Şimdi Ara

HTC Wildfire (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isosonsuz

http://****.com/files/416539947/Ndrive_turkiye.zip

İçinde Ndrive 10.1.15 androboost.apk ile turkiye haritası var.
    Önce apk uzantılı dosyayı kurun.
    Sonra programı başlatıp dil seçeneklerini ayarlayıp navigasyon sesini seçin.
    Sonra program internete bağlanıp 35 mb civarı ses dosyası ve arayüz indiriyor. Bu yüzden programı kurmadan wireless ı açın.
    Program kurulumu bitirince harita soruyor onu da indirim mi diyor. orda programdan çıkıp Sdcartta ndrive klasörü içindeki MAPS klasörüne tr haritasını olduğu gibi atın..program çalışmaya hazır hale geliyor..
    Kolay gelsin. Yıldızlı yer "r a p i d s h a r e"

Not: Programı kurunca çalıştırmadan haritayı atmaya kalkarsanız adı geçen klasörleri bulamayacaksınız çünkü klasörler kurulumda değil program açılınca oluşturuluyor.

LeonarT` yukarıda çok güzel anlatmış ndrive yüklemenin yolunu. ben denedim oldu. çok ta güzel o yolu izlemen gerekiyor.

ancak eğer ki telefonuna file menager programlarından bir tane yüklemediysen sd karta yüklediğin hiçbir programı kuramayacaksın anlamına gelir . ben andexplorer yükledim telefonuma. NOT: eğer filemenager programın varsa bu kısmı dikkate alma:)

• @VVVertigo

teşekkür ederim ama benim bu uygulama için biraz daha beklemem gerek sanırım çünkü cihazımda wi-fi yok o yüzden o bahsedilen 35mblık dosyayı indiremeyeceğim. teknosa mağazası kazık attıda ayıptır sölemesi bozuk teli kakaladı :) artık bi hal çaresine bakınca tekrar denerim navigasyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.n.3.s

Arkadaşlar ayarlar->kablosuz özelliği ve ağlar ->mobil şebekeler ->şebeke modunda ne seçili sizde?
    GSM/WCDMA otomatik seçiliymiş bende. Onu sadece GSM olarak seçtim şu an. WCDMA 3G ile alakalı sanırım. Gereksiz yere duruyo olabilir bilmiyorum. 3G kullanılacağı zaman açılabilir. Bilgisi olan var mı?

Wideband Code Division Multiple Access. 3G baka bir deyişle. Otomatik seçim seçili bende. Yani bulursa WCDMA bulamazsa GSM şebekeden bağlanıyor baz istasyonuna. 3G nin bir eksisi yok ki neden GSM de tutacaksın telefonu. Sadece WCDMA yı seçmemeni tavsiye ederim çünkü heryerde 3G olmadığı için telefonun sadece 3G olan yerlerde çeker.

Birde unu söyleyim, HTC nin sitesinde ne yazıyor dikkat çekmek isterim
    --------------------------
    Power & Battery1

Battery type: Rechargeable Lithium-ion battery

Capacity: 1300 mAh

Talk time:
    WCDMA: Up to 440 mins
    GSM: Up to 490 mins
    Standby time2:
    WCDMA: Up to 690 hours
    GSM: Up to 480 hours
    -------------------------
    WCDMA da daha çok bekleme süresi sunuyor telefon.

• Beyler yazıyorsunuz bırseyler ama ben bırsey anlamıyorum yok su programı yukle yok sunu falan daha yarım saat oldu alalı ne yapmalıyım genel olrak anlatırmısınız ılk dakıkalardan tl ler tukendı :) harita yukleme msn vs seylerı multıtouch falan nasıl yaparım 3g vs nasıl kapatırım bunları ıstıyorum sızden yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım
  • bır sorum daha bagladım pc ye pc gormuyo neden olabılır acaba telefondan bırseyı mı acmam gerekıyor
  • yeni başlayanlara...
    quote:

Orijinalden alıntı: ati07

Teşekkürler.Şunu eklemek istiyorum.

