Şimdi Ara

HTC One M9 ön siparişe sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinanx kullanıcısına yanıt
    Bu HTC Türkiye nin ilk hatası değil. Geçen yıl M8 ile S5 avrupa fiyatları aynıyken hatta bazı ülkelerde S5 daha pahalı iken bizde 300 liralık bir fark oluştu. Zaten çok bir satışı yok olanı da bu yıl kaybedecekler. S6 2400 s6 edge 2700 den gelecekken bu cihaza htc hayranları hariç dönüp bakan olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc bu fiyat ile gercek anlamda YOK satar s6 durur iken bunu almak ne kadar mantikli bilemiyorum, o çerçeveleri gordukce sinir katsayim artiyor bir de satin alsam hergün gorecek olmayi düşünemiyorum bile.

• http://www.phonearena.com/news/Pre-orders-begin-for-the-HTC-One-M9-in-Turkey_id67248

Phonearena da Turkiye fiyati haber olmus, fiyat 1060$ diye. Yorumlarda da Htc Turkiye icin normal, cok pahali vs

yazmis adamlar. Yurtdisinda bile biliniyor Htc Turkiye nin kazikci politikasi

• Mesut Çevik in röportaj yaotığı müdür aynı dna yı devam ettiriyoruz demişti.

Dna ya resmen sülfirik asit eklemiş fiyat bomba olmuş alanın elinde patlayacak şekilde.
  • Fiyat kazık. Onu baştan yazayım. Ellerinde kalır bu fiyatlarla. Pazar onları kabul etmediği halde biz premium markayız dayatması yapmaya çalışıyorlar.

Döviz kurlarının artışına bağlı olarak bu fiyatların gün be gün artacağı gerçeği ile de yüzleşmek gerek artık. Bir de bunun üstüne bir de utanmadan Vestel vergisi bindirecekler.

@302sino

Vergi falan değil demişsiniz.

- 2799TL satış fiyatı. (427TL KDV)
    - 2372TL KDV öncesi fiyatı. (474TL ÖTV)
    - 1898TL ÖTV öncesi fiyatı. (108TL TRT Bandrolü)
    - 1790TL TRT Bandrolü öncesi fiyatı.

2.63TL dolar, 2.77TL euro kuru ile vergisiz fiyatları

- 680 dolar
    - 646 euro

Toplam vergi: 1009TL

Almanya'da fiyatı 749 euro.

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/HTC-ONE-%28M9%29-gold-on-silver,48353,464028,1939931.html?langId=-3
    http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-Full-HD-Display-Octa-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera-silber/dp/B00TX5QNTK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1426505711&sr=8-2&keywords=htc+one+m9

%19 KDV'yi düşünce

629 euro.

Fiyat farkı bu kadar.

Ancak HTC Türkiye'den bildiğimiz kadarıyla yurtdışında fiyatlar düşerken bu düşüş içeride yansıtılmayacak.

@cosica

M8 için de aynısı oldu geçen sene. Her yerde 2499TL'den çıktı. M9 da her yerde 2799TL'den çıkar. O fiyat düşüşlerini çok beklersiniz HTC'den.

@hasan.sonus

Orada yorum yapanlar da biziz

• çok para, zaten önden bildiğin m8, ekran falan da aynı. ben gibi neredeyse tüm m8 kullanıcıları ilgilenmeyecektir değişitebilme bütçesi olsa bile. işlemci vs desen m8 de donanım olarak işi götürüyor, kamera da iyi çekiyor üzmüyor. bu metal kasa işi güzel de htcye pahalıya mal oluyor, 1000 tl üzeri de vergi deyince fiyatlar ortada.m8 ile aynı donanım vs herşey ile plastik kasa yapıp e8 'i şuan 1200 den satıyorlar hb 'de.

• "hormonlu m8" olan bir cihaz için fiyat çok yüksek. ikisini yan yana koysan htc fanları bile farkı anlamaz.

• OHA YA XPERİA Z2 Yİ 5 GÜN ÖNCE 1235 TL YE ALDIM...

HTC ONE M9 FİYATI HAKKINDA KONUŞURSAM VESTEL VERGİSİ+TÜRKCELL KAZIĞI =2800 TL cik

BEN NORMAL FİYATININ 2599 TL BEKLİYORUM(AMA YİNE DE PAHALI)

• iphone 6 plus zamanı :)

• htc batmak için elinden geleni yapıyor
  • yurt dışından getirtmek isteyen; kaydı kuydu 2300 tl ödeyecek toplamda. buradaki 300 tl hediye çekini de hesaba katarsak fazla bi fark yok gibi :) almanyada 750 euro
    son yıllarda ki en heyecansız htc modeli oldu.. kasayı küçültmeyi becerip fiyatı 2500 yapsalardı satışları geçen seneyi geçerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Çok ucuz arabayı satıp hemen 4 tane sipariş ettim. 300 tl hediye çekide karım oldu...

1200 tl hediye çekin olması lazım

• iphoen 6 yı elimden kayıyor diye satıp note 4 aldım 2300e sıfır. buda kayıyormu elden acaba kullanlar yorum yapabilirmi note4 ü eşime verip bi telefon daha alıcam gidip mağazaya bakmayada zaman yok açıkcası

• Ayıptır, israftır, müsrifliktir oyuna gelmeyin ey kardeşlerim.. M8 alın hatta gidin m7 alın z3 compact alın 1500+ fiyat vermeyin cihazlara.. Biz şirketleri sömürelim onlar bizi değil..

• o paraya 1 değil 2 değil 3 tane akıllı telefon alırsın hepsi aynı işi yapıyor kendinizi kandırmayın yorumum sadece htc için değil samsungun fiyatlarıda benzer olacak
  • htc m8 1250 e aldim 5-6 ay once 0 yurtdisi pasa pasa kullaniyorum fikret abi saolsun
    bi de su m9 un arkasinin tipine bak arkadas
    m10 da o cerceveler sanal tuslar kalkmazsa htc den adam olmaz. m8s zaten bu.
    samsung edge tek gecerim bu sene iphone 6 ya da samsung s6 edge ikisinden birini alir alan artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 16 Mart 2015; 16:07:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüz kuran bayramı... 7 kişi birleşip M9'a gireriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

Saçmalamamayın arkadaşlar vergi falan değil bu fiyatın nedeni tamamen htc Türkiye nin aşrı kar koyması dikkat edin yurtdışında vergi ve karlar dahil 693 dolar burda en fazla 2000 olması gerek vergiyi katınca.M8 şuan 1700 tl farkındaysanız vergiler mi düştü hayır firma kar marjını azalttı.Ezberlemiş herkes bi vergi diye.

HTC One M8 nerede 1700 TL gösterebilir misiniz? Liste fiyatları üzerinden konuşalım lütfen. M9 için verilen fiyat Türkcell internet mağazası fiyatı. Aynı Türkcell internet mağazasında M8'in fiyatına bakarsanız 2499 TL olduğunu görürsün. Bu durumda 300 TL hediye çekini de hesaba katarsak M9 ucuza bile geliyor

anaokulu terk.

• quote:

Orijinalden alıntı: muco678

HTC one E8 1500 lira ve bu telefonun yapamadığı ve 1300 lira fazla para vermeme değecek bir şey söyleyin alalım.

Çamaşır bulaşık yıkıyormuş aldığım duyumlara göre
    Çoook pahalı cidden nedir bu fiyatlar nereye gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.