Şimdi Ara

HTC One M9 modelinin Avrupa fiyatlandırması ortaya çıkmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Illa htc alinacaksa m8 alinir o ne para be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 kullaniyorum ancak bu m9 alincak hicbir iyi yonu yok gorunusu zaten geriye dogru gidiyor m7 bile daha iyi

• Çok para
  • Maksimum 2.600 TL Turkiye fiyati.

• 2800 diyorum

• Geçen sene Avrupa fiyatı olan 680 euroya paraleldi.

Bu sene de 750 euro olan Avrupa fiyatına paralel olursa 2600TL olmalı.

Edit: HTC M9'un 749 euroluk fiyatı ile Samsung S6 699 euroluk fiyatından pahalı olması HTC'nin M9 ile ***u avuçladığının resmidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 12 Mart 2015; 15:18:12 >
  • Makyajlanmış bir M8 için 2000 Lira üstü çok fazla malesef. HTC'ye karşı bir sempatim var ama Samsung S6 ile çok üstün bir telefon çıkardı. Bir kere S6'da kullanılan işlemci SD820 çıkana kadar en iyisi olacak, çok hızlı ve ısınmıyor. Kamera dersen daha iyi, tasarım göreceli bir şey ama S6 edge olarak bakınca bence görsel anlamda daha güzel. Ayrıca exynos'lu telefonlarda wolfson ses çipi kullanılıyor, ses olarak da pek geride değil. Duyumlara göre iyi de bir kulaklık ile gelecek. HTC hala o soğuk renkleri olan LCD paneli kullanıyor. Yok kardeşim yok, şu koşullarda M9 almak için ağır HTC fanı olmak lazım.
    M8'i öne çıkaran özellikler sadece hafıza kartı takılabilmesi ve dahili fm radyo. Şimdi birileri gelecek sense arayüzü diyecek ama touchwiz'in son halini gördün mü diye bir sorsun önce kendine.
    Amacım kesinlikle Samsung propagandası yapmak değil, ben tüketiciyim en iyisini almak isterim ve neresinden tutarsam tutayım S6 rakipsiz gibi görünüyor.

• Kimse zorla aldırmıyor diyecem olmayacak vergi bindiriyorlar onu da herkes biliyor avrupa fiyatı 1600-1750 olur bu cihazın türkiye fiyatı vergisi şusu busu 2300 ü bulur 1 sene sonra fiyatı dip yapar yeni cihaz doğar M10 bu sefer onun tartışması olur ooow çok pahalı falan filan yine gider alırız yine yenisi çıkar böyle böyle devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

HTC kullanmamış adamlar gelip HTC ile yılların balonu Samsung'u kıyaslamasın lütfen. Sen bir yıllık telefonlarına güncelleme verme, cihaz deli gibi kassın sırf reklama paraları dök diye gel HTC'den kaliteli muamelesi gör.
    Ama HTC de artık adını duyurmalı, Samsung'un çöpleriyle aynı fiyata satmalı ki telefonlarını bilmeyenler de alıp görsün aleti, reklamını yapsın.

Hocam Xbox bölümünde takıldığımız zamanlarda aynı kafadandık şimdide öyleyiz tebrikler güzel yorum
  • 2.499tl diyordum ama sanırım daha yüksek gelecek :( M8 ile devam ozaman ;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Ben şahsen pahalı fiyatları protesto ediyorum. Maddi durumum Türkiye şartlarına göre çok iyi, iPhone 6 vs. istediğimi alabilirim aslında. Ama 2 sene sonra çöp muamelesi görecek cihazlara 3.000 vermek bana mantıklı gelmiyor. Bilgisayar, laptop yenilerdik eskiden. Ama o bilgisayar 6-7 sene dayanırdı. 1-2 parça değişimi vs. yeterdi. Mesela benim 4 yıllık Samsung laptop var. SSD taktım sadece, Windows 7 ile canavar gibi çalışıyor. 3 sene daha gider rahat. Eee ben iPhone aldım 3.000'e, S6 aldım 2.700'e seneye çöp muamelesi görecek iPhone 6s, S7 çıkınca. Aslına bakarsanız çok bir performans farkı da yok, ne yani Facebook çalıştırmak için SD810 mu gerekiyor? Ama üreticiler bilerek güncelleme vermiyor ki telefon çöp olsun. Apple güncelleme veriyor o da telefonu kağnıya çeviriyor. Anlayacağınız milleti silkeleme yöntemi telefonlar oldu artık...

Aynen katılıyorum. S3 var bende 4.1.2 ile kullanıyorum gayet güzel çalışıyor ve her işimi görüyor. Şubat 2013'de 1,000 TL'ye almıştım ve bana göre akıllı telefonun edeceği maksimum fiyat da bu. Şu an alacak olsam 1050 TL'ye gider G2 alır geçerim. Telefonlara deli para harcıyor millet ve bunu normal bir şeymiş gibi anlatıyorlar. Kim ne derse desin, telefona 2,000 TL ya da üstü gibi uçuk paralar bağlamak saçmadır. 1,000 TL üstü fantezi dünyası. Zaten tüketicilerin çoğunluğunun amacı hava atmak.

• htc bu yılda batmazsa hiçbir zaman batmaz aga.

telefonları fazla satmıyor.şampiyonlar ligi ana sponsoru nasıl oluyorlar enteresan.nerden buluyorlar bu paraları aga.
  • Tirion Fordring kullanıcısına yanıt
    S6'da ne olacak bilmiyorum ancak note 4'te ses işi wolfson'a bırakılmıştı. S6'da bu şekilde ise ses konusunda dahi geçecektir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

htc bu yılda batmazsa hiçbir zaman batmaz aga.

telefonları fazla satmıyor.şampiyonlar ligi ana sponsoru nasıl oluyorlar enteresan.nerden buluyorlar bu paraları aga.

Bak şimdi ben m9 çıkınca 1600 gibi bir fiyata almayı düşünüyorum m8 :))
  • bence android telefonların kralı m9 dur
  • Şu anda avea internet sitesinde fiyatlarını açıklamış durumda, hafta içi bayilerinde satışta. Faturaya fiyatlar da var yada nakit 2799...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.