Şimdi Ara

Htc one x beni çıldırtıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    One x telelefonum Fotoğraflarda olsun menülerde olsun sensor açık olduğu halde otomatik dönmüyor. Kalibrasyon sorunumu var ne. Ne yaptıysam olmuyor kafayı yiyeceğim.lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklıma gelen tek çözüm fabrika ayarlarına geri döndürüp denemen baktın düzelmiyor servis yolu görünür.
  • Hocam menude donmuyor diye biliyorum.GoLauncher yukleyip denermisiniz?
    Fotgrafta donmeme sorunu ise galeriden actiginiz fotograf mi yoksa cekip baktiginiz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 1 Ağustos 2012; 0:30:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hocam menude donmuyor diye biliyorum.GoLauncher yukleyip denermisiniz?
    Fotgrafta donmeme sorunu ise galeriden actiginiz fotograf mi yoksa cekip baktiginiz mi?

evet menüde zaten dönmüyor ama galeride dönmesi lazım.ayarlardan otomatik döndür işaretli ise dönmesi lazım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60897689/tm.htm kardesim bu baslığı oku aynı sorunu yasayan cok arkadas var.
  • Arkadaşlar evet menüde dönmüyor go launcher kullanıyorum zaten.Sorun son güncellemeden kaynaklı yazılım hatasıymış,yeni updatenin gelmesini bekleyeceğiz herhalde yapacak bişey yok...Yinede çözüm önerisi olan varsa deneyebiliriz...
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var son guncellemeyi yaptıktan sonra galeride resimler dönmemeye başladı ben htc online destekten biri ile konuştum bana guvenli modda açın falan dedi o ara teli güvenli modda açtım ve duzelmisti bugün yine aynı sorun çıktı bana yuklediginiz uygulamaları silin dedi bir sürü sildim sorun duzelmedi eee napcaz şimdi yemin ederim son gunceillemeyi yapmadan önce tel superdi bu ve bunun gibi ufak tefek hatalar var mesela internet kesildi yazısı çıkıp duruo hep :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.