Şimdi Ara

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esertekin180

HTC süper kasalı, güzel yazılımı olan (bence Sense Android'in en iyi arayüzü) olan telefonlar yapıyor. Çok beğendiğim bir cihazdı m8 almamamın tek nedeni kameraydı. m9 çok güzel bir cihaz ama gene almamamın baş nedeni kamera. OIS olmaması, pozlamadaki sıkıntılar(özellikle parlak Işık vuran yerler hele beyaz renkte görüntü kayboluyor hele flaşla çekilince çektiğiniz obje yakındıysa Flaş patlıyor), video çekiminde odaklanma sıkıntısı OIS olmamasının verdiği sarsıntılı görüntü ve rezalet bir gece çekimi Performansı. Kutu içinden bu kadar para verilmesine rağmen hızlı şarj özelliği olan cihazda hızlı şarj adaptörünün çıkmaması da ayrı bir olay. Bu telefonu almak çok istediğim için bütün yabancı incelemeleri izledim. Herhalde kamerasını beğenen ilk inceleme sizinki.

tamamen katılıyorum. M9'un en kötü özelliği kamerası, burada neredeyse hiç olumsuz eleştiri yapılmamış. Kendim kullandım gördüm beğenmedim arka kamerasını, ön çok güzel ama ona lafım yok, zaten ultrapixel önde güzel oluyor, gece mekanda selfie lik tam.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Mobilden girip videoyu izleyecek kadar neti olmayan çok insan var bence metin olarak da paylaşılması çok güzel

netin yoksa mp3 olarak dinle ayrıca sd olarak 45 MB izleyebilirsin.45 mb yoksada internetim var de me zaten o fotolar yüklenene kadar 10 mb yiyodur

Türkiye de mobil internetin ne kadar pahalı olduğunu söylememe gerek var mı?
    Ayrıca emek gösterilmiş metine dökülmüş bunu yermek yerine emeğe saygı gösterilmeli
    Video yu izlemeyip metini okuyan birçok insan var
    İyi geceler

Türkiyede pahalı olmayan belki de nadir seylerden birisidir mobil internet. Hiç amerikada ki mobil internet tarifelerini gördün mü? Ayda 60 dolar veriyorum.

Gelir düzeyin nedir? Ayda bin lira kazanan insan ile 10bin lira kazanan arasında fark vardır değil mi?
    Sen Amerika ile Türkiye yi kıyaslıyorsan Türkiye ye sadece gezmek için gelmiş olduğun belli olur
    Çocukça karşılaştırma yapmak yerine o ülkenin gelir düzeyini düşünüp nerede daha pahalı ona göre karar verilmeli
    Ki hız ve limit konusuna değinmiyorum bile
    İyi günler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam bir hayalkirikligi.htc muhendisleri bir sene boyunca ne yapmislar ben anlamadim.anlayan beri gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Bu inceleme altına yazılan yazıların amacı nedir onu anlamadım?Ancak işitme engelli kardeşlerimize yardımcı olabilir yoksa videonun içeriğini aşağıya yazmakla çok birşey olmuyor.Bana diyorsunuz ki video süresini kısalttık ama alta yazılar yazdık.Şu video süresini uzatıverinde alta yazı yazmayı verin.Ha engelli kardeşlerimiz için yaptık derseniz eyvallah orası ayrı

Oturup video izlemeyi sevmiyorum , okur geçerim. Çok nadir video inceleme izlerim . Bence iyi yapmislar

1 gb cepneti htc one m9 inceleme videosunamı harcayalım? İnceleme olayı yazılarda tamamen olmasada teknik özellikler ve sonuç ile ilgili fikir vermede yeterli oluyor

• her zamanki gibi samsung harici telefonların inceleme videoları kısa süreli oluyor. S6 incelemesi geldiğinde göreceksiniz en az 15 dakika olacaktır.

• Yine Mesut Çevik, yine kaliteli bir inceleme, teşekkür ederim.
  • Shiftdelete telefon ısınıyor diyor,donanımhaber ısınmıyor diyor,ne iş? Kim doğru söylüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

Orijinalden alıntı: axiprens
    quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma Mesut bey, bir akrabam amerikadan telefon getirecek bana sizce bu üçünden (S6, M9, Ip6) hangi modeli seçmek akıllıca olur ? Telefonda oyun oynayan veya root ile uğraşan biri değilim, benim için önemli olan uzun ömürlülük, hangisi beni 3+ yıl götürür ? @Speed-Step
    Başım ağrımasın, telefonu duvara fırlatmim diyosan ıphone 6 al, rahat et, minimum 5 yıl kullan.. Tecrübeyle sabit, ıhone4 ümü abime verdim telefonu 2010 da almıştım, halen canavar gibi...
    Yalan söylüyorsunuz. Evimde iP4 olmasa inanacağım ama iOS 7 ile rezalet bi hal aldı iP4. Symbian cihazlarla yarışır hızda o derece.