4shhared, rapid gibi paylaşım sitelerinden "appsinstaller" programını direk telefona yükleyebiliriz.Bu program sd kart üzerindeki uygulamaları direk görüyor ve tıkladıgınızda telefona kurabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

quote:

Orijinalden alıntı: skykhanone

arkadaşlar selamlar. hem htc wildfire telefonu yeni aldım hemde foruma yeni üye oldum. benim sormak istediğim soru telefona programları nasıl ve nerelerden yukleyebileceğimiz. daha önce iphone kullanmıştım ve itunes storeden hallediyordum. bunda ne yapacağımı bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirm

Uygulamaları telefona kurabilmek için;
    Birinci yol:
    Markete girip istediğiniz programı kurabilirsiniz.

İkinci yol:
    Pc Synch programını indirip bilgisayara kurun. Bilgisayarı kapatıp-açın. (Pc Synch programı bilgisayar ile telefon arasında bağlantı kurmak ve veri alış verişi yapmak için kullanılan bir programdır. HTC' nin sitesinden indirebilirsiniz.)
    Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
    İnternete girip bilgisayarınıza istediğiniz uygulamaları indirin (araştırırsanız uygulama indirebileceğiniz çeşitli siteler bulabilirsiniz. Biraz sonra ben de bir kaç site adı veririm).
    İndirdiğiniz uygulama sıkıştırılmış dosya ise açın. Kısacası apk uzantılı dosyaya ulaşın.
    Apk uzantılı dosyaya bilgisayarda çift tıklayın. Bilgisayarda ve telefonda kurulumu onaylayın.

Üçüncü yol:
    İkinci yoldaki işlemleri uygulayarak telefona herhangi bir dosya yöneticisi uygulamasını kurun (örneğin ''Astro File Manager'' uygulamasını kurabilirsiniz).
    Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz apk uzantılı uygulamayı telefona kopyalayın. Telefondaki dosya yöneticisi programını çalıştırın ve apk uzantılı uygulamayı bulup çalıştırın.

ben andexplorer yükledim üçüncü yolda anlattığın şekilde linkini vereyim
    http://www.lysesoft.com/products/andexplorer/index.html#download

1- burda apk yazanı download edin sonra bu apk uzantılı programı kurun . artık sd karta ulaşabilirsiniz.

daha sonradan yükleyeceğiniz her apk uzantılı programı direk andexplorer üzerinden açabilir kurabilir silebilir vs vs yapabilirsiniz. daha sonradan da bir üstteki mesajımın alıntı kısmında gördüğünüz linkten ndrive yükleyebiklirsiniz. yine burdan sd kartın içine attığınız her apk uzantılı programı kurma imkanınız olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

@VVVertigo

teşekkür ederim ama benim bu uygulama için biraz daha beklemem gerek sanırım çünkü cihazımda wi-fi yok o yüzden o bahsedilen 35mblık dosyayı indiremeyeceğim. teknosa mağazası kazık attıda ayıptır sölemesi bozuk teli kakaladı :) artık bi hal çaresine bakınca tekrar denerim navigasyonu.

ben bu 35 mb lık dosyayı avea faturalı tüm kamu extra tarifesindeyken indirdim ama ne kadara mal olacağını bilmiyorum 3 haneli rakamlar gözümü fal taşı gibi açar. genelde bu tarz durumlarda dikkatli davranmak gerekir.

yerinde olsam şarjı fulledikten sonra orta halli bir kafeye giderim bir çay ister bütün bunları yüklerim:) duramazdım yani. foruma paylaşayım dedim biçok arkadaşın benzer sorunu vardır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: osman sasa

Beyler yazıyorsunuz bırseyler ama ben bırsey anlamıyorum yok su programı yukle yok sunu falan daha yarım saat oldu alalı ne yapmalıyım genel olrak anlatırmısınız ılk dakıkalardan tl ler tukendı :) harita yukleme msn vs seylerı multıtouch falan nasıl yaparım 3g vs nasıl kapatırım bunları ıstıyorum sızden yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım

Ben bir masaüstünü Güç seçenekleri için ayırdım.
    Masaüstünde iken ekranın sağ altındaki "+" tuşuna basın widget lar onlar.
    Güç kontolüne ayırdığım masaüstünde Widget lardan Güç kontrolü widget'ı var(5 tane kontrol düğmesi var soldan sağa doğru Wi-fi, Bluetooth, GPS, Yenileme şeysi, Ekran parlaklığı).
    Ayrıca bu beşlide olmayan Widget>Ayarlar>"Mobil Şebeke" ve de "Uçak modu" var.(tabii ki uçak modunu hiç kullanmıyorum sırf kolaylık olsun diye koydum.)
    Güç kontrolü widget ındaki yenileme şeysi dediğim düğme wireless veya mobil şebeke açık da olsa arkada programların kendini yenilemesini açıp kapatıyor. Yani bu yenileme özelliğini tek tek programlardan açıp kapatmak zorunda değilsin. Ekran parlaklığını genelde hep en düşükte kullanıyorum.

