Şimdi Ara

HTC sensation XE mi iphone 4s mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi suan bu 2 telefon arasında kalmış durumdayım ve kendime en kısa sürede bir akıllı telefon almam gerek.
    Sizce hangisini almalıyım ?

• Ben işletim sistemini baz alarak 4S diyorum.
  • 4s sensaion xe'den daha iyi bence.
  • HTC dizayn ve malzeme kalitesi olarak en iyi markalardan biri. 4S ile kıyaslayacak olursak XE'de ekran 4.3 inç, işlemcisi çift çekirdekli 1.5 ghz ve ram 768 mb yani oldukça güçlü bir cihaz. Ben olsam XE'yi tercih ederdim.

http://geekaphone.com/compare/Apple-iPhone-4S-vs-HTC-Sensation-XE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Aralık 2011; 15:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyled1235m

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi suan bu 2 telefon arasında kalmış durumdayım ve kendime en kısa sürede bir akıllı telefon almam gerek.

Kullanmak istediğiniz işletim sistemine göre tercih yapmanız daha doğru olacaktır. Ben teknoloji için paraya acımam diyorsanız 4s, ben aldım mı daha uygun fiyata üst teknoloji alırım derseniz sensation xe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi suan bu 2 telefon arasında kalmış durumdayım ve kendime en kısa sürede bir akıllı telefon almam gerek.

Kullanmak istediğiniz işletim sistemine göre tercih yapmanız daha doğru olacaktır. Ben teknoloji için paraya acımam diyorsanız 4s, ben aldım mı daha uygun fiyata üst teknoloji alırım derseniz sensation xe.

Evet para önemli değil. Birde daha yeni duydum bu htc telefonlarda toz problemi varmış ekrana toz kaçıyormuş bu nedir ciddi bir problem mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet para önemli değil. Birde daha yeni duydum bu htc telefonlarda toz problemi varmış ekrana toz kaçıyormuş bu nedir ciddi bir problem mi ?

HTC Sensation'da vardı öyle bir şey. Ama bunda olup olmadığı kesin değil. Çünkü telefon daha yeni yeni kullanılmaya başlandı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hocam benide sensation alma konusunda tek sıkıntıya düşüren konu o.. telefon ne kadar güzel hızlı olursa olsun ekranın içinde tek bi toz parçası bile görsem hemen soğurum..

son çıkan serilerde bu sorun giderildi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan_bsy

quote:

quote:

quote:

hocam benide sensation alma konusunda tek sıkıntıya düşüren konu o.. telefon ne kadar güzel hızlı olursa olsun ekranın içinde tek bi toz parçası bile görsem hemen soğurum..

son çıkan serilerde bu sorun giderildi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Telefona 2.000 tl verip kusurlu bir telefon olmasını istemem açıkçası iphone 4s de toz sorunu var mı arkadaşlar ?
    Birde iphone 4s de hiç takılma olmuyor telefon hiç kasmıyor o yönden biraz iphone 4s ağır basıyor alma konusunda.

• Beklersen SGS III çıkacak.Beklediğine değecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Beklersen SGS III çıkacak.Beklediğine değecek.

sgs 2 güzel bir telefondu ama malzeme kalitesi berbat yani sağlamlık hissi vermiyor sgs 3 de böyle değildir inş.
  • Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim, cihazın sağlamlığı görünüşle alakalı değildir.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=elKxgsrJFhw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Aralık 2011; 10:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim, cihazın sağlamlığı görünüşle alakalı değildir.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=elKxgsrJFhw

Evet gerçektende öyleymiş iphone 4s i 3 kere atıyorlar kullanılmaz hale geliyor sgs2 de hiç birşey olmadı.
    Ama telefondan sağlamlık hissini almak lazım ve sgs2 plastik olduğundan yoğun kullanımda ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyled1235m -- 30 Aralık 2011; 20:39:32 >
  • TEK KELİME SENSATION XE
  • xe bence
  • malzeme kalitesi ,Üstün multimedya özellikleri, hız ve pc tarzında internet performansı için kesinlikle sensetion xe

daha fazla oyun,güzel bir kamera,günlük işlerine yardım eden bir program (siri, türkiyede çalışıp çalışmadığı, türkçe olup olmadığı bilinmez) için iphone 4s

fakat bütün bu özellikler dışında bütün özellikleri mükemmel olan ve şarj süresi uzun olan motorola droid razr , yurt dışında unlock olarak alabilirsin. Ya da htc sensetion ve xe karışımı htc sensetion xl i tercih edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogusalbayrak -- 25 Ocak 2012; 11:03:49 >
  • 4s
  • iPhone 4s daha iyi seçim olur.
  • Tamamen hangi işletim sistemini kullanmak isteyeceğin ile ilgili

Daha stabil, sade ve hızlı çalışan; kamerasi iyi, nerdeyse sınırsız uygulama destegi sunan bir cihaz istiyorsan iPhone 4s

Daha ozellestirilebilir, uzerinde uğraşmasını seven ve tabi daha büyük bir ekran da ilgini çekiyorsa sensation XE
  • Öncelikle ileri düzey kullanıcı mısınız yoksa standart kullanıcı mısınız?IOS işletim sistemi standart kullanıcılara göre daha uygundur.Müzğimi dinler internete girer oyun oynar bir kaç da uygulama yüklerim derseniz 4S sizin için uygundur.

XE'de standart kullanıcıların tüm isteklerine en az 4S kadar iyi cevap verir.Özellikle internet konusunda 4S ten çok daha iyidir.Aynı şekilde video oynatmada da 4S ten iyidir.Tüm bunların yanında XE yi cazip kılan şey yazılımı kurcalamaya müsait olması,istediğiniz gibi cihazı şekillendirme olanağınızın olması ve 4S e göre çok daha özgür bir cihaz olmasıdır.XE yi herşeyiyle sizin kontrolünüzde bir saf ralli aracı,4S i de gerektiğinde sürücüye müdahale edebilen kontolü eline alabilen lüks bir sedan olarak düşünebilirsiniz

Şahsi görüşüm ise Ralli pilotu olmanın daha heyecan verici olması yönünde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.