Şimdi Ara

HTC Wildfire (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ernick kullandığın program ve oyunları rarlayıp yollama şansın var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: remarque

quote:

Orijinalden alıntı: ernick

TAM 1 HAFTADIR KULLANIYORUM TELEFONU.

1. fLASH EKLENTİLERİNİ KENDİ BROWSER İ OYNATIYOR
    2. yOUTUBE VİDEOLARINI RAHATLIKLA İZLEYEBİLİYORUM. HATTA ONLİNE FİLM İZLEME SİTELERİNDEKİ FİLİMLERİ BİLE İZLEYEBİLDİM.
    3. pİL SÜRESİ ORTALAMA 1 GÜN GİDİYOR. (GÜN BOYU WİFİ AÇIK, MÜZİK+ 3-4 SAAT OYUN) VE PROGRAM DENEMELERİ VE DELİNİN ŞEYİYLE OYNADIĞI MİSALİ WİLDFİR'İMLA OYNUYORUM
    4. aPK UZANTILI DOSYALAR BİRÇOK SİTEDE MEVCUT HERKES MARKET MARKET DİYOR AMA MARKET TÜRKİYEDE AÇILINCA DA BU SEFER KİMSE 3-5 DOLAR VERİP MARKETTEN PROGRAM İNDİRMEYECEK EMİN OLUN.
    5. jAVA UZANTILI DOSYALARI APK UZANTISINA DÖNÜŞTÜRÜP WİLDFİRE DA ÇALIŞTIRABİLİYORSUNUZ. aNCAK BAZI PROGRAMLAR EKRAN İLE SENKRONİZE OLAMIYOR. ÖRNEĞİNB CEPANAHTAR DÖNÜŞÜMÜ UYUMLU İKEN İŞ CEP AYNI UYUMU SAĞLAYAMIYOR.
    6. EVİMDEKİ KABLOLU MODEMİMDEN ACCESS POİNT YARDIMI İLE RAHATÇA WİLDFİRE'DAN İNT. GİREBİLİYORUM. YOUTUBE AYARLARI İÇİN KULLANDIĞIM DNS 208.67.222.222-208.67.220.220 IP ADRESİ İSE PC NİN 1 FAZLASI YADA EKSİĞİ. EĞER AYNI IP ADRESLERİNİ KULLANIRSANIZ WİFİ BAĞLIYKEN BİLGİSAYARDA İNT. BAĞLANTISI KESİLİYOR.
    7. TWİTER, FACE, GOOGLE VE TELEFON DEFTERİ SENKRONİZASYONU MÜKEMMEL, HESAPLARI 1 İSİM ALTINDA BAĞLAYAVBİLİYORUZ.
    8. KAMERAYI FAZLA KULLANAMDIM ANCAK EKRAN ÜZERİNE DOKUNARAK İSTENİLEN NOKTAYA ODAK YAPABİLMESİ SÜPER.
    9. RADYO ÇEKİMİ OLDUKÇA İYİ
    10. DÜN İNTERNETTEN WİFİ İLE 65-70 kb/S KADAR VERİ TRANSFERİ YAPABİLDİĞİNİ GÖRDÜM.
    11. GOOGLE MAP OLDUKÇA KULLANIŞLI. ALTERNATİF OLARAK NDRİVE OLDUKÇA İSTİKRARLI ÇALIŞYOR. HERHANGİ DONMA, BAĞLANAMAMA GİBİ BİR SORUNLA KARŞILŞMADIM.
    12. OFİS UYGULAMALARINI KOLAYCA AÇABİLİYOR (PDF, EXCEL, WORD, POWERPOİNT)
    13. PROGRAM ÖNERİLERİM: TARAYICI MİNİOPERA, DOLPHİN BROWSER, OYUNLAR: ROBODEFENCE, TALKİNG TOM, rUSH hOUR, pROGRMALAR: SPB TV (TV İZLEME PROGRMAMI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. tÜRKİYE-KAZAKİSTAN MAÇINI SORUNSUZ İZLEDİM), aPP REMOVER, ANDeXPLORER, JAVA2MD,cOMPASS, EASY METAL DEDEKTOR, mSN dROİD, pİCSAY PRO (RESİM İŞLEME PROGRAMI), sLİDE SAMYXFLASH..
    14. dOKUNMATİĞİ ÇOK İYİ, ARAYÜZLERİ TAMAMEN KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİYOR.
    15. HTC SYNC USB İLE BAĞLAMAK YERİNE PC YE BLUETOOTH İLE BAĞLANIN. DAHA VERİMLİ DOSYA AKTARIMI ELDE EDECEKSİNİZ.

ŞİMDİLİK BUNLAR
    .

faydalı bi inceleme olmuş arkadaşım. bende teknosa da inceledim telefonu, çok hoşuma gitti. muhtemelen maaş dan sonra alcam bende :) sana sormak istediğim bi kaç husus var. cevaplarsan sevinirim. bu soruların cevabını bilen diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum...
    youtube videolarını rahat izliyorum demişsin. forumda okuduğum kadarıyla bunu başarabilen pek kimse yok. sen nasıl başardın? herhangi bi programmı kurdun? yoksa kendi kendine mi açıldı?
    evindeki KABLOLU modemden wildfire a nasıl bağlandın? ben en çok bunu merak ettim. ama az önce yaptığım araştırma ile gördümki böyle modemler varmış. h.b da 60 liraya. ondan da almalı... :)
    bluetooth ile veri aktarımı, dosya paylaşımı tam olarak yapılabiliyormu? o zaman biri marketten bi programa para verir, indirir, sonra paylaşır. bunu önlemenin (program yapıcılar için) bi yolu varmı? yoksa herkes yapabilirmi?
    cevaplar için şimdiden herkese teşekkür ederim...
    saygılar...

Kablolu modem kullanıcıları eğer modemlerini değiştirmek istemiyorlasa Bir Kablosuz erişim noktası (AP) edinip wireless ağ oluşturabilirler. TP-Link yaklaşık 30-35 USD gibi fiyatı.
    Youtube giriş için PC de kullandığım DNS leri (208.67.222.222-208.67.220.220) Wildfire da aynı şekilde ayarladım. Videolar için herhangi bir flash oynatıcı kullanmıyorum. HTC Flash Player yetiyor.
    PC ye indirdiğim dosyaları 2 şekilde Sd karta atabilirsiniz. Ya kablo aracılığı ile USB den yada 3-5 dolara alacağınız Bluetooth sensörü ile Wildfire dan Bluetooth u açıp PC ye tanıtarak. Bluetooth her seferinde USB tak çıkar olayını ortadan kaldırıyor. Şuana kadar paralı bir program kullanmadım bu nedenle 1 kişi indirir diğerler ikullanır mı bilemiyorum.

• Marketteki uygulamaların çoğu ücretsiz. Markette tüm uygulamalar elinizin altında olduğu için büyük kolaylık oluyor. Olmazsa olmaz bir şey değil tabiki market ama büyük kolaylık sağlıyor.

İndirilen ücretli uygulamalar indirildiği telefona has oluyordur büyük ihtimalle. Telefonun imei numrasına özgü bir şifre veriyorlardır o şekilde kuruluyordur büyük ihtimalle. Ben de tam olarak bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsen

@ernick kullandığın program ve oyunları rarlayıp yollama şansın var mı ?

http://hotfile.com/dl/67160735/fbc36de/Android.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernick

quote:

Orijinalden alıntı: orsen

@ernick kullandığın program ve oyunları rarlayıp yollama şansın var mı ?

http://hotfile.com/dl/67160735/fbc36de/Android.rar.html

ellerine sağlık çok teşekkürler
  • @ernick SpbTV yi ücretli mi kullanıyorsun? Öyle yazıyor da sitesinde falan. Elinde adres var ve paylaşabilirsen sevinirim. Ayrıca Türkçe kanallar var mı?
  • http://hotfile.com/dl/67171380/25b095f/warships_ht_hero.apk.html

Grafikleri çok iyi. Amiral battı. Tam uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.n.3.s

@ernick SpbTV yi ücretli mi kullanıyorsun? Öyle yazıyor da sitesinde falan. Elinde adres var ve paylaşabilirsen sevinirim. Ayrıca Türkçe kanallar var mı?

Dostum onun serial i vardı. nereden indirdim hatırlamıyorum ama bulursam paylaşırım 10-12 tane Türkçe kanal mevcut. TRT serisi Show tv Samanyolu hatırladıklarım.
  • Merhaba arkadaşlar,

http://rapid share.com/files/417203945/YouTube.apk

Android için youtube uygulaması, bu uygulama ile youtube'a girebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcnsntrk -- 5 Eylül 2010; 15:23:31 >
  • yarım saat önce teknosa mağazasından aldım, 5800 cihazımın yerine e72 ile birlikte kullanacağım.
  • merhaba.

wildfire ımız için offline sözlük kullanan arkadaşlarımızdan tavsiye ve link alablirmiyiz?

teşekkür ederim.
  • Aşağıdaki linklerden birinden SPB TV V1.1' indirebilirsiniz. Ben indirip kurdum ve çalıştırdım. Serial falan istemedi. Sanırım kendinden full.
    http://rapid------------------------share.com/files/301564554/spb_tv_full.apk
    (Linkteki ------------------------- leri silin).

http://www.mega-----------------upload.com/?d=TT2GR3XY
    (Linkteki -------------------- leri silin).

http://www.mediafire.com/?gjhnonzytgk

Baya bir araştırmıştım daha önce; sanırım offline olarak kullanabileceğimiz bir sözlük yok şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Eylül 2010; 16:57:31 >

• selam arkadaslar. ben de wildfire'ı bugün aldım,şuan şarj oluyor. ancak ilk şarj süresinin ne kadar olduğunu sormayı unuttum alırken.bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miam

selam arkadaslar. ben de wildfire'ı bugün aldım,şuan şarj oluyor. ancak ilk şarj süresinin ne kadar olduğunu sormayı unuttum alırken.bir fikri olan var mı?

3 saatte tam sarj oluyor, tefondaki sarj rengi yesil olunca cek...hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoolook -- 5 Eylül 2010; 17:12:51 >
  • Arkadaşlar selamlar, bu konunun her sayfasını her mesajını dün akşam 4 saate yakın bir sürede okudum, paylaşımları için herkese teşekkür ederim. Bende bugün arkadaşıma amerikadan aldırdım bir tane, hayırlısıyla ayın 20 si gibi gelecek. Geldiği vakit daha çok başınızı ağrıtacağım kesin ancak şu anda merak ettiğim bir konu var, marketten yararlanamıyor şu anda türkiyede satılan wildfirelar, peki amerikadan alınan wildfire ile yararlanabilecekmiyim acaba bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr StEaLtH

Arkadaşlar selamlar, bu konunun her sayfasını her mesajını dün akşam 4 saate yakın bir sürede okudum, paylaşımları için herkese teşekkür ederim. Bende bugün arkadaşıma amerikadan aldırdım bir tane, hayırlısıyla ayın 20 si gibi gelecek. Geldiği vakit daha çok başınızı ağrıtacağım kesin ancak şu anda merak ettiğim bir konu var, marketten yararlanamıyor şu anda türkiyede satılan wildfirelar, peki amerikadan alınan wildfire ile yararlanabilecekmiyim acaba bilgisi olan varmı?

büyük bi ihtimalle evet,çünkü romun amerika olacagı için sıkıntı yaşamayacagını umuyorum dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

Orijinalden alıntı: Mr StEaLtH

Arkadaşlar selamlar, bu konunun her sayfasını her mesajını dün akşam 4 saate yakın bir sürede okudum, paylaşımları için herkese teşekkür ederim. Bende bugün arkadaşıma amerikadan aldırdım bir tane, hayırlısıyla ayın 20 si gibi gelecek. Geldiği vakit daha çok başınızı ağrıtacağım kesin ancak şu anda merak ettiğim bir konu var, marketten yararlanamıyor şu anda türkiyede satılan wildfirelar, peki amerikadan alınan wildfire ile yararlanabilecekmiyim acaba bilgisi olan varmı?

büyük bi ihtimalle evet,çünkü romun amerika olacagı için sıkıntı yaşamayacagını umuyorum dostum...

Sevindim şimdi

• Dosya yöneticisini bulamadım telefonda :( ayrıca program yüklemeyi beceremedim nasıl yükleniyo program buna, dosya yöneticisi ve taskman yüklücem ??
  • Paylaşım için teşekkürler. Deneme sürümü de olabilir öyle bir şey okumuştum, satın almazsan diye. Bir deneyeyim
    quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Aşağıdaki linklerden birinden SPB TV V1.1' indirebilirsiniz. Ben indirip kurdum ve çalıştırdım. Serial falan istemedi. Sanırım kendinden full.
    http://rapid------------------------share.com/files/301564554/spb_tv_full.apk
    (Linkteki ------------------------- leri silin).

http://www.mega-----------------upload.com/?d=TT2GR3XY
    (Linkteki -------------------- leri silin).

http://www.mediafire.com/?gjhnonzytgk

Baya bir araştırmıştım daha önce; sanırım offline olarak kullanabileceğimiz bir sözlük yok şu anda.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.