• quote:

bır sorum daha bagladım pc ye pc gormuyo neden olabılır acaba telefondan bırseyı mı acmam gerekıyor

Başlığı bi solukta baştan okumanızı tavsiye ederim.
  • @VVVertigo : Sorunda o ya, wifisi çalışmayan telefon kakaladı teknosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 3 Eylül 2010; 15:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosonsuz

quote:

Orijinalden alıntı: e.n.3.s

Arkadaşlar ayarlar->kablosuz özelliği ve ağlar ->mobil şebekeler ->şebeke modunda ne seçili sizde?
    GSM/WCDMA otomatik seçiliymiş bende. Onu sadece GSM olarak seçtim şu an. WCDMA 3G ile alakalı sanırım. Gereksiz yere duruyo olabilir bilmiyorum. 3G kullanılacağı zaman açılabilir. Bilgisi olan var mı?

Wideband Code Division Multiple Access. 3G baka bir deyişle. Otomatik seçim seçili bende. Yani bulursa WCDMA bulamazsa GSM şebekeden bağlanıyor baz istasyonuna. 3G nin bir eksisi yok ki neden GSM de tutacaksın telefonu. Sadece WCDMA yı seçmemeni tavsiye ederim çünkü heryerde 3G olmadığı için telefonun sadece 3G olan yerlerde çeker.

Birde unu söyleyim, HTC nin sitesinde ne yazıyor dikkat çekmek isterim
    --------------------------
    Power & Battery1

Battery type: Rechargeable Lithium-ion battery

Capacity: 1300 mAh

Talk time:
    WCDMA: Up to 440 mins
    GSM: Up to 490 mins
    Standby time2:
    WCDMA: Up to 690 hours
    GSM: Up to 480 hours
    -------------------------
    WCDMA da daha çok bekleme süresi sunuyor telefon.

2 gündür GSM/WCDMA otomatik ayarındayken çok az çekiyordu tel. Bugün sadece GSM seçince tam çekmeye başladı. Ondan demiştim belki bir sorun yaratabilir diye.
    Sen yazdıktan sonra tekrar GSM/WCDMA otomatik seçtim ve yine tam çekiyor tel. Belki ilk 2 gün başka bir sorun olmuştur.
    Batarya olayında ise 1.5 saatte %10 indi şarj ve çok az kullandım. Çoğu uygulama kapalı. Sanırım bataryada bir ayarsızlık var benim :D

• bir soru daha telefon şu anda tuş kilidinde ben üstteki ac kapa düğmesine basarak ancak tuş kilidini açoyorum varmı başka bir yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

@VVVertigo : Sorunda o ya, wifisi çalışmayan telefon kakaladı teknosa

Anında git değiştir. İlk hafta koşulsuz değiştirme hakkın var zaten.
  • quote:

Bu arada GAYRİ kardeşimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum herkesin işine yarayacağı şeyler anlatmış paylaşmış

Rica ederim. taş atıp da kolumuz yorulmadı ya. forum bunun için var zaten.

Şarj olayı; üreticinin tavsiyelerine uymakta fayda vardır.

Pili şarj etme
    Pil, gönderildiğinde kısmen şarj edilmiştir. Telefonunuzu açıp kullanmaya başlamadan önce,
    pili şarj etmeniz önerilir. Bazı piller, bir çok şarj/deşarj döngüsünden sonra en iyi şekilde
    performans göstermektedirler.

HTC Wildfire

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI
    Bazı piller, bir çok şarj/deşarj döngüsünden sonra en iyi şekilde
    performans göstermektedirler.

