Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim video çekerken ve iso 100de pembelesme yok telefon elimde ki konuşuyorum isterseniz foto da atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertilgin -- 13 Kasım 2013; 3:20:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba

Dün Teknosa'da siyah HTC One denedim malesef ondada var pembeleşme üzüldüm. Renk olarak kırmızı olupta bu problemi yaşayan varmı yoksa renkle bir alakası yokmu ?
  • Dün global htc facebook sayfasına yaşadığım durumu ilettim. sonrasındada bugün tr htc ile görüştüm. htc donanımsal hatayı kabul ediyor, telefonumu yurt dışından almıştım .bazı kontroller gerçekleştirdikten sonra bana faturasıyla beraber servise göndermemi söyledi. ya kamera değişecek yada cihaz. yarın veririm sanırım.
  • 4.3 de durum nasil

• Servisteki telefonumun son durumunu istedim. cumaya kadar gelir sizlerle paylaşmak istedim...
    Müşteri Şikayeti
    KAMERA HAFİF KARANLIK ORTAMDA PEMBE ÇEKİMLER YAPIYOR - KASA ALT VE ÜST KISIMDA AÇIKLIK VAR - HOPÖRLÖR SES KISIK İLK ZAMANLARA GÖRE - RESİM VEYA VİDEO ÇEKMEK İSTERKEN ODAKLANMA SORUNU VAR BULANIK ÇEKİYOR - BİLGİLER SİLİNİR

Statü
    Bölgeye Gönderim Kararı Verildi

Servis Durumu
    Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır.Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Yapılan İşlem
    Arızalı olan mekanik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır.

GENEL BAKIM YAPILDI

Testten Geçirildi.Test ok.

Cihaz Değişim HAYIR

Fatura Bilgisi 0 TL (İşçilik Dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Association

tamamen katılıyorum.elimizdeki cihazlar kesinlikle bozuk cihazlar.ben bu işten soğudum artık.telefonu satıp lg g2 almayı düşünüyorum.Başka hiçbir firmanın böyle bir sorunun üzerine yatacağını da düşünmüyorum açıkçası.Sorun bariz ortada ve htc'den tık ses yok.

başka firma adı söylemek istemiyorum. bir kaç htc funboy u çıkıp sürekli makinayı övüyorlar ve mağdur olan bizleri provakatör olarak göstermeye çalışıyor ama ateş düştüğü yeri yakıyor.benimde ilk akıllı telefonum bu. o kadar para verip bozuk olduğunu anlıyorsun ama firma sahiplenmiyor. en önemlisi de bu. en çok üzen htc nin bunu sahiplenmemesi.donanımsal bir probleme yazılımsal diyorlar hala. ve işin kötüsü çözemiyorlar.

• Ben Kırmızı kullanıyorum aynı sorun var kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertilgin

Kardeşim video çekerken ve iso 100de pembelesme yok telefon elimde ki konuşuyorum isterseniz foto da atarım

Ben de her ikisinde de mevcut. Sizde de artacaktır pembelesme olayı.

• Ariturka kullanıcısına yanıt
    Dostum seni takip edeceğim. Benim cihazım da Kvk garantili .Yalnız şöyle bir durum var.Yurtdışındaki forumlarda servise gönderilip kamerası değişen cihazların da bir süre sonra aynı problemi tekrarladığı belirtilmişti. Senin cihazın sorunsuz gelirse eğer yoğun bir şekilde kullanmanızı öneririm. İnşallah Htc bu problemi çözer de biz de telefonumuzu mutlu mesut kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syesil

Dün global htc facebook sayfasına yaşadığım durumu ilettim. sonrasındada bugün tr htc ile görüştüm. htc donanımsal hatayı kabul ediyor, telefonumu yurt dışından almıştım .bazı kontroller gerçekleştirdikten sonra bana faturasıyla beraber servise göndermemi söyledi. ya kamera değişecek yada cihaz. yarın veririm sanırım.

problem zaten ortada kabul etmemesi mümkün değil önemli olan böyle global bir şirketin bozuk ürünleri hala satıyor olması ve çok yaygın bir problem için (teşhirdeki ürünlerde bile aynı problem var) global sitesinde htc one telefonlarda şu problemler var ve çözümü şudur diye açıklama yapmaması. aldığım laptop da pillerde problem varmış ve firma şu seri numaralarda piller problemli diye geri çağırdı pilleri. ya da aldığım fotoğraf makinasında sensör de problem varmış aynı problemi yaşayınca sitesine baktım bu konuda bilgilendirmişler ve ücretsiz sensör değişimi için geri çağırmışlar kargo ücreti ödemeden aldılar ve tamir edip geri verdiler.

htc ye bakıyorum böyle bir açıklama yapmak şöyle dursun hala satmaya devam ediyor. servise gönderdim bilmiyorum ne olacak.kızımın mor telefonu var onu kullanıyorum. yenisini gönderse aynı problem belki yine olacak. tüketici olarak bu problemi yaşayanlar ne yapacaklarını bilmiyor.servise göndermekte bir belirsizlik çünkü. htc nin bunu sahiplenip global sitesinde açıklama yapması lazım. yapmadığı sürece bu işte ben bir art niyet ararım.

• quote:

Dostum seni takip edeceğim. Benim cihazım da Kvk garantili .Yalnız şöyle bir durum var.Yurtdışındaki forumlarda servise gönderilip kamerası değişen cihazların da bir süre sonra aynı problemi tekrarladığı belirtilmişti. Senin cihazın sorunsuz gelirse eğer yoğun bir şekilde kullanmanızı öneririm. İnşallah Htc bu problemi çözer de biz de telefonumuzu mutlu mesut kullanırız.

aynı düşünce ve ümidindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiarsi

quote:

aynı düşünce ve ümidindeyim.

arkadaşlar telefon pembe sorun için servisteydi gelmiş sabah almaya giderim. Sonuçları öğlen olmadan söylerim.

• Apple olsa
    Fotoğraf yada video çekerken parmağınızla kamera lensini kapatmayın
    şeklinde açıklama yapardı.
    Pembeleşme göstermek için çekilen resimler trajik olmuş malesef.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 13 Kasım 2013; 19:14:26 >
  • Galatasaray  kullanıcısına yanıt
    Hocam korktum valla, sizin telefonda sorun var sandım
  • Galatasaray  kullanıcısına yanıt
    Bu görüntü Forum Gaziantep Media Markttaki teşhir ürününde de var serisi FA36 idi bunun serisi ne acaba ?
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    O apple işte...

• Arkadaşlar telefon servisten aldım kamera şu anda normal çekiyor yani siyah çekiyor. Pembelik yok. Test ettikçe sonuçları paylaşirim
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariturka -- 14 Kasım 2013; 9:52:12 >
  • Yoğun bir şekilde kullan bakalım tekrarlamazsa bende göndereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Arkadaşlar telefon servisten aldım kamera şu anda normal çekiyor yani siyah çekiyor. Pembelik yok. Test ettikçe sonuçları paylaşirim

Hocam telefon kaç günde elinize ulaştı ? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Arkadaşlar telefon servisten aldım kamera şu anda normal çekiyor yani siyah çekiyor. Pembelik yok. Test ettikçe sonuçları paylaşirim

sevindim adınıza umarım probleminiz çözülmüş olur.

benim telefonda servisten geldi ama problem devam ediyor. aynen almadan geri gönderdim.

sanırım ya problemi anlatamadık ya da işlerine gelmedi. neredeyse 1 aydır bekliyorduk artık 1 ay daha bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiarsi -- 14 Kasım 2013; 16:35:05 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.