Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
97.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an cihazda custom kernel olan 26.39.4-gf19005c kernel mevcut..
    Faux'un hangi kernelini tavsiye edersiniz..? Bir nebze şarja etki etse yeter benim için.Faux kernel deneyenler fikir verebilir mi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crion

işcep seçince uyumlu değil uyarısı verdi bende... nedenini tam çözemedim ama daha önce kurmadığım için bişey söyleyemiyorum ARHD yüzünden olacağını sanmıyorum sonuçta stock rom üstüne yapıldı...

İşcep'i ayrıca apk olarak bulup indir ve cihaza at bu şekilde kurabilirsin. Google Play üzerinden uyumsuz uyarısı alırısnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

quote:

işcep seçince uyumlu değil uyarısı verdi bende... nedenini tam çözemedim ama daha önce kurmadığım için bişey söyleyemiyorum ARHD yüzünden olacağını sanmıyorum sonuçta stock rom üstüne yapıldı...

İşcep'i ayrıca apk olarak bulup indir ve cihaza at bu şekilde kurabilirsin. Google Play üzerinden uyumsuz uyarısı alırısnız

cok biliyorsun sen de herseyi anlarmis gibi bidibidi bidi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

quote:

cok biliyorsun sen de herseyi anlarmis gibi bidibidi bidi :)

Hacı sor :D zar zor cihazı düzelltim bu arada :))

• Saatlerdir RUU dosyası ile Stock roma dönmeye çalışıyorum. Eren hocanın klavuzunu harfiyyen yapıyorum ama her seferinde imza güncelleniyor kısmında #ERROR 140# hatasını alıyorum.
     HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU

Herşeyi silbaştan yapıyorum yine aynı hata .

Yardımcı olacak arkadaş var mı acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Saatlerdir RUU dosyası ile Stock roma dönmeye çalışıyorum. Eren hocanın klavuzunu harfiyyen yapıyorum ama her seferinde imza güncelleniyor kısmında #ERROR 140# hatasını alıyorum.

Arkadaşım şuan Downgrade yapmakla uğraşıyorsun sen Cihazında yüklü olan sürümden daha düşük bir sürüm yüklemeye çalışıyorsun o yüzden hata veriyor. Hata koduna bakarsan Bootloader sürümü farklı diyor. Telefonuna uygun CID için en güncel sürümü yada Rom filan atmadan önceki en son sürümü yüklemen lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

herkesin hür iradesi tabi ama ben derim ki sakın burada yayınlanan rom lara(jelly bean) ve bilgilere inanmayın?!?!?
    görüyorum ki 3,4 arkadaş mağdur olmuş.bende ve benim yüzümden bir arkadaşımda mağdur oldu...benim ki sadece tavsiye sakın telefonunuzun orjinal halini buradaki bozuk romlar ve bilgilerle mahvetmeyin...

Buradaki yüzlerce kişi bilgilerden yararlanıp, faydalaniyor ise o 3,4 kişide bir tuhaflik vardır ileri android bilgisine sahip değilseniz zaten böyle şeyler giriş memelisiniz..

makina mühendisiyim az çok kafam çalışıyor.ilk aıllı telefonumu 5 yıl önce aldım ve kullandım.android konusuna gelince çıkışından beri kullanıyorum.samsun ve htc markaları ile birlikte.ve hayatım da ilk defa rom atmıyorum telefonuma.iyi okuyun diğer romlarda sorun yok jelly bean da var dedim...
    ben yorum yazdım ister katılır ister katılmazsınız..ve hala çok sinirliyim telefonum serviste 10 gün oldu.kimseyle tartışmak ve didişmek istemiyorum olay bu

Jelly Bean romlar zaten hali hazırda stabil değiller sorunlara yol açması normaldir yüklemek için henüz erken. Ayrıca buradaki bozuk romlar derken hangisini kastettiniz ve ne gibi sorunlar oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

Özellikle telefonunu açılmaz hale getirmiş kullanıcıların, çözümü bulamadıkları zaman yaşadığı paniğe de her gün şahit olmaktayız.

