Şimdi Ara

HTC One M9 ön siparişe sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android'i Ios'a göre cazip kılan özelliklerden belki de en önemlisi fiyat konusuydu. Birkaç yıldır üst düzey Android telefonlar (Samsung S5, Htc One M8, Xperia Z3 gibi) İphone fiyatlarını yakalamışlardı zaten. Şimdi bakınca Htc One M9 İphone 6 64 Gb modelinden daha pahalı bir fiyatla satışa sunuluyor. Muhtemelen Samsung S6 ve S6 Edge de buna yakın fiyatlarla piyasaya çıkacaktır. Böyle olursa zaten mobil piyasadaki karın çok büyük bir kısmı Apple firmasına gidiyordu bundan sonra tablo daha da vahim hale gelebilir. Çünkü bence bu fiyatları vermeyi göze alan birçok insan İphone tercih edebilir. Android/Ios kıyaslama yapmayacağım ancak uzun zaman Htc One M7 kullanmış birisi olarak (telefonum bozuldu ve tüketici hakem heyetine gittim 9 aydır sonuç bekliyorum) sırf garanti ve güncelleme konusu göz önüne alındığında bile İphone tercih sebebi olabilir bence. Android telefon üreticileri Apple'ın pastadaki kar payından kapmak istiyorlarsa fiyatları şişirerek çok yanlış yapıyorlar. Mevcut donanımla (2k ekran, 4 gb ram, 8 çekirdek işlemci gibi özellikler çok gereksiz geliyor bana) fiyatları şişirmeden stabiliteyi arttırmak için kafa yormaları gerek bence. Örnek vermek gerekirse bir uygulama veya oyun açmak ve çalıştırmak göz önüne alınırsa bir Samsung S4 ile Samsung S6 arasında ne kadar fark olabilir ki ya da fark olsa bile bu bir kullanıcının tercihini ne kadar etkiler? Bence bir uygulama veya oyunu 1 saniye yerine 2 saniyede açsın ama ben o oyunu veya uygulamayı uzun süre thermal throttling yaşamadan stabil bir şekilde çalıştırabileyim, ana ekrana döndüğümde rehbere girmek için uzun süre beklemeyim.

• Ülkemizde sürekli fiyatları ile bize geçirmeye çalışan HTC! Batarsın inşallah HTC!

• Saçmalamamayın arkadaşlar vergi falan değil bu fiyatın nedeni tamamen htc Türkiye nin aşrı kar koyması dikkat edin yurtdışında vergi ve karlar dahil 693 dolar burda en fazla 2000 olması gerek vergiyi katınca.M8 şuan 1700 tl farkındaysanız vergiler mi düştü hayır firma kar marjını azalttı.Ezberlemiş herkes bi vergi diye.

• Bence HTC One M9, M8 den az satacak.

• HTC one E8 1500 lira ve bu telefonun yapamadığı ve 1300 lira fazla para vermeme değecek bir şey söyleyin alalım.

• Ben yabancı sitelerde (phonearena vs) dahi okudum bu haberi. Adamlar bile maytap yapmış resmen. Düşünsenize yurtdışında asgari ücretin altında bir paraya alınan bir ürünü burada 3 asgari ücret karşılığı alıyorsunuz. Bu paraya 3 ay çalışan insanlar var demek oluyor bu. Adama gülerler. HTC Türkiye gene bizim insanımızın kanını emmek istiyor ve buna diğer kan emici şirket olan Turkcell ile ortaklaşa yapıyor. Şuan dünya üzerinde 1069 dolar satış fiyatı ile en iyi kazıklanan millet biz oluyoruz anlayacağınız yani. Bir arkadaş bahsetmiş gidin yurtdışı imei atılabilen HTC E8 alın aynı işi görecek emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 16 Mart 2015; 11:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco678

HTC one E8 1500 lira ve bu telefonun yapamadığı ve 1300 lira fazla para vermeme değecek bir şey söyleyin alalım.

1200 tl hb'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

Saçmalamamayın arkadaşlar vergi falan değil bu fiyatın nedeni tamamen htc Türkiye nin aşrı kar koyması dikkat edin yurtdışında vergi ve karlar dahil 693 dolar burda en fazla 2000 olması gerek vergiyi katınca.M8 şuan 1700 tl farkındaysanız vergiler mi düştü hayır firma kar marjını azalttı.Ezberlemiş herkes bi vergi diye.

HTC One M8 nerede 1700 TL gösterebilir misiniz? Liste fiyatları üzerinden konuşalım lütfen. M9 için verilen fiyat Türkcell internet mağazası fiyatı. Aynı Türkcell internet mağazasında M8'in fiyatına bakarsanız 2499 TL olduğunu görürsün. Bu durumda 300 TL hediye çekini de hesaba katarsak M9 ucuza bile geliyor
    HTC One M9 ön siparişe sunuldu

• bu fiyat 32gb lık modelin olmasına ramen çok fazla.. tamamen htc türkiyenin yürüttüğü fiyat politikası! sabit müşteri fazla kar oranı.. satışlar düşük olsa bile kar kendilerine yetiyor!!! xiaomi piyasaya girse artık!!

• Kimse almasın iki ay sonra fiyat 1000 TL .

• 3000 liraya telefon mu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

Saçmalamamayın arkadaşlar vergi falan değil bu fiyatın nedeni tamamen htc Türkiye nin aşrı kar koyması dikkat edin yurtdışında vergi ve karlar dahil 693 dolar burda en fazla 2000 olması gerek vergiyi katınca.M8 şuan 1700 tl farkındaysanız vergiler mi düştü hayır firma kar marjını azalttı.Ezberlemiş herkes bi vergi diye.

HTC One M8 nerede 1700 TL gösterebilir misiniz? Liste fiyatları üzerinden konuşalım lütfen. M9 için verilen fiyat Türkcell internet mağazası fiyatı. Aynı Türkcell internet mağazasında M8'in fiyatına bakarsanız 2499 TL olduğunu görürsün. Bu durumda 300 TL hediye çekini de hesaba katarsak M9 ucuza bile geliyor
    HTC One M9 ön siparişe sunuldu

Ben de hb nin yalancısıyım işte kardeş atıp tutuyoruz burda haklısın sen git Turkcell'in den al 2500'e.

• htc turkiye sanirim kapatmak istiyor kendisini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2800 tl ye 55 ınch televızyon alıyorsun

• Devir m8 alma devri telefon alacaklar m8e baksın 1100-1200 e temiz bulsun keyfine baksın

• Aynı tasarımı hatta geriye götürerek ısıta ısıta koy önümüze. Bide 2800 lira... Yaw he he HeTeCe

• 302sino kullanıcısına yanıt
    Yok Türkcell'den almam ben. Sadece burada verilen M9 fiyaty Tükcell'in o yüzden onu örnek verdim. M9'un HB fiyaty muhtemelen daha dü?ük olacaktyr, o zaman daha sa?lykly bir kyyaslama yapylabilir ;)
  • Zenfone 2 1000 liraya çok pahalı almam diyenler iste sizin ilacınız m9 geldi sadece 2800 liracık!!! Bu saatten sonra amiral gemi falan hikâye kim 1000-1200 bandında en iyi telefonu sunarsa o piyasayı toplar.

• iphone seneye yüz tl ucuzlar.
    bu 1000

• 2199 falan iyide 2799 tl aşırı fazla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.