Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temsilcimiz sizinle temasa gecene kadar lutfen bekleyiniz…
    BurcinBaglandiniz.
    Burcin: merhaba nasil yardim edebilirim
    xxxxxx: Merhaba, ben Sensation ürününüz hakkında satış politikanızı merak ediyorum. Dün sabah saatlerinde Vodafone internet sitesine Sensation duyurusunda bulunmuştu ama bir kaç saat sonra yayından kaldırdı, bir sebebi mi var, İthalatta sorun mu çıktı, ayrıca Vodafone üzerinden mi satılacak sadece, yani BrightStar garantili başka firmalardan da alabilecek miyiz hepsiburada, teknosa, acilpda gibi internet sitelerinden, ve Vodafone ile gelen Sensation'larda Vodafone ROM'u bulunuyor mu bilgi verebilir misiniz sorularıma, şimdiden teşekkür ederim :)
    Burcin: Ne zaman satilacagi konusunda bize resmi bilgi bulunmamaktadir.\
    Burcin: kimin tarafinda satisa cikacagi belli degildir
    xxxxx: Siz HTC nin resmi internet sitesinin resmi çalışanları değil misiniz nasıl bilgi bulunmamaktadır .
    Burcin: Vodafone sanirim yanlis bir reklam varmis olabilir
    Burcin: urun satisda degil efendim
    Burcin: daha Turkiye ye gelmemisdir
    Burcin: yakin zamanda satisa sulunacaktir
    xxxxx: Biz şöyle desek nasıl olur, ben şahsım adına 1000-1500 kişilik bir Sensation bekleyenler grubu adına sizinle temasa geçmiş durumdayım ve bu konuşmayı, bi bilgisizliği bu ilgisizliği Klavyenizin sağ üstünde bulunan print screen tuşuyla kopyaladım. Ve tekrar söylemem gereken bir şey var ki bu konuşmayı HTC üst mercilerine ileteceğim, ayrıca Türkçe'yi Türkçe olarak yazmanız gerektiğini düşünüyorum. "gelmemişdir" değil! Bilmediğinizden dolayı veremediğiniz bilgiler için teşekkür etmiyorum. İyi günler!
    Burcin: Bugun size yardimci olabilecegim baska konu var miydi?
    Burcin: Bizimle temasa gectiginiz icin tesekkur ederiz ve iyi gunler dileriz.
    Bizimle temasa gectiginiz icin tesekkur ederiz. HTC olarak size daha iyi hizmet verebilmemiz icin lutfen kisa musteri memnuniyeti anketimize katilmak uzere buraya tiklayiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

evet te isindikca kullanimi azaltmasi lazim ki isisi azalsin degil mi ? :)

tamam da bunu araba gibi düşün. gaza bastıkça devir yükselir ve motor ısınır, devir yükseldikçe benzin kullanımı artar. ancak ayaanı gazdan çekince rahatlamaya başlar. bi şeye ne kadar çok yük bindirirsen o kadar kaynak kullanır. umarım yardımcı olmuştur bu örnek =)
  • fıyatı nasıl ucuz beklersınız dıyen arkadaslar bıseyı yanlıs anlıyorlar ya da yorumluyorlar, şöyle ki; ben aylık 50 tl lik sms net ve konusma harcamasına sahip bir aboneyim bunu her halukarda ödüyorum.

bugun aveada 99x24 tl ile tum bu ıslerımı gorebılcegım bır paket ve iphone 4 alıorum bu durumda kousma bedelinı cıkarsak cıhazın bana maliyeti 1200

şimdi vodafonde işe yaramaz bir paket var bunu kabul edelim o bedel dırek cıhaz bedelidir desek yeridir..

e sımdı ben iphone u 1200 e mal ederken bu cıhaza 1600 bos sekılde ıstemek akla mantıga sıgarmı ?

bazı arkadaslar cıhazları karsılastıracaklar emınım hıc karsılastırmayın benım gorusum htc cok daha ıyı bı cıhaz ve bu malıyete yakın paketle cıksaydı sanıye dusunmeden alırdım..
  • arkadaslar "cnsuff" nickli arkadasın verdiği vodafone linklerinde (3 yorum üstte) dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama, cihazın dahili hafızası 4gb diyor. ama normalde 1gb oldugunu biliyordum. hatta htc nin kendi resmi sitesinde bile 1gb yazıyor. kafa karıstırıcı bir durum
    sizce bir yanlıslık olmus olabilirmi? ama eger 4 gb ise çok çok süper olur bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanli -- 20 Temmuz 2011; 13:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

görüşlerinize saygı duyuyorum ama bu tel yurtdışında incredible s ten 50 tl fazlaya satılmıyormu aynı mantıkla bakarsak olaya burdada benzer şeyler geçerli inc s burda 1300 se sensationda 1350 olması gerekmezmi ayrıca 1350-1400 tl gibi rakamlar sensation için ucuzmu azmı yani...

