herkese merhabalar android bi telefon almayı düşünüyorum ama bayadır kararsızım. htc one x , galaxy s2 , sony xperia s'e baktım htc one x alacak gibiyim ama sizlere de bir sorayım dedim sizce hangisini tercih edeyim?
htc one x'te leke sorunu,videolarda takılma,bazı oyunlarda kasma var diyorlar başka yerlerden baktım öyle sorunlar yok diyende var, var diyende var.ayrıca one x'in işlemcisi diğer telefonlara göre çok daha iyi değil mi böyle kasma söylemleri tuhaf geldi açıkçası bazı sorunlar güncellemeler ile de giderilmiş sanırım. internette gezinirken, oyun oynarken vs en ufak bi kasma bile acayip sinirimi bozar özellikle htc one x kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, teşekkürler.
bende sony xperia s almaya hazırlanırken ekran olayı beni soğuttu.. sony xperia gx iyi gibi ama malesef ne zaman gelir onu bilmiyorum.(tam geleceği de kesin değil) bende htc one x biraz ucuzlasın diye bekliyorum.
Performansta en ufak sorun yok ben şu ana dek takılma, donma, yavaşlama yaşamadım. Yaşayan illaki vardır ama bunun nedenleri arasında;
- Task Manager kullanarak belleği boşaltmama, - Çok fazla uygulama yükleme, - Dahili belleği fazlaca dolu tutma,
gibi nedenler var. Ben bunlara özen göstererek kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Tegra destekli oyunlardaki 3D perormansı zaten dilelre destan ki anlatmaya gerek yok. Ben tavsiye ederim şahsen.
quote:
Orijinalden alıntı: bm_emreakyil
Performansta en ufak sorun yok ben şu ana dek takılma, donma, yavaşlama yaşamadım. Yaşayan illaki vardır ama bunun nedenleri arasında;
- Task Manager kullanarak belleği boşaltmama, - Çok fazla uygulama yükleme, - Dahili belleği fazlaca dolu tutma,
gibi nedenler var. Ben bunlara özen göstererek kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Tegra destekli oyunlardaki 3D perormansı zaten dilelre destan ki anlatmaya gerek yok. Ben tavsiye ederim şahsen.
acaba nerden ve ne kadara aldınız?
Ankara'dan 1300 TLye aldım
quote:
ben zaten standart kullanırım telefonu çok şişirmem sadece oyunlarda ve internette gezerken ki performansı merak ettim herhangi bir takılma sorunu var mı diye
bir de telefon android 4.0 ile geliyor diye biliyorum ayrıca tüm güncelleştirmeler yüklü halde mi gelir şimdi aldığımda? hatalar için 2-3 güncelleme yayınlanmış.
ayrıca teşekkür ederim cevap için
quote:
Orijinalden alıntı: starrose
quote:
ben zaten standart kullanırım telefonu çok şişirmem sadece oyunlarda ve internette gezerken ki performansı merak ettim herhangi bir takılma sorunu var mı diye
bir de telefon android 4.0 ile geliyor diye biliyorum ayrıca tüm güncelleştirmeler yüklü halde mi gelir şimdi aldığımda? hatalar için 2-3 güncelleme yayınlanmış.
ayrıca teşekkür ederim cevap için
Android 4.0.3 yüklü geliyor. Ben 2-3 güncelleme aldım şu ana kadar. Gelen şikayetleri düzeltip hemen güncelleme yayınlamaları çok hoşuma gitti açıkçası.
ben garantili almayı düşünüyorum ama hepsiburada.com da 2.000 malesef. bu durumda kampanya bekliyorum. siz nerden aldınız acaba?
Ben yıllardır alışveriş yaptığım telefoncumdan aldım. Telefonu zaten titiz kullanıyorum 700 lira fazla vermek istemedim açıkçası. Birde türkiyeye gelen garantili cihazalrda çok sorun oluyor o yüzden tercih etmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tolga68
quote:
ben garantili almayı düşünüyorum ama hepsiburada.com da 2.000 malesef. bu durumda kampanya bekliyorum. siz nerden aldınız acaba?
Yurtdışından gelen cihazlarn zaten 1 yıl uluslar arası garantisi oluyor. Yani şuanda herhangi bir bayiden alacağınız telefondan tek farkı 1 yıl daha az garantisi olması. Bizzat arıyıp öğrendik arkadaşımla ve buna dayanarak 1350 tlye sanalpazardan htc one x pasaport kayıtlı aldık. hiçbir sorunda çıkmadı. Bu tarz bir alışveriş seni maddi açıdan daha mutlu edicektir diye düşünüyorum ve saydıkların arasında kesinlikle one x almanı öneririm. Ufak tefek yazılımsal sıkıntılar olsada güncelleme geldikçe çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: olgacxx
quote:
Orijinalden alıntı: tolga68
quote:
Yurtdışından gelen cihazlarn zaten 1 yıl uluslar arası garantisi oluyor. Yani şuanda herhangi bir bayiden alacağınız telefondan tek farkı 1 yıl daha az garantisi olması. Bizzat arıyıp öğrendik arkadaşımla ve buna dayanarak 1350 tlye sanalpazardan htc one x pasaport kayıtlı aldık. hiçbir sorunda çıkmadı. Bu tarz bir alışveriş seni maddi açıdan daha mutlu edicektir diye düşünüyorum ve saydıkların arasında kesinlikle one x almanı öneririm. Ufak tefek yazılımsal sıkıntılar olsada güncelleme geldikçe çözülecektir.
yazılımsal sıkıntıları biraz açabilirmisin?
Arkadaşımın sürekli yaşadığı wifi kopma sorunu vardır mesela ? Aam dün en son sürüme güncelledik ve şuanda öyle bir sorun yok + rami daha az kullanmaya başladı ve daha stabil çalışıyor. Bu android teller hepsinde olan sorunlar. dikakt edersen sürekli güncelleme çıktığıı görüceksin. Bunu windows xp gibi düşün sürekli servis packelr çıkıyordu hatırlarsın gitgiede daha stabil ve performanlı çalışmaya başlıyordu aynı hesap. Ufak tefek sorunlar yani rağatsız etmiyecek şeyler emin ol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme