞER AYNI IP ADRESLERİNİ KULLANIRSANIZ WİFİ BAĞLIYKEN BİLGİSAYARDA İNT. BAĞLANTISI KESİLİYOR.
    7. TWİTER, FACE, GOOGLE VE TELEFON DEFTERİ SENKRONİZASYONU MÜKEMMEL, HESAPLARI 1 İSİM ALTINDA BAĞLAYAVBİLİYORUZ.
    8. KAMERAYI FAZLA KULLANAMDIM ANCAK EKRAN ÜZERİNE DOKUNARAK İSTENİLEN NOKTAYA ODAK YAPABİLMESİ SÜPER.
    9. RADYO ÇEKİMİ OLDUKÇA İYİ
    10. DÜN İNTERNETTEN WİFİ İLE 65-70 kb/S KADAR VERİ TRANSFERİ YAPABİLDİĞİNİ GÖRDÜM.
    11. GOOGLE MAP OLDUKÇA KULLANIŞLI. ALTERNATİF OLARAK NDRİVE OLDUKÇA İSTİKRARLI ÇALIŞYOR. HERHANGİ DONMA, BAĞLANAMAMA GİBİ BİR SORUNLA KARŞILŞMADIM.
    12. OFİS UYGULAMALARINI KOLAYCA AÇABİLİYOR (PDF, EXCEL, WORD, POWERPOİNT)
    13. PROGRAM ÖNERİLERİM: TARAYICI MİNİOPERA, DOLPHİN BROWSER, OYUNLAR: ROBODEFENCE, TALKİNG TOM, rUSH hOUR, pROGRMALAR: SPB TV (TV İZLEME PROGRMAMI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. tÜRKİYE-KAZAKİSTAN MAÇINI SORUNSUZ İZLEDİM), aPP REMOVER, ANDeXPLORER, JAVA2MD,cOMPASS, EASY METAL DEDEKTOR, mSN dROİD, pİCSAY PRO (RESİM İŞLEME PROGRAMI), sLİDE SAMYXFLASH..
    14. dOKUNMATİĞİ ÇOK İYİ, ARAYÜZLERİ TAMAMEN KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİYOR.
    15. HTC SYNC USB İLE BAĞLAMAK YERİNE PC YE BLUETOOTH İLE BAĞLANIN. DAHA VERİMLİ DOSYA AKTARIMI ELDE EDECEKSİNİZ.

ŞİMDİLİK BUNLAR
    .

faydalı bi inceleme olmuş arkadaşım. bende teknosa da inceledim telefonu, çok hoşuma gitti. muhtemelen maaş dan sonra alcam bende :) sana sormak istediğim bi kaç husus var. cevaplarsan sevinirim. bu soruların cevabını bilen diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum...
    youtube videolarını rahat izliyorum demişsin. forumda okuduğum kadarıyla bunu başarabilen pek kimse yok. sen nasıl başardın? herhangi bi programmı kurdun? yoksa kendi kendine mi açıldı?
    evindeki KABLOLU modemden wildfire a nasıl bağlandın? ben en çok bunu merak ettim. ama az önce yaptığım araştırma ile gördümki böyle modemler varmış. h.b da 60 liraya. ondan da almalı... :)
    bluetooth ile veri aktarımı, dosya paylaşımı tam olarak yapılabiliyormu? o zaman biri marketten bi programa para verir, indirir, sonra paylaşır. bunu önlemenin (program yapıcılar için) bi yolu varmı? yoksa herkes yapabilirmi?
    cevaplar için şimdiden herkese teşekkür ederim...
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remarque -- 5 Eylül 2010; 10:26:29 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.