Tamam iste cepnet paketini çıkarttığında zaten 1400 civarı oluyor aynı mantık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxer

fıyatı nasıl ucuz beklersınız dıyen arkadaslar bıseyı yanlıs anlıyorlar ya da yorumluyorlar, şöyle ki; ben aylık 50 tl lik sms net ve konusma harcamasına sahip bir aboneyim bunu her halukarda ödüyorum.

bugun aveada 99x24 tl ile tum bu ıslerımı gorebılcegım bır paket ve iphone 4 alıorum bu durumda kousma bedelinı cıkarsak cıhazın bana maliyeti 1200

şimdi vodafonde işe yaramaz bir paket var bunu kabul edelim o bedel dırek cıhaz bedelidir desek yeridir..

e sımdı ben iphone u 1200 e mal ederken bu cıhaza 1600 bos sekılde ıstemek akla mantıga sıgarmı ?

bazı arkadaslar cıhazları karsılastıracaklar emınım hıc karsılastırmayın benım gorusum htc cok daha ıyı bı cıhaz ve bu malıyete yakın paketle cıksaydı sanıye dusunmeden alırdım..

Arkadasım haklısın ceske bize maliyeti 1000tl olsada hemen alsak. Ama lütfen kusuruma bakmayın ama i4 gibi saçma sapan bir firmanın saçma sapan bir ürününe 1200tl vereceksiniz. Sensationa 1400tl vermeyeceksiniz inanın aklım almıyor. Yani kabul edemiyorum. İ5 çıkarırlar yakında inanın sensationdan daha üstün bir tarafı olmaz fiyatıda 2000 civarı olacaktır. Şimdi nasıl pahalı hala anlamıs değilim. Dediğim gibi çeske 1000tl olsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: inanli

arkadaslar "cnsuff" nickli arkadasın verdiği vodafone linklerinde (3 yorum üstte) dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama, cihazın dahili hafızası 4gb diyor. ama normalde 1gb oldugunu biliyordum. hatta htc nin kendi resmi sitesinde bile 1gb yazıyor. kafa karıstırıcı bir durum
    sizce bir yanlıslık olmus olabilirmi? ama eger 4 gb ise çok çok süper olur bu durum

Orası biraz özensiz hazırlanmış gibi geldi bana da..
    Mesela telefon karşlaştırmasında.. sensation'a vga demiş. galaxy s2 ye ön kamera yok demiş!

• Sensation ın beyaz arka kapağı varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: maxer

fıyatı nasıl ucuz beklersınız dıyen arkadaslar bıseyı yanlıs anlıyorlar ya da yorumluyorlar, şöyle ki; ben aylık 50 tl lik sms net ve konusma harcamasına sahip bir aboneyim bunu her halukarda ödüyorum.

Arkadasım haklısın ceske bize maliyeti 1000tl olsada hemen alsak. Ama lütfen kusuruma bakmayın ama i4 gibi saçma sapan bir firmanın saçma sapan bir ürününe 1200tl vereceksiniz. Sensationa 1400tl vermeyeceksiniz inanın aklım almıyor. Yani kabul edemiyorum. İ5 çıkarırlar yakında inanın sensationdan daha üstün bir tarafı olmaz fiyatıda 2000 civarı olacaktır. Şimdi nasıl pahalı hala anlamıs değilim. Dediğim gibi çeske 1000tl olsa...

yazımda da belirttim mukayise etmiyorum cihazları bencede cok daha iyi bi cihaz ama sunu belirtiyorum malasef ki iphone reşat altını gibi kendısıyle fiyat olarak kafa kafaya cıkan nice cihazlar bugun 300 tl ye alıcı bulamazken bu cihazın 2g li olanı 300tl.. 4 dediğimiz cihaz iyidir kotudur tartısılır ama onunda ıkıncı elıne bakıosunuz 1100 1200 den başlıyor..neyse konudan uzaklaşmayalım sensation cok guzel bir cıhaz olsada vodafone nun duzgun bir paketiyle cıktıgında satın alınabilir olur nazarımda. yoksa cıhaza 1600 tl konusma paketlerıne min 1200 (24x50) en iyi sartlarda cıhazı hakkıyla kullanmak ıstedıgımızde 2800 toplam malıyetıyle benı uzer..

en kotu sartlarda yurtdısı cıhaz almak mantıklı gelmeye basladı..

• Vodafone Türkiye ve HTC Türkiye el ele bu Sensation sürecini ancak bu kadar kötü yönetebilirlerdi.
    Tebrik ediyorum kendilerini..

Öte yandan, HTC üreticisi için de sanırım en sıkıntılı cihazlardan birisi oldu bu Sensation. Özellikle ciddi dokunmatik sorunları ve ekran sorunları ile yurtdışında birçok cihaz değişim için geri gönderiliyor.. Türkiye'de de inanmayın o laflara, benim telefonum canavar gibi diyen bazı kullanıcılar da 2-3 hafta içerisinde o sorunları yaşamya başladılar. Tahmin edersiniz ki 1000küsur tl verdiğiniz bir cihazda böyle problemler yaşamak, ve spot aldıysanız garantisiz olması, garantili aldıysanız da ülkemizdeki garanti sisteminin durumu dolayısıyla cihazda problem yaşanması durumunda yaşayacağımız acılar gün gibi ortada..Açıkçası ben Türkiye'ye gelen partiyi çok merak ediyorum.

