Şimdi Ara

Htc One [M7] Sense 6 Güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazınız one max mi? One Max için daha güncelleme çıkmadı.
  • Telefonum Max değil HTC One M7.. Tekrar tekrar denememe rağmen 4.19.. güncelleştirmesini bile yapamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlmrml

Telefonum Max değil HTC One M7.. Tekrar tekrar denememe rağmen 4.19.. güncelleştirmesini bile yapamıyorum..

recovery format at öyle dene
  • Şu ana kadar telefonuma hiç format atmadım,nasıl yapıldığını bilmiyorum ki :/
  • quote:

Şu ana kadar telefonuma hiç format atmadım,nasıl yapıldığını bilmiyorum ki :/

Bilen birinden yardım al dostum, ya da elinin altında internet var arastirirsan bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Bilen birinden yardım al dostum, ya da elinin altında internet var arastirirsan bulursun

Öneriyi sunduğunuza göre hakkında yapılacak şeyi de bilirsiniz diye düşündüm o yüzden sordum.Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Öneriyi sunduğunuza göre hakkında yapılacak şeyi de bilirsiniz diye düşündüm o yüzden sordum.Teşekkürler

Biliyorum ama benim anlatmam yerine videoyu izleyerek yaparsanız daha saglikli olur, isterseniz müsait olduğumda videoyu gonderebilirim size ?

• Müsait olduğunuzda videoyu atarsanız çok memnun olurum. Bilgi ve dosya yedeklemesi yapabilirsem videoya göre de formatı atarım..

• Sense 6 güzel lakin bir cok hata mevcut...

• az önce banada güncelleme geldi.bakalım bende problem çıkacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_hayaller

Sense 6 güzel lakin bir cok hata mevcut...

tespit ettiginiz ne var ?
  • İndiriyorum
  • ben olumsuz bir şey keşfedemedim
    yeşil ağırlılklı bir tema olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dericia

ben olumsuz bir şey keşfedemedim
    yeşil ağırlılklı bir tema olmuş

tema degisebiliyor, yazı tipi de değişebiliyor
  • güzel olmuş klavyede iyi
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler kardesim

• Authorized arkadaşımızın yardımıyla "Güncelleme başarısız" sorunu formatlama işlemi ile çözülmüştür.

Sense 6 telefona canlilik getiren bir güncelleme olmuş.Temalari da çok hoş, telefon baştan sona değişti sanki. Zaten çok seviyordum daha da severek kullanmaya basladim:) Tek sorun, güncellestirme öncesi kullandigim Türkçe klavye uygulamasi simdi devreye girmiyor. Klavyeyi Türkçe yapamiyorum bir türlü

• quote:

Authorized arkadaşımızın yardımıyla "Güncelleme başarısız" sorunu formatlama işlemi ile çözülmüştür.

Sense 6 telefona canlilik getiren bir güncelleme olmuş.Temalari da çok hoş, telefon baştan sona değişti sanki. Zaten çok seviyordum daha da severek kullanmaya basladim:) Tek sorun, güncellestirme öncesi kullandigim Türkçe klavye uygulamasi simdi devreye girmiyor. Klavyeyi Türkçe yapamiyorum bir türlü

Ayarlarda dil ve klavye var ordan yapılması lazım

Sense 6 ya ek olarak Htc Guide uygulaması geldi, bununla bazı sorunlarıniza çözüm bulabilir, donanimlarinizi test edebilirsiniz

Htc One [M7] Sense 6 Güncellemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 25 Mayıs 2014; 12:33:30 >

• Duvar kağıdını paylaşabilir misin dostum?

• Sonunda geldi şuan indiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.