Şimdi Ara

sony xperiaz2 mi htc one m8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisi arasında kadım z2 için video fotoğraf çekerken donma oluyo diyolar m8 in kamerası 5 ultramegapiksel megapiksel ve ultra megapiksel farklı şeyler ama çok kararsızım

• Yani bence m8 ile z3 karsilastirilir fiyat olarak o klasmanlarda..ama video birincil amacsa sony daha one cikar..bu arada g3 de iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emineclgn

ikisi arasında kadım z2 için video fotoğraf çekerken donma oluyo diyolar m8 in kamerası 5 ultramegapiksel megapiksel ve ultra megapiksel farklı şeyler ama çok kararsızım

Her türlü Z2...
  • Her Türlü M8

• En az 400TL daha ucuz olduğu için Z2.

• hmm m8in kamera merceğide çiziliyo diyolar ama sanki z2yi şikayet eden çok var gibi z3ile z2 arasındada pek bi fark yok sanki
  • Kisa ve net..Z2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m8 tabi ki . Z3 'ü bile ile hızda performansta ikiye katlıyan m8'le z2'yi karşılaştırman m8'e hakaret olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 24 Ocak 2015; 17:35:19 >
  • Harbiden 2ye katlamis yaa vayyyy anasini

http://www.ubergizmo.com/products/lang/en_us/devices/xperia-z3,one-m8/

• cevaplar yarı yarıya yine karasızım htc ile z2 arasında amerikada 40$ fark var türkiyede 400 tl neyse artık o anki ruh halime göre bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Harbiden 2ye katlamis yaa vayyyy anasini

Ac da video izle kagit ustundeki verilerle bos yorumlar yapma. Bunlara bakarsan iphone hepsinden kotu gorunuyor ama ayni zamanda hepsinden de hizli onu ne yapacagiz? ya da sey de sen bana sony ne kadar veriyor ona gore ise gireyim bende.

• quote:

cevaplar yarı yarıya yine karasızım htc ile z2 arasında amerikada 40$ fark var türkiyede 400 tl neyse artık o anki ruh halime göre bakıcam

Amerika'dan mı alacaksın?

Fark 40$ ise M8 alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Ac da video izle kagit ustundeki verilerle bos yorumlar yapma. Bunlara bakarsan iphone hepsinden kotu gorunuyor ama ayni zamanda hepsinden de hizli onu ne yapacagiz? ya da sey de sen bana sony ne kadar veriyor ona gore ise gireyim bende.

Direkt kar payi veriyor %30 her ayn 5inde yatio hesabima,gecen 80.000 dolar yatti

Geldiler sen onermezsen satamayiz bu piyasada lutfrn dediler,ortalikta girla htc fanboyu var sende bizi oner ihtiyacimiz var dediler kiramadim.

Eger sen htcden %30 alamiorsan birak htcyi,degmez oyle abartip onermeye dost tavsiyesi sana.direk gel pazartesi hemen sonyde basla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Direkt kar payi veriyor %30 her ayn 5inde yatio hesabima,gecen 80.000 dolar yatti

Geldiler sen onermezsen satamayiz bu piyasada lutfrn dediler,ortalikta girla htc fanboyu var sende bizi oner ihtiyacimiz var dediler kiramadim.

Eger sen htcden %30 alamiorsan birak htcyi,degmez oyle abartip onermeye dost tavsiyesi sana.direk gel pazartesi hemen sonyde basla

Yok kanka htc zaten "su an" en iyisiyiz fazla veremeyiz dedi. Sony'de baslayayim iyidir o fiyat.

• emineclgn E kullanıcısına yanıt
    M8 çok iyi bi cihaz ama kağut üzerinde z2den üstün tarafı ses ve kasasıdır. Ve z2 daha ucuz olduğu için z2 alınmalı bence
  • quote:

ikisi arasında kadım z2 için video fotoğraf çekerken donma oluyo diyolar m8 in kamerası 5 ultramegapiksel megapiksel ve ultra megapiksel farklı şeyler ama çok kararsızım

HTC mi :)

Kardeş sen Xperia serisini bi kullan, sonrasında asla vazgeçemezsin...

z2 de kral cihazdır bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

JwbdjdhsjebrjsjjshejfjfnsuebeidvVSueirnfkckd.

M8 den sonra hepsi oyuncak geldi inanir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

Ben hem xperia hem de m8 kullandim. Hala m8 kullaniyorum ve xperianin oyle vazgecilmez bir ozelligini de gormedim acikcasi. Ama m8 7 aydan beri beni hic uzmedi ben bile sasiyorum bazen o kadar dusmeye carpmaya ragmen hala nasil bu kadar iyi diye

• Z2 nin kamera disinda bi extrasi yok benim icin.su gecirmezlik de fazla gerekli birsey degil.m8 e gelince suan kullaniyorum cok kaliteli bir tasarimi var.insan biliyorki elinde telefon var.ses harika zaten.ayrica androidin en stabil cihazlarini htc cikartir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

m8 tabi ki . Z3 'ü bile ile hızda performansta ikiye katlıyan m8'le z2'yi karşılaştırman m8'e hakaret olur

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.