Şimdi Ara

htc one mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • htc one mini alınır mı ? alternatif telefon önerisi olan var mı? 4S ve htc one mini aldım çevremde çok fazla 5S kullanıcısı var ama 5S alma düşünmüyorum

• Htc one mini alınır daha bu hafta sense 6 güncellemesi geldi Android L ye kadar alır diye düşünüyorum güncelleme ya da htc one mini 2 güzel bir seçenek gibi sonuçta güncel olması daha iyi ancak iphone 5s hakkımda bir şey söyleyemeyeceğim sonuçta 5s üst segment one miniler orta segment telefonlar, paranız yetecek kadar varsa 5s (hatta iphone 6 yı bekleyin derim almayacaksanız bile 5s in fiyatı düşer) yoksa one mini alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tim Cook

Htc one mini alınır daha bu hafta sense 6 güncellemesi geldi Android L ye kadar alır diye düşünüyorum güncelleme ya da htc one mini 2 güzel bir seçenek gibi sonuçta güncel olması daha iyi ancak iphone 5s hakkımda bir şey söyleyemeyeceğim sonuçta 5s üst segment one miniler orta segment telefonlar, paranız yetecek kadar varsa 5s (hatta iphone 6 yı bekleyin derim almayacaksanız bile 5s in fiyatı düşer) yoksa one mini alabilirsiniz

İphone 6 nın özelliklerine baktımda hiç alınası bi telefon olmadığı görüşündeyim

• one mini kullanıyorum 6-7 aydır gayet memnunum. alınır tabii ki

Orijinalden alıntı: Instant Crush

one mini kullanıyorum 6-7 aydır gayet memnunum. alınır tabii ki

Peki kenarlarda çatlama varmı veya çatlamaya bağlı dökülmeler? @Instant Crush

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: e1ektronick

quote:

Orijinalden alıntı: Instant Crush

one mini kullanıyorum 6-7 aydır gayet memnunum. alınır tabii ki

Peki kenarlarda çatlama varmı veya çatlamaya bağlı dökülmeler? @Instant Crush

Bende 9 10 aydır kullaniyorum telefonda kılcal çatlaklar olmuştu 6 7 adet teleservice yolladim 8 günde tamir olup geldi telefon

ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ederınden cok paraya satılıyor benzer donanım xperıa M2 lg L90 gıbı cıhazlar alınabılır,ozellıkle xperıa sp hem daha ucuz hemde gpu ve ıslemcı olarask daha guclu saglam kasa ve 2370 bataryası ıle 850 tlye su an cok cazıp xperıa SP

Orijinalden alıntı: stevejones

ederınden cok paraya satılıyor benzer donanım xperıa M2 lg L90 gıbı cıhazlar alınabılır,ozellıkle xperıa sp hem daha ucuz hemde gpu ve ıslemcı olarask daha guclu saglam kasa ve 2370 bataryası ıle 850 tlye su an cok cazıp xperıa SP

xperia z1 compact nasıl?

Orijinalden alıntı: Base Born

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ederınden cok paraya satılıyor benzer donanım xperıa M2 lg L90 gıbı cıhazlar alınabılır,ozellıkle xperıa sp hem daha ucuz hemde gpu ve ıslemcı olarask daha guclu saglam kasa ve 2370 bataryası ıle 850 tlye su an cok cazıp xperıa SP

xperia z1 compact nasıl?

Z1compact cok cok daha ustundur m2 ve l90 dan..

Orijinalden alıntı: erosuke

Bende 9 10 aydır kullaniyorum telefonda kılcal çatlaklar olmuştu 6 7 adet teleservice yolladim 8 günde tamir olup geldi telefon

@erosuke teşekkür ederim, bende hazır garanti dahilindeyken yaptırmak üzere göndereyim. Peki @erosuke siz kendiniz mi gönderdiniz yoksa aldığınız yer aracılığı ile mi servise gönderdiniz, siz göderdiyseniz hangi ildeki hangi servise gönderdiniz?

İlginiz için teşekkür ederim @erosuke.

Orijinalden alıntı: e1ektronick

quote:

@erosuke teşekkür ederim, bende hazır garanti dahilindeyken yaptırmak üzere göndereyim. Peki @erosuke siz kendiniz mi gönderdiniz yoksa aldığınız yer aracılığı ile mi servise gönderdiniz, siz göderdiyseniz hangi ildeki hangi servise gönderdiniz?

İlginiz için teşekkür ederim @erosuke.

Ben kendim gönderdim istanbuldaki maltepe şübesine

• quote:

Ben kendim gönderdim istanbuldaki maltepe şübesine

teşekkür ederim @erosuke
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.