Aylardır bu cihazı bekliyoruz, ama eğri oturup doğru konuşalım. Özellikle İphone 4 ile kıyaslamalar yapılıyor.
    İphone 4 sensation'dan donanım olarak daha zayıf olabilir. Ama en azından cihaz dünyanın her yerinde aynı cihaz
    Bir, tek.. 3 tane ekran üreticisi, bilmem kaç tane versiyon vs yok.
    Alan adam elindeki cihazın kalitesinden emin.
    Cihaza bir güncelleme çıktığı zaman herkes aynı anda ulaşabiliyor..

Şimdi herkes sensation için şuna bakıyor.
    Neresi üretimi? Ekran üreticisi kim? Üretim parti tarihi ne?

Vallahi kabak tadı verdi..Gidip desire s alıcam yeter yaaa

• Tavsiye oyun ve programlari rapidlesek veya en azindan favori siteleri paylassak hos olmazmiydi :)
    cozunurlukten dolayi oyunlarda uyum sorununu goz onunde bulundurursak...

Sensationim benm, inanin her dakka tele bakasim geliyor, cocuk gibi oldum
  • o kadar seviyosun yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Vodafone Türkiye ve HTC Türkiye el ele bu Sensation sürecini ancak bu kadar kötü yönetebilirlerdi.
    Tebrik ediyorum kendilerini..

Öte yandan, HTC üreticisi için de sanırım en sıkıntılı cihazlardan birisi oldu bu Sensation. Özellikle ciddi dokunmatik sorunları ve ekran sorunları ile yurtdışında birçok cihaz değişim için geri gönderiliyor.. Türkiye'de de inanmayın o laflara, benim telefonum canavar gibi diyen bazı kullanıcılar da 2-3 hafta içerisinde o sorunları yaşamya başladılar. Tahmin edersiniz ki 1000küsur tl verdiğiniz bir cihazda böyle problemler yaşamak, ve spot aldıysanız garantisiz olması, garantili aldıysanız da ülkemizdeki garanti sisteminin durumu dolayısıyla cihazda problem yaşanması durumunda yaşayacağımız acılar gün gibi ortada..Açıkçası ben Türkiye'ye gelen partiyi çok merak ediyorum.

Aylardır bu cihazı bekliyoruz, ama eğri oturup doğru konuşalım. Özellikle İphone 4 ile kıyaslamalar yapılıyor.
    İphone 4 sensation'dan donanım olarak daha zayıf olabilir. Ama en azından cihaz dünyanın her yerinde aynı cihaz
    Bir, tek.. 3 tane ekran üreticisi, bilmem kaç tane versiyon vs yok.
    Alan adam elindeki cihazın kalitesinden emin.
    Cihaza bir güncelleme çıktığı zaman herkes aynı anda ulaşabiliyor..

Şimdi herkes sensation için şuna bakıyor.
    Neresi üretimi? Ekran üreticisi kim? Üretim parti tarihi ne?

Vallahi kabak tadı verdi..Gidip desire s alıcam yeter yaaa

• Ya bu arada yazıyorum öyle ama daha operatorlerden cihaz almış değilim. Daha doğrusu onları zengin edecek param yok benim. Yaklasık 4 yıldır yurt dısı cihaz kullanıyorum.
  • merhaba arkadaslar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama şu sinyal sorunu ve dokunamtik sorunu klavyede falan gercekten varmı ? ve tavsiye edermisiniz bu arada kamerası ne durumda onuda söyleyin bide fiyatı ve nerede bulurum onun hakkına bilgi verirseniz sevinirim.
  • Vodafone yeniden siteye birşeyler koymaya başlamış
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Sensation/main.html[DHVideo=]

OYALAMA sayası gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifd2005 -- 20 Temmuz 2011; 15:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Code

merhaba arkadaslar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama şu sinyal sorunu ve dokunamtik sorunu klavyede falan gercekten varmı ? ve tavsiye edermisiniz bu arada kamerası ne durumda onuda söyleyin bide fiyatı ve nerede bulurum onun hakkına bilgi verirseniz sevinirim.

Adres verirseniz alıp eve de yolluyoruz. Baştan konuyu bi okusanız bi de arama bölümüne sensation yazarsanız tüm cevaplara ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Code

merhaba arkadaslar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama şu sinyal sorunu ve dokunamtik sorunu klavyede falan gercekten varmı ? ve tavsiye edermisiniz bu arada kamerası ne durumda onuda söyleyin bide fiyatı ve nerede bulurum onun hakkına bilgi verirseniz sevinirim.

Adres verirseniz alıp eve de yolluyoruz. Baştan konuyu bi okusanız bi de arama bölümüne sensation yazarsanız tüm cevaplara ulaşırsınız.

• Bence vodafone basit bir telefon satmayacaklarını anladı ve her açıdan görsel olsun teknik bilgi olsun ve gerekse de kontratlı wildfire s ler gibi farklı paketler halinde satmayı planlıyor bence...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.