şuanda benim yaşamış oldugum gibi bi panik sanırım, telefon aldıgımda rootlu ve cmw yukluydu, şarja takınca telefon kendini sürekli resetlemeye başladı, fabrika ayarlarına dönünce de bi daha acılmadı, şuanda ciddi bi panik ve sıkıntı içindeyim, varsa yardımcı olabilecek bi babayigit cok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Saatlerdir RUU dosyası ile Stock roma dönmeye çalışıyorum. Eren hocanın klavuzunu harfiyyen yapıyorum ama her seferinde imza güncelleniyor kısmında #ERROR 140# hatasını alıyorum.

Arkadaşım şuan Downgrade yapmakla uğraşıyorsun sen Cihazında yüklü olan sürümden daha düşük bir sürüm yüklemeye çalışıyorsun o yüzden hata veriyor. Hata koduna bakarsan Bootloader sürümü farklı diyor. Telefonuna uygun CID için en güncel sürümü yada Rom filan atmadan önceki en son sürümü yüklemen lazım...

Bu cid koduna uygun olan iki tane rom vardı. Ikisini de denedim aynı hatayı verdi yoksa başka bir ruu mu seçmeliyim. Yada sizce hangi rom u secmeliyim...

cid kodu TMD T-MOB101

"x.xx.111.x - T-Mobile DE (Germany)"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TELEFONA JELY BEAN YÜKLEDİM BEYENMEYİP BACUPUNU ALDIĞIM ESKİ ROMA DÖNDÜM AMA TELEFON HTC YAZISI GELİYOR SONRA KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYOR NAPMAM LAZIM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

TELEFONA JELY BEAN YÜKLEDİM BEYENMEYİP BACUPUNU ALDIĞIM ESKİ ROMA DÖNDÜM AMA TELEFON HTC YAZISI GELİYOR SONRA KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYOR NAPMAM LAZIM ?

Pabucunu aldığınız romun boot.img dosyasını flashlamaniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 18 Ağustos 2012; 12:28:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUKADAR ÖNEMLİ OLAN Bİ KONU BU KADAR BOŞ BIRAKILMAMALI eren1970 KARDESİM KONUYU ÇOK GÜZEL HAZIRLADIN VE SUNDUN LÜTFEN BU KONUNUN KAYBOLMASINA İZİN VERME DESTEK İSTİYORSAN SENİNLEYİM ELİMDEN GELENİ YAPARIM...
  • briced kernel kurdum alttan açılması çok gösterişli tavsiye ederim
  • ARHD 9.3.2 yi yükliyim dedim kurdum fastboot tan işlemide yaptım telefon sürekli yeniden başlayıp cwm'ye giriyor kafayı yicem

EDİT: Sorunu hallettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 28 Ağustos 2012; 3:37:10 >
  • Merhaba Arkadaşlar . Telefonum şu an rootlu . ARHD rom yüklemek istiyorum. Bişey olursa diye RRU dosyamında hazırda bulunmasını istiyorum. Ama cid getter uygulamasında şöyle yazıyo:
    (CID is: ): (HTC__621)

Sizce hangi RRU yu indiriyim? Teşşekkürler.
  • kardeş bende çok aradım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uozergen

Merhaba Arkadaşlar . Telefonum şu an rootlu . ARHD rom yüklemek istiyorum. Bişey olursa diye RRU dosyamında hazırda bulunmasını istiyorum. Ama cid getter uygulamasında şöyle yazıyo:

kardeş bende çok aradım ama bulamadım 621 cıd ruu dosyasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: cornellyus

quote:

Orijinalden alıntı: uozergen

Merhaba Arkadaşlar . Telefonum şu an rootlu . ARHD rom yüklemek istiyorum. Bişey olursa diye RRU dosyamında hazırda bulunmasını istiyorum. Ama cid getter uygulamasında şöyle yazıyo:

kardeş bende çok aradım ama bulamadım 621 cıd ruu dosyasını

bendede cid 622. yakın cihazlar birbirine galiba. asia wwe olsa gerek. beklemedeyiz bakalım.
  • htc nin kendi sitesinde bunları vermesi lazım bizi böyle üğraştıracağna!!
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.