Ben bunu umuyorum =)
  • quote:

GAYRI kardeş senden yardım bekliyorum nedir bu bir google map diye bir yere gireyim dedim 5 tl vardı 1 dakıkada bakıye 0 dedı konunun en başına şöyle güzelce yeni alan arkadaşlar ilk şunları yüklemeli gibisinden detaylı anlatım birşeyler yapsan senden çok şey bekliyorum hocam

Lütfen, kutudan kullanım kılavuzu çıkmıyor.
    Buyrun: Önceki sayfalarda linki verilmişti

http://member.america.htc.com/download/web_materials/Manual/HTC_Wildfire/HTC_Wildfire_Turkish_UM.pdf

Ayarlar=kablosuz'dan mobil şebekeyi kapalı tutmazsanız ve de makul bir internet aboneliğiniz yoksa ayvayı yediniz demektir. Vodafone'un cep limitsizi 7,9 TL ben yakında ona geçicem. Şimdilik Turkcell'in 3G hoşgeldin hediyelerini kullayınıyorum. (100 MB iki hafta oldu hala bitiremedim)

ANDexpoler mutlaka yüklenmeli. güvenli linkleri önceki sayfada var. Program yüklemek sorun değil. Ya bilgisayar dan atıyorsunuz apk uzantılı dosyayı (üzerine tıklayıp kuruyorsunuz) yada cihazın kendi internet tarayıcısından ilgili linke giderek apk'yı doğrudan cihaza yüklüyorsunuz. Yükle seçeneği geliyor zaten.

Bilgisayara bağlanmak ve program yükleyebilmek için için ayarlar=uygulamalar= bilinmeyen kaynaklar ve ayarlar=uygulamalar=geliştirme=USB hata ayıklama işaretli olmalı.

Opera mini denenebilir. Skyfire internet tarayıcısı belki.
    Favori oyunlarım
    robo defense
    talking tom cat

Arkadaşlar her sayfada tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak makul değil. Lütfen başlığa şöyle bir göz gezdirin bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 3 Eylül 2010; 17:15:08 >

• Çok teşekkür ederim ufak tefek sorularım olacak zamanla ama zor olmaz :) number one
  • quote:

ANDexpoler mutlaka yüklenmeli. güvenli linkleri önceki sayfada var. Program yüklemek sorun değil. Ya bilgisayar dan atıyorsunuz apk uzantılı dosyayı (üzerine tıklayıp kuruyorsunuz) yada cihazın kendi internet tarayıcısından ilgili linke giderek apk'yı doğrudan cihaza yüklüyorsunuz. Yükle seçeneği geliyor zaten.

Bilgisayara bağlanmak ve program yükleyebilmek için için ayarlar=uygulamalar= bilinmeyen kaynaklar ve ayarlar=uygulamalar=geliştirme=USB hata ayıklama işaretli olmalı.

GAYRI biliyorum cahile anlatmak zor ama şimdi ben HTC Sync ile bilgisayar ile telefonu bağladım.
    Desire ın Sync inde direk applikasyon yükle diye sekme var ama bizimkinde yok.

PCdeki belgeler içindeki .apk dosyasına çift tıklayınca windows bilinmeyen dosya ne yapayım diye soruyor.
    Ee nasıl yükleyeceğim ben bunu

• Arkadaşlar HTC Wildfire almayı düşünüyorum.Tek sorunu ekran çözünürülğü mü?Bu telefona 700 lira fiyat çok fazla değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

GAYRI biliyorum cahile anlatmak zor ama şimdi ben HTC Sync ile bilgisayar ile telefonu bağladım.
    Desire ın Sync inde direk applikasyon yükle diye sekme var ama bizimkinde yok.

PCdeki belgeler içindeki .apk dosyasına çift tıklayınca windows bilinmeyen dosya ne yapayım diye soruyor.
    Ee nasıl yükleyeceğim ben bunu

Ben de becerememiştim, sonra şöyle yaptım.
    6. sayfada GAYRI'nın paylaştığı program adresi var :http://handheld.softpedia.com/progDownload/AndExplorer-Download-76867.html
    AndExplorer' ı cepten internete girip indir ve kur. Daha sonra hafıza kartına her zaman erişebilirsin ve hafıza kartına attığın apk ları rahatlıkla kurabilirsin ;)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.