Hocam Symbian kullanan da var ayıp oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Komik mi? :D

Iphone u eleştiren Tim Cook... Resmi bari kaldırda azcık inandırıcı ol... Ayrıca evet komik... mu haha hahhah hah..😁

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

yazılım kalitesi çok çok iyi, malzeme kalitesi üst düzey fakat bu tasarım gerçekten çok kötü geliyor benim gözüme kırmızı ok ile işaretledim telefonun bittiği yer ekranın başladığı yer arası mesafe çok uçuk bence o htc logosunun olduğu şerit hiç olmamalıydı.. bu tasarıma böyle uçuk para verilmez üstelik exynos un başarısı da ortadayken yada iphone alabilecekken..

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe'

bide Xperia serisine laf atarlar resmen çerçevenin telefonu var

• Mesut Bey Merhaba;

İnceleme sırasında telefonda göstermek için seçtiğiniz video tesadüf mü yoksa bir mesaj içeriyor mu:)

• Daha ince olabilirdi, yari yariya mesela..

• 2015 in en tepe model telefonlarında halen 2012 nin oyununun donanım performansını göstermesi açısından kullanılması ciddi anlamda mobil oyun sektörünün de sadece bağımlılık yaratan oyunlar için gelişmekte olduğunu fakat grafik anlamında son 3-4 yıldır yerinde saydığını gösteriyor bir anlamda. Harbi son 1 senede hatta onun öncesinde çıkan tepe model telefonların hakkını verecek oyunların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

• Herşey çok iyide ee be mühendis o iğrenç göze batan şerit senin takıntın eyvallah da bari o htc yazısı bildirim ledi olsaymışta alanların o devasa ve saçma boşluk için led diye kendilerini avutmalarına izin verseymişsin resmen bu mükemmel tasarımın içine etmişler m7 ve m8 de olduğu gibi. Samsung sevmesemde yine satış rakamları samsungun gerisinde kalacak üstelik rakibi bu sefer çok çok dişli S6 edge gold platinium

• Başlık güzel olmuşta valla hic cazibesi yok ben bu parayı verip htc one m9 almam htc one m8 alırım daha cazibeli geliyor bana :)) nede ols kasa ve tasarım aynı degilm mi sonucta..

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

2015 in en tepe model telefonlarında halen 2012 nin oyununun donanım performansını göstermesi açısından kullanılması ciddi anlamda mobil oyun sektörünün de sadece bağımlılık yaratan oyunlar için gelişmekte olduğunu fakat grafik anlamında son 3-4 yıldır yerinde saydığını gösteriyor bir anlamda. Harbi son 1 senede hatta onun öncesinde çıkan tepe model telefonların hakkını verecek oyunların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

Clash of clans varken candy crush varken nova 4'ü, real racing 4'ü kim ne yapsın? Akıllı telefon birçok insan için whatsapp'te chat yapıp facebook'ta sürekli durum güncelleyip ara sıra da 20-30 MB'lık uyduruk oyunları oynamaktan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Başlık güzel olmuşta valla hic cazibesi yok ben bu parayı verip htc one m9 almam htc one m8 alırım daha cazibeli geliyor bana :)) nede ols kasa ve tasarım aynı degilm mi sonucta..

Almamalısın bence de. Dış görünüşleri aynı nasıl olsa içeriği farketmez. Ha 8 çekirdekli 64 bit işlemci ha 4 çekirdekli 32 bit. Hiçbir farkı yok. Laptoplar, masaüstü pc'ler, telefonlar hep dış görünüşlerine göre alınır.
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Sen burada ki ironiyi anlamdın heralde üc senedir aynı tasarımı pişirip pişirip onumuze sunan markaların artık evet cihazını almıyourm işlemci 64 bit olduda ne degişti androide en az bir yıl 64 bit işlemciler cihazlarda uygulama bazında hic bir rolu olmayacak, rem miktarı olarak 1GB remin sana katkısı ne seni uzayamı fırlatacak 1GB rem demekki ucuracak seni o zaman sen 2900 TL verip alabilrisin evet ben almam kaldı ki aynı donanıma sahip ve daha guzel tasarımlı cihazlar varken ama tabii goruş meselesi sen alabilrsin saygı duyarım ama ben sırf bunlar degişti diye HTC One M9 +1000 TL verip almam o kadar basit.. Bahsetiğin Leptoplar bile her yıl tasarım acısından yenilenirken göze hoş gelen tasarımalara giderken HTC aynı tasarımı ile cıkarsa zaten tepki ceker ki cekmiştir biraz araştır teknoloji sitelerinde işemcisinden, reminden mi bahsediyorlar yoksa bu M8 tasarımının kopyası olduğundan mı bana göresel olarak cekici gelmeyen hic bişeyi almam dostum buda benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas42 -- 13 Nisan 2015; 1:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Sen burada ki ironiyi anlamdın heralde üc senedir aynı tasarımı pişirip pişirip onumuze sunan markaların artık evet cihazını almıyourm işlemci 64 bit olduda ne degişti androide en az bir yıl 64 bit işlemciler cihazlarda uygulama bazında hic bir rolu olmayacak, rem miktarı olarak 1GB remin sana katkısı ne seni uzayamı fırlatacak 1GB rem demekki ucuracak seni o zaman sen 2900 TL verip alabilrisin evet ben almam kaldı ki aynı donanıma sahip ve daha guzel tasarımlı cihazlar varken ama tabii goruş meselesi sen alabilrsin saygı duyarım ama ben sırf bunlar degişti diye HTC One M9 +1000 TL verip almam o kadar basit.. Bahsetiğin Leptoplar bile her yıl tasarım acısından yenilenirken göze hoş gelen tasarımalara giderken HTC aynı tasarımı ile cıkarsa zaten tepki ceker ki cekmiştir biraz araştır teknoloji sitelerinde işemcisinden, reminden mi bahsediyorlar yoksa bu M8 tasarımının kopyası olduğundan mı bana göresel olarak cekici gelmeyen hic bişeyi almam dostum buda benim görüşüm.

Tasarımı değiştirip LG'nin bazı fantastik modelleri gibi kare ya da kavisli yapsa ya da galaxy serisi gibi leğen yapsa ona da bahane bulurdun. Laptopların tasarımı yıllardır aynı yalnızca milimetrik olarak inceliyorlar ya da kullanılan materyal değişiyor. Yoksa hepsinin tasarımı aynı. Ama nasıl oluyorsa herkes 4-5 yılda bir laptop değiştiriyor. Touchpad aynı yerde, ekran aynı yerde klavye aynı yerde, tuş düzeni aynı, usb portları aynı yerde, kamera aynı yerde, batarya aynı yerde. Ama ben bunu değiştirmeyeyim tasarımı aynı nasıl olsa demiyor kimse. İçindeki donanımı fark yaratıyor.
    Htc'nin tasarımına yalnızca ben iyi demiyorum birçok kişi diyor. Aynı tasarımı kullandın diye eleştirenler var ancak tasarıma kötü diyen bir teknoloji sitesini henüz göremedim. Kullanmasında da bir sakınca yok bana göre.
    1GB ram kısa vadede etkisiz zaten.Telefonları bilgisayarları ram miktarına göre kıyaslıyorsan aşağıda yazdıklarımı okuma. Anlamazsın.
    Şu an için asıl fark ram değil adreno 430/330 farkı. Adreno 430 yaklaşık iki katı fps veriyor.

http://gfxbench.com/result.jsp?benchmark=gfx30&data-source=1&version=all&test=545&text-filter=&order=median&ff-smobile=true&os-Android_gl=true&os-iOS_gl=true&pu-CPU=true&pu-dGPU=true&pu-iGPU=true&pu-mGPU=true&pu-CPU-iGPU=true&pu-ACC=true&arch-ARM=true&arch-x86=true&base=gpu

http://gfxbench.com/result.jsp?benchmark=gfx30&data-source=1&version=all&test=547&text-filter=&order=median&ff-smobile=true&os-Android_gl=true&os-iOS_gl=true&pu-CPU=true&pu-dGPU=true&pu-iGPU=true&pu-mGPU=true&pu-CPU-iGPU=true&pu-ACC=true&arch-ARM=true&arch-x86=true&base=gpu

Youtube'da oyun videoları yayınlanıyor yavaş yavaş, kıyaslarsan aradaki performans farkını görürsün.

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Samsung S6 da nasıl degişim yaptı ise tüm firmalar yapacaktır yapmak zorunda şayet senin dedigin dogru ise HTC satış rekoru kıracaktr m9 ile ama bana gore htc bu tasarım bu cercevler ve o kocaman htc yazan bolumu ile cokta satamayacak bunuda zamanla sende bende burada olursak beraber gorecegiz. Senin leğen dedigin firma bile tamamen metal ve cam birleşimi bir tasarımla ortaya cıktı simdi hangisi satacak gorecegiz ama sen inş htc m9 alırsan mutlu olusun kullanıcı olarak multu olmanı isterim cünkü az para vermeyeceksin bu cihaza dostum iyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas42 -- 13 Nisan 2015; 3:21:57 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.