Şimdi Ara

HTC Wildfire (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı uygulamalarda ekran yarım ekran falan çıkıyormuş doğru mu?
  • Şu ana kadar karşılaşmadım.
    quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar bazı uygulamalarda ekran yarım ekran falan çıkıyormuş doğru mu?
  • Hala Aklım Karışık Ya Proğram Ve Oyun Sorunu Çekmek İstemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 3 Eylül 2010; 18:18:41 >
  • Ne bakımdan karışık? Netten bir sürü uygulama yükleyebilirsin. Bugün 30-40 tane indirdim deniyorum hep=)
    quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Hala Aklım Karışık Ya Proğram Ve Oyun Sorunu Çekmek İstemiyorum
  • ben teknosayı sevmediğim içn bekleyeceğimi belirtmiştim.Ve diğer online satış yapan sitelere yazdım ne zaman geleceğine dair?Almayı planlayanlar var ise beklesin bayramdan sonra hızlıal.com da satışa sunulacakmış.Hepsiburada.com ise teknosa nın satışı benim umurumda değil deyip cevap vermedi.En azından piyasada başka yerlerde satılsın rekabet olsun.Tekelden teknosa 1 yıllığına satacak olması çok saçma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykanka

ben teknosayı sevmediğim içn bekleyeceğimi belirtmiştim.Ve diğer online satış yapan sitelere yazdım ne zaman geleceğine dair?Almayı planlayanlar var ise beklesin bayramdan sonra hızlıal.com da satışa sunulacakmış.Hepsiburada.com ise teknosa nın satışı benim umurumda değil deyip cevap vermedi.En azından piyasada başka yerlerde satılsın rekabet olsun.Tekelden teknosa 1 yıllığına satacak olması çok saçma :)

hızlıal.com iyi bi sitemi ?? ordan alırım iyiyse
  • arkadaşlar program sıkıntısı çekersiniz, özelliklede oyunlarda.Mesela piyasada onlarca navigasyon programı varken bizde android marketin olmayışı ve telfonun 240*320 olması seçenekleri 1e düşürüyor hani bir olmasada çok kısıtlı.Gerçi o birde işinize yarıyor.Oyun derseniz keza ondada durum aynı adam gibi çalışan ve farklı türlerde (abductionla doodlejump bir birine çok benzer) olan 5 oyundur heralde. Birde telefonu yeni alanlardan ricam lütfen özellikle 3,4 ve 5. sayfaları okumadan soru sormayın forumda kirlilik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykanka

ben teknosayı sevmediğim içn bekleyeceğimi belirtmiştim.Ve diğer online satış yapan sitelere yazdım ne zaman geleceğine dair?Almayı planlayanlar var ise beklesin bayramdan sonra hızlıal.com da satışa sunulacakmış.Hepsiburada.com ise teknosa nın satışı benim umurumda değil deyip cevap vermedi.En azından piyasada başka yerlerde satılsın rekabet olsun.Tekelden teknosa 1 yıllığına satacak olması çok saçma :)

yakın zamanda gelir inş. bekliyelim..
  • tus takımı nasıl acılıyor sadece ac kapa dugmesıne basarakmı baska yolu varmı varsa soylermısınız
  • hızlıal.com bana göre iyi başkasına kötü olabilir.benim birkaç laptop siparişimde sorun çıkmadı.Sadece hızlıal.com değil isteğim hepsiburada gibi sağlam güvenilir online internet üzerinden satış yapılması ve yaygınlaşması.hızlıal.com a eğer bayramdan sonra geliyorsa tahminim diğer yerlerede 1 hafta içinde dağılması yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman sasa

tus takımı nasıl acılıyor sadece ac kapa dugmesıne basarakmı baska yolu varmı varsa soylermısınız

Ekrana kendin belirlediğin bir deseni çizerek de açabiliyorsun.
  • keşke hemen yayılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nouma

quote:

tus takımı nasıl acılıyor sadece ac kapa dugmesıne basarakmı baska yolu varmı varsa soylermısınız

Ekrana kendin belirlediğin bir deseni çizerek de açabiliyorsun.

Bunu nereden yapıyoruz anlatırmısınız cevap ıcın cok tesekkur edıyorum
  • Menü->Ayarlar->Güvenlik->Kilit açma desenini belirle
    quote:

Bunu nereden yapıyoruz anlatırmısınız cevap ıcın cok tesekkur edıyorum
  • enes çavuşum çok teşekkür ederim bir sorum daha tuş takımı kendi kendine bir dakikada kapanıyo tamam ama ben o kapanmadan nasıl kapatabilirim
  • bir soru daha telefon o üstteki tuşa basmadan açılmıyor o tuşa basıyorum ekran geliyor öyle dediğinizi yapıp açıyorum ben her defasında o aç kapa düğmesine basmak zorundamıyım bunun bi ayarı olmalı
  • enes çavuş ve gayrı üstad nihayet anladım. and ı yükledim. skyfire ı da yükledim. youtube değil ama diğer videoları açabiliyorum..

BU arada mantıklı mı bilmiyorum ama ben bişey yapıyorum. Ben de internet paketi yok dolayısıyla yolda falan internete bağanamıyorum. youtubeda beğendiğim videonun URL sini kopyalıyorum. Bunu keepvid.com daki mavi kutuya yapıştırıp download tıklıyorum. aşağıda thumbnail ve 5-6 link oluşuyor gelenelde en son mp4 linki çıkıyor bunu tıklayıp bilgisayara indiriyorum. onu da SD carda aktarıyorum and ile rahatça açıyorum. ufaktan video arşivim oluşuyor..
  • bi problemimiz daha var bu telefona acil kılıf lazım güzelim ekran cebimizde bozuk para anahtar derken yalan olur
  • quote:

bir soru daha telefon o üstteki tuşa basmadan açılmıyor o tuşa basıyorum ekran geliyor öyle dediğinizi yapıp açıyorum ben her defasında o aç kapa düğmesine basmak zorundamıyım bunun bi ayarı olmalı

ben kullanım seklimi anlatayim.
    kilitlemek için üstteki düğmeye basıyorum.
    açmak icin üstteki düğmeye basıyorum, ekranda aşağıya çekme hareketi yapıyorum.
    standart hali de bu sanirim.

kılıf önerisi ben de istiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svorhdin -- 3 Eylül 2010; 23:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosonsuz

quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

@VVVertigo : Sorunda o ya, wifisi çalışmayan telefon kakaladı teknosa

Anında git değiştir. İlk hafta koşulsuz değiştirme hakkın var zaten.

Gittim kardeşim çalmadığım kapı etmediğim laf kalmadı ama değiştirmiyorlar, serviste tamir ettirelim dediler sinirlendim vurdum kapıyı